https://kolorline.hu/Két év után újra Esélyegyenlőségi Nap

Két év után újra Esélyegyenlőségi Nap

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Tizenhatodik alkalommal rendezte meg az Esélyegyenlőségi Napot a Kazincbarcikai Mozgáskorlátozottak Egyesülete múlt szombaton. Az idei esemény a „Fogadd el, fogadj el!” címet viselte.

Két év kényszerű kihagyás után újra Esélyegyenlőségi Nap volt Kazincbarcikán. A már hagyományosnak számító esemény informatív és szórakoztató program is egyben a mozgáskorlátozottak számára. A helyszín a Kazinczy Ferenc Tagiskola aulája volt, ahol adottak azok a feltételek, melyek a kerekesszékes és mozgásukban korlátozott résztvevők számára is akadálymentes elérést biztosítottak.


Fotók: Bartók Bence

Tomkóné Kiss Mária, a Kazincbarcikai Mozgáskorlátozottak Egyesületének elnöke elmondta, hogy a rendezvény már hiányzott a tagoknak és jó érzés, hogy újra találkozhatnak egymással.

A rendezvény szervezőit és a résztvevőket Szitka Péter polgármestere köszöntötte, aki kiemelte, hogy a pandémiás időszak után örömteli, hogy ismét együtt lehetnek az egyesületi tagok.

A programban a szakmai előadások és tájékoztatók mellett számos zenés, táncos produkció is helyet kapott. Többek között a kerekesszékes táncosokból álló ParaDance Company, a Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola táncművészeti tanszakának néptánc csoportja és Kocsis Tibor énekes is szórakoztatta a meghívottakat.

 

További híreink

Újabb kormányzati „ajándék”: tízszeres drágulás az intézményi távfűtésben

Dátum: 2022. okt 01. 17:16

A kormány szeptember utolsó óráiban, október elsejétől egy tollvonással több mint tízszeresére növelte az önkormányzati intézmények távfűtési díját. A megemelkedett költségek egyúttal azt is jelentik, hogy kormányzati támogatás nélkül a településeken bölcsőde- és óvodabezárások, valamint elbocsátások jöhetnek.

Idősek hónapja Kazincbarcikán – Nem csak szépkorúaknak

Dátum: 2022. okt 01. 08:00

A Barcika Art Nonprofit Kft. októberben, az idősek hónapján egy rendkívül változatos programsorozattal várja a kazincbarcikai közönségét.

Októberben is Fitt Barcika

Dátum: 2022. okt 01. 08:00

A népszerű programsorozat októberi órarendje az eddig megszokott módon több korosztálynak: kismamáknak, fiatal felnőtteknek, 40 vagy 50 felettieknek, vagy éppen speciális mozgásformát igénylőknek, esetleg egészségügyi problémákkal szenvedőknek kínál életkoruknak és állapotuknak megfelelő sportolási lehetőséget.

Hamarosan a postaládákban a Kolorhét legújabb lapszáma

Dátum: 2022. szept 30. 10:44

Új lapszámmal jelentkezünk, szeptember 30-án. Ezúttal is közérdekű témákat hoztunk Kedves Olvasóinknak! Megjelenő lapunkat a postaládákon kívül megtalálják a kolorline.hu oldalon.

KolorTV élőben

Programajánló

Idősek Hónapja – Szűcs Judith műsora

Don Bosco Sportközpont

Idősek hónapja – Szűcs Judit 2. műsora

Kazincbarcika, Don Bosco Sportcsarnok

Fitt Barcika – Ringató

Egressy Béni Művelődési Központ klubterme

Fitt Barcika – Pilates

Egressy Béni Művelődési Központ klubterem

Fitt Barcika – Kick box

Kazinczy Ferenc Tornacsarnok

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk