https://kolorline.hu/Mol Magyar Kupa – Továbbjutott a Kolorcity Kazincbarcika SC

Mol Magyar Kupa – Továbbjutott a Kolorcity Kazincbarcika SC

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Mol Magyar Kupa harmadik fordulójában a Kolorcity Kazincbarcika Sc a szintén másodosztályú HR-Rent Kozármisleny otthonába látogatott. A szeptember 17-ei mérkőzésen a kék-sárgák bizonyultak jobbnak.

A csapatokat az esőzés miatt, nehéz körülmények fogadták Kozármislenyben, mély és elázott talajú pályán játszották a találkozót. Az első félidőben a hazai együttes birtokolta többet a labdát, de a Kazincbarcika igazán szervezetten védekezett, amiből támadásokat is indítottak a mislenyi kapu irányába. A csapat azonban nehezen alkalmazkodott az elázott talajhoz. A kék-sárgák ennek ellenére a találkozó egésze alatt koncentráltan játszottak, több gólveszélyes helyzetet is kialakítottak.

A találkozó második felében is megmaradt a barcika szervezettsége, már többet birtokolták a labdát, jobban bírták erővel, ezáltal nyomást tudtak gyakorolni az ellenfél térfelén. A nyolcvanhatodik percben Kovács Dominik lövésébe, Nagy János tette bele a lábát, amely megzavarta a hazai kapust, ezáltal gólt tudott szerezni a vendégcsapat. A Kolorcity Kazincbarcika SC a mérkőzés végéig tartani tudta ezt az eredményt, így ezzel a győzelemmel a továbbjutást is kivívták.

További híreink

Újabb kormányzati „ajándék”: tízszeres drágulás az intézményi távfűtésben

Dátum: 2022. okt 01. 17:16

A kormány szeptember utolsó óráiban, október elsejétől egy tollvonással több mint tízszeresére növelte az önkormányzati intézmények távfűtési díját. A megemelkedett költségek egyúttal azt is jelentik, hogy kormányzati támogatás nélkül a településeken bölcsőde- és óvodabezárások, valamint elbocsátások jöhetnek.

Idősek hónapja Kazincbarcikán – Nem csak szépkorúaknak

Dátum: 2022. okt 01. 08:00

A Barcika Art Nonprofit Kft. októberben, az idősek hónapján egy rendkívül változatos programsorozattal várja a kazincbarcikai közönségét.

Októberben is Fitt Barcika

Dátum: 2022. okt 01. 08:00

A népszerű programsorozat októberi órarendje az eddig megszokott módon több korosztálynak: kismamáknak, fiatal felnőtteknek, 40 vagy 50 felettieknek, vagy éppen speciális mozgásformát igénylőknek, esetleg egészségügyi problémákkal szenvedőknek kínál életkoruknak és állapotuknak megfelelő sportolási lehetőséget.

Hamarosan a postaládákban a Kolorhét legújabb lapszáma

Dátum: 2022. szept 30. 10:44

Új lapszámmal jelentkezünk, szeptember 30-án. Ezúttal is közérdekű témákat hoztunk Kedves Olvasóinknak! Megjelenő lapunkat a postaládákon kívül megtalálják a kolorline.hu oldalon.

KolorTV élőben

Programajánló

Idősek Hónapja – Szűcs Judith műsora

Don Bosco Sportközpont

Idősek hónapja – Szűcs Judit 2. műsora

Kazincbarcika, Don Bosco Sportcsarnok

Fitt Barcika – Ringató

Egressy Béni Művelődési Központ klubterme

Fitt Barcika – Pilates

Egressy Béni Művelődési Központ klubterem

Fitt Barcika – Kick box

Kazinczy Ferenc Tornacsarnok

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk