https://kolorline.hu/Gimi Galéria – Kerekes István kiállítása

Gimi Galéria – Kerekes István kiállítása

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Megnyílt az idei tanév első kiállítása a Gimi Galériában. A tárlaton Kerekes István fotóművész munkáit tekintheti meg a művészetkedvelő közönség.

A szeptember 20-ai kiállításmegnyitón Balla Árpád a Szalézi Szent Ferenc Gimnázium igazgatója, valamint Somodi-Hornyák Szilárd az iskola vizuális kultúra tanára köszöntötte az érdeklődőket, majd az iskola kórusa énekelt el néhány dalt.


Fotók: Bartók Bence

A hétköznapi emberek mindennapi életét örökítem meg dokumentalista stílusban – árulta el Kerekes István, aki hozzátette, a képei nem beállítottak, nem előre átgondoltak, hanem a pillanat szüli őket.

Az „Elhull a virág, eliramlik az élet…” című fotókiállítás harmadik állomásának ad helyszínt a Gimi Galéria, ahol az eredeti 53 fotóból álló tárlatból a művész 16 alkotást hozott magával. Kerekes István a feltörekvő fotósok számára azt tanácsolja, hogy maradjanak önmaguk, ne hagyják magukat befolyásolni semmiféle divatirányzatnak, hanem tudjanak egyediek és önmaguk maradni.

 

További híreink

Újabb kormányzati „ajándék”: tízszeres drágulás az intézményi távfűtésben

Dátum: 2022. okt 01. 17:16

A kormány szeptember utolsó óráiban, október elsejétől egy tollvonással több mint tízszeresére növelte az önkormányzati intézmények távfűtési díját. A megemelkedett költségek egyúttal azt is jelentik, hogy kormányzati támogatás nélkül a településeken bölcsőde- és óvodabezárások, valamint elbocsátások jöhetnek.

Idősek hónapja Kazincbarcikán – Nem csak szépkorúaknak

Dátum: 2022. okt 01. 08:00

A Barcika Art Nonprofit Kft. októberben, az idősek hónapján egy rendkívül változatos programsorozattal várja a kazincbarcikai közönségét.

Októberben is Fitt Barcika

Dátum: 2022. okt 01. 08:00

A népszerű programsorozat októberi órarendje az eddig megszokott módon több korosztálynak: kismamáknak, fiatal felnőtteknek, 40 vagy 50 felettieknek, vagy éppen speciális mozgásformát igénylőknek, esetleg egészségügyi problémákkal szenvedőknek kínál életkoruknak és állapotuknak megfelelő sportolási lehetőséget.

Hamarosan a postaládákban a Kolorhét legújabb lapszáma

Dátum: 2022. szept 30. 10:44

Új lapszámmal jelentkezünk, szeptember 30-án. Ezúttal is közérdekű témákat hoztunk Kedves Olvasóinknak! Megjelenő lapunkat a postaládákon kívül megtalálják a kolorline.hu oldalon.

KolorTV élőben

Programajánló

Idősek Hónapja – Szűcs Judith műsora

Don Bosco Sportközpont

Idősek hónapja – Szűcs Judit 2. műsora

Kazincbarcika, Don Bosco Sportcsarnok

Fitt Barcika – Ringató

Egressy Béni Művelődési Központ klubterme

Fitt Barcika – Pilates

Egressy Béni Művelődési Központ klubterem

Fitt Barcika – Kick box

Kazinczy Ferenc Tornacsarnok

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk