https://kolorline.hu/Nem volt sikeres a hétvége

Nem volt sikeres a hétvége

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A férfi kézilabda NB II észak-keleti csoportjának második mérkőzésén, szeptember 17-én ismét hazai pályán játszott a Kazincbarcika együttese.

Novák Tamás csapata azonban nem tudott élni a lehetőséggel. Bár sokáig vezettek, de végül vereséget szenvedtek a Fehérgyarmattól. A női csapat idegenben mérkőzött meg, ők szintén vereséggel zárták ezt a fordulót. A Hajdúböszörmény elleni találkozót követően a Fehérgyarmat elleni csata sem ígérkezett könnyűnek a KKSE NB II-es férfi csapata számára. Az első játékrész fordulatosan alakult, hiszen hol a házigazdák, hol pedig a vendégek vezettek 1-2 góllal. A hajrá azonban jobban sikerült a barcikaiaknak, így végül 1 gólos előnnyel térhettek pihenőre.
A második játékrészt álomszerűen kezdték Répásiék és zsinórban három gólt szerezve elhúztak 21-17-re. Ezt követően a Fehérgyarmatnak néhány perc leforgása alatt, sikerült a maga javára fordítani a meccset. A házigazdák a kettős emberelőnyt sem tudták úgy kihasználni, hogy egyenlítsenek. A végjátékban a szabolcsiak eredményesebben kézilabdázva 36-29-re nyertek. Novák Tamás tanítványai így továbbra is nyeretlenek a bajnokságban, legközelebb pedig az Acélváros KK otthonában lépnek pályára.

A bajnokságot 5 gólos sikerrel záró barcikai női együttes sem járt sikerrel múlt hétvégén, bár közel álltak az idegenbeli győzelemhez. Mátészalkán az első félidőben a vendéglátók álltak jobban, de a mérkőzés hajrájában már a KKSE vezetett. 1 perccel a vége előtt még 24-24 állt az eredményjelzőn, de az utolsó pillanatban a hazaiak dobtak egy gólt, így végül 25-24-re nyertek. A Kazincbarcika jelenleg 2 ponttal a 3. helyen áll és a következő fordulóban a Heves vendégeként lép pályára.

 

További híreink

Kolorfesztivál 2023 — zöld és zenés zendülés

Dátum: 2023. máj 29. 16:00

A 10. Kolorfesztivál sok zenei stílus ikonjainak koncertjeivel, és az eddigi legzöldebb környezettudatossággal várja az érdeklődőket. Idén, augusztus 1. és 20. között újra Kolorcity-színpaddá alakul Kazincbarcika belvárosa.

Kihívás napja 2023

Dátum: 2023. máj 29. 11:28

Kazincbarcika idén is csatlakozott a Kihívás napja országos programhoz. Városunk május 31-én napközben arra buzdít minden intézményt, céget és csoportot, hogy legalább 15 percet intenzíven sportoljanak. A csatlakozók azért mozognak majd, hogy Kolorcity idén saját kategóriájában elhozza az első helyet.

Újraindul a gyógyúszás az uszodában

Dátum: 2023. máj 28. 18:00

A nyári szünetben ismét gyógyúszáson lehet részt venni a Kazincbarcikai Fedett Uszodában.

Szalézi-nap

Dátum: 2023. máj 27. 18:00

Számos program várta az érdeklődőket a héten a Don Bosco Sportközpontban. Szerdán a Szalézi-gálának adott otthont az intézmény. A Szalézi Szent Ferenc Gimnázium diákjai és pedagógusai a reggeli ünnepi szentmise után a sportközpontban emlékeztek az iskola névadójára.

KolorTV élőben

Programajánló

Pedagógusnapi ünnepség Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

A Barcika Art 2023-as sokszínű gyerektáborai

Kazincbarcika

Sportlegendák relikviái II.

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ

Kul-túr kocsmatúra

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ

Kul-túr kocsmatúra

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk