https://kolorline.hu/Nem volt sikeres a hétvége

Nem volt sikeres a hétvége

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A férfi kézilabda NB II észak-keleti csoportjának második mérkőzésén, szeptember 17-én ismét hazai pályán játszott a Kazincbarcika együttese.

Novák Tamás csapata azonban nem tudott élni a lehetőséggel. Bár sokáig vezettek, de végül vereséget szenvedtek a Fehérgyarmattól. A női csapat idegenben mérkőzött meg, ők szintén vereséggel zárták ezt a fordulót. A Hajdúböszörmény elleni találkozót követően a Fehérgyarmat elleni csata sem ígérkezett könnyűnek a KKSE NB II-es férfi csapata számára. Az első játékrész fordulatosan alakult, hiszen hol a házigazdák, hol pedig a vendégek vezettek 1-2 góllal. A hajrá azonban jobban sikerült a barcikaiaknak, így végül 1 gólos előnnyel térhettek pihenőre.
A második játékrészt álomszerűen kezdték Répásiék és zsinórban három gólt szerezve elhúztak 21-17-re. Ezt követően a Fehérgyarmatnak néhány perc leforgása alatt, sikerült a maga javára fordítani a meccset. A házigazdák a kettős emberelőnyt sem tudták úgy kihasználni, hogy egyenlítsenek. A végjátékban a szabolcsiak eredményesebben kézilabdázva 36-29-re nyertek. Novák Tamás tanítványai így továbbra is nyeretlenek a bajnokságban, legközelebb pedig az Acélváros KK otthonában lépnek pályára.

A bajnokságot 5 gólos sikerrel záró barcikai női együttes sem járt sikerrel múlt hétvégén, bár közel álltak az idegenbeli győzelemhez. Mátészalkán az első félidőben a vendéglátók álltak jobban, de a mérkőzés hajrájában már a KKSE vezetett. 1 perccel a vége előtt még 24-24 állt az eredményjelzőn, de az utolsó pillanatban a hazaiak dobtak egy gólt, így végül 25-24-re nyertek. A Kazincbarcika jelenleg 2 ponttal a 3. helyen áll és a következő fordulóban a Heves vendégeként lép pályára.

 

További híreink

Újabb kormányzati „ajándék”: tízszeres drágulás az intézményi távfűtésben

Dátum: 2022. okt 01. 17:16

A kormány szeptember utolsó óráiban, október elsejétől egy tollvonással több mint tízszeresére növelte az önkormányzati intézmények távfűtési díját. A megemelkedett költségek egyúttal azt is jelentik, hogy kormányzati támogatás nélkül a településeken bölcsőde- és óvodabezárások, valamint elbocsátások jöhetnek.

Idősek hónapja Kazincbarcikán – Nem csak szépkorúaknak

Dátum: 2022. okt 01. 08:00

A Barcika Art Nonprofit Kft. októberben, az idősek hónapján egy rendkívül változatos programsorozattal várja a kazincbarcikai közönségét.

Októberben is Fitt Barcika

Dátum: 2022. okt 01. 08:00

A népszerű programsorozat októberi órarendje az eddig megszokott módon több korosztálynak: kismamáknak, fiatal felnőtteknek, 40 vagy 50 felettieknek, vagy éppen speciális mozgásformát igénylőknek, esetleg egészségügyi problémákkal szenvedőknek kínál életkoruknak és állapotuknak megfelelő sportolási lehetőséget.

Hamarosan a postaládákban a Kolorhét legújabb lapszáma

Dátum: 2022. szept 30. 10:44

Új lapszámmal jelentkezünk, szeptember 30-án. Ezúttal is közérdekű témákat hoztunk Kedves Olvasóinknak! Megjelenő lapunkat a postaládákon kívül megtalálják a kolorline.hu oldalon.

KolorTV élőben

Programajánló

Idősek Hónapja – Szűcs Judith műsora

Don Bosco Sportközpont

Idősek hónapja – Szűcs Judit 2. műsora

Kazincbarcika, Don Bosco Sportcsarnok

Fitt Barcika – Ringató

Egressy Béni Művelődési Központ klubterme

Fitt Barcika – Pilates

Egressy Béni Művelődési Központ klubterem

Fitt Barcika – Kick box

Kazinczy Ferenc Tornacsarnok

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk