https://kolorline.hu/Megújul a KolorApp – Új külső, új funkciók, folyamatosan frissülő tartalom

Megújul a KolorApp – Új külső, új funkciók, folyamatosan frissülő tartalom

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Mind megjelenésében, mind tartalmában hamarosan modernebbé és felhasználóbarátabbá válik Kazincbarcika város mobilapplikációja, a KolorApp. A régi funkciók mellett több újdonsággal is bővül az iOS-en és androidon is elérhető alkalmazás.

Lássuk milyen funkciókkal segíti a helyiek mindennapjait a letöltés és egy egyszerű regisztráció után a mi KolorApp-unk!

Hírek
Fejlesztések, eseménybeszámolók, közlekedési és közérdekű információk, önkormányzati közlemények, aktualitások.

Bejelentések (korábban Városüzemeltetés)
Itt jelentheti be a városban észlelt problémákat, rendellenességeket (pl. letört faág, kidőlt szemetes, stb.). A beérkező bejelentéseket a Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési és Rendészeti Osztálya kapja meg, innen értesül a problémáról a feladatért felelős, illetve abban érintett cég, intézmény, szükség esetén a megfelelő hatóság.
– Néhány gombnyomással jelezhetjük észrevételeinket ebben a menüpontban. A modul használata magától értetődő, csak ki kell választani a kategóriát, megadni a helyszínt – a telefon helymeghatározásával, vagy térképen bejelölve – és fényképpel is illusztrálhatjuk a bejelentésünket. Ugyanitt láthatjuk a már megoldott problémákat térképen vagy listában felsorolva – mondta el Vass Zoltán, a projekt informatikai vezetője, aki azt is hozzátette, hogy kapacitás függvényében a városlakók a bejelentéseik állapotáról visszajelzést is kaphatnak.

A sorban következő Programok fül alatt a kazincbarcikai rendezvények, események időpontjait és helyszíneit találjuk majd. Legyen az sport, kultúra vagy könnyűzene, színház, gyermekprogram. A KolorFesztivál ideje alatt is ez a menüpont lesz a legjobb információforrás.

A Galéria is megújul, a kolorline.hu oldal fotóit tartalmazó albumok áttekinthető rácsba lesznek rendezve és egyszerűbben bele tudunk nagyítani a kívánt képekbe.

Új modulként kerül fel a Média, ahol a KolorTV műsorait és további érdekes hírvideókat követhetnek figyelemmel.

A KolorCity fülön minden közérdekű városi információ megtalálható majd. Itt kereshetünk rá az önkormányzattal, az egészségüggyel, a nevelési, oktatási, szociális és közintézményekkel kapcsolatos összes elérhetőségre, nyitva tartási időpontokra.

Az új Okostérkép segítségével könnyedén tájékozódhatunk. Megtaláljuk rajta a város intézményeit, vendéglátóhelyeit, a benzinkutakat, a sportolási lehetőségeket és Kazincbarcika látványosságait.

Ha az a kérdés, hogy milyen lesz az időjárás, nem kell ezentúl az appot elhagyni, hiszen a Köpönyeg.hu-nak köszönhetően a lokális előrejelzés is megtekinthető az Időjárás almenüben.

Az állást keresők dolgát könnyíti meg, hogy az önkormányzat és az önkormányzati cégek aktuális állásajánlatai ugyancsak innen – az Álláshirdetésekre kattintva – érhetők el.

Az új almenüpontként létrejött Klímavédelmi együttműködés alatt az éghajlatváltozáshoz való alkalmazkodást célul kitűző mintaprojektről, a Life Climcoop programról tudhatunk meg részleteket.

– Általánosságban elmondható, hogy az egész alkalmazás esztétikusabb és letisztultabb külsőt kapott, de megmaradt a KolorCity-s, színes érzés is. A trendeknek megfelelően az applikáció mindkét platformon támogatja majd a világos, valamint a sötét üzemmódot is. Reméljük, mindenki tetszését elnyeri majd, hiszen az appot már így is rengetegen használják. Több ezer bejelentés érkezett az elmúlt években, így a lakosság segítségével számtalan ügyet sikerült megoldanunk. A fejlesztéssel az volt a célunk, hogy még felhasználóbarátabbá váljon az applikáció, és még több embernek megkönnyítsük a mindennapjait azzal, hogy egy felületen megtalál mindent a várossal kapcsolatosan – árulta el dr. Makkai Orsolya alpolgármester, aki hozzátette, minden mobilapplikációra igaz, hogy ahogyan a készülékek is fejlődnek, úgy ennek az alkalmazásnak a fejlesztése sem állhat meg soha.

 

 

További híreink

Nem sikerült a győzelem a Kazincbarcikai KSE női kézilabdacsapatának (frissítve)

Dátum: 2022. nov 27. 19:15

Az Ungvár KC diadalmaskodott szombaton a Don Bosco Sportcsarnokban, az NB II Észak-kelet csoportjában a KKSE ellen.

Adventi játszóházak Kazincbarcikán

Dátum: 2022. nov 27. 08:36

Ünnepi videón a Gyermekek Háza - Kézművesház adventi programsora

Annyi az adventi program, hogy csak kapkodjuk a fejünket

Dátum: 2022. nov 26. 19:41

Kisfilmünkben heti bontásban a részletek, egy stand up comedy bónusszal

Szolgálat közben mentettek életet a barcikai rendőrök

Dátum: 2022. nov 26. 11:00

A leghősiesebb tettet hajtotta végre két járőr pénteken Kazincbarcikán. Egy üzletben rosszul lett férfit élesztettek sikeresen újra.

KolorTV élőben

Programajánló

Izsó Miklós Képzőművészeti Kör kiállítás-megnyitó

Mezey István Művészeti Központ udvara

II. adventi gyertyagyújtás

Mezey István Művészeti Központ udvara

Városi Mikulás-ünnepség I.

Mezey István Művészeti Központ

Mesés kalandozás a Mikulás-vonattal Kazincbarcikán

Mezey István Művészeti Központ udvara

Mikulás-kocogás

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk