https://kolorline.hu/Színesek és mostohák

Színesek és mostohák

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

„Színesek és mostohák” címmel nyílt kiállítás a Mezey István Művészeti Központ kiállítótermében. A tárlaton Hegedűs János grafikáit tekintheti meg a művészetkedvelő közönség.

Dr. Nagy Róbert nyitotta meg Hegedűs János tárlatát. A kiállításon összesen 77 darab grafika tekinthető meg, melyeknek többsége színes. A művész elmondása szerint, a mindennapi élet inspirálja, alkotásaiban általában az emberközpontú ábrázolás jelenik meg. A művek között láthatóak olyan képek, melyek csupán két perc alatt készültek el, de akadnak olyanok is, amelyek több hetet vettek igénybe.

– Én úgy gondolom, hogy a képzőművészetben a szobrászat és a festészet mellett, a grafika az, ami a legjobban igényli a kézügyességet, ezért is kedveltem meg ennyire, a virtuozitása fogott meg igazán – árulta el Hegedűs János grafikus.

Hegedűs János „Színesek és mostohák” című kiállítása november 4-éig minden hétköznap 9 és 18 óra között tekinthető meg a Mezey István Művészeti Központ kiállítótermében.

 

További híreink

Újabb kormányzati „ajándék”: tízszeres drágulás az intézményi távfűtésben

Dátum: 2022. okt 01. 17:16

A kormány szeptember utolsó óráiban, október elsejétől egy tollvonással több mint tízszeresére növelte az önkormányzati intézmények távfűtési díját. A megemelkedett költségek egyúttal azt is jelentik, hogy kormányzati támogatás nélkül a településeken bölcsőde- és óvodabezárások, valamint elbocsátások jöhetnek.

Idősek hónapja Kazincbarcikán – Nem csak szépkorúaknak

Dátum: 2022. okt 01. 08:00

A Barcika Art Nonprofit Kft. októberben, az idősek hónapján egy rendkívül változatos programsorozattal várja a kazincbarcikai közönségét.

Októberben is Fitt Barcika

Dátum: 2022. okt 01. 08:00

A népszerű programsorozat októberi órarendje az eddig megszokott módon több korosztálynak: kismamáknak, fiatal felnőtteknek, 40 vagy 50 felettieknek, vagy éppen speciális mozgásformát igénylőknek, esetleg egészségügyi problémákkal szenvedőknek kínál életkoruknak és állapotuknak megfelelő sportolási lehetőséget.

Hamarosan a postaládákban a Kolorhét legújabb lapszáma

Dátum: 2022. szept 30. 10:44

Új lapszámmal jelentkezünk, szeptember 30-án. Ezúttal is közérdekű témákat hoztunk Kedves Olvasóinknak! Megjelenő lapunkat a postaládákon kívül megtalálják a kolorline.hu oldalon.

KolorTV élőben

Programajánló

Idősek Hónapja – Szűcs Judith műsora

Don Bosco Sportközpont

Idősek hónapja – Szűcs Judit 2. műsora

Kazincbarcika, Don Bosco Sportcsarnok

Fitt Barcika – Ringató

Egressy Béni Művelődési Központ klubterme

Fitt Barcika – Pilates

Egressy Béni Művelődési Központ klubterem

Fitt Barcika – Kick box

Kazinczy Ferenc Tornacsarnok

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk