https://kolorline.hu/Zajlik a munka a KBSC-nél

Zajlik a munka a KBSC-nél

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A KBSC összes utánpótlás csapata már megkezdte szereplését a 2022/2023-as bajnoki szezonban.

A Merkantil Bank Ligában szereplő Kolorcity Kazincbarcika SC nemcsak a bajnokságban teljesít várakozáson felül, nyolc mérkőzésből ötször győztesen hagyták el a pályát és jelenleg 5. helyen állnak tabellán, hanem a MOL Magyar Kupában is bejutott a legjobb 32 csapat közé a szintén másodosztályú Kozármisleny elleni idegenbeli 1-0-ás győzelemmel. Így október 19-én (szerdán) hazai pályán 17.-30-tól fogadja az NB1-es Zalaegerszeg csapatát. A jegy értékesítésről a klub honlapján és Facebook oldalán ad tájékoztatást.
A szintén másodosztályban szereplő női csapat négy mérkőzésből kétszer győzött, míg a Bánhorváti együttese hat mérkőzésből háromszor nyert. Mindkét csapat a tabella a középmezőnyében foglal helyet.
A klub utánpótlás együtteseinél augusztus eleje óta teljes intenzitással zajlik a munka, korosztálytól függően heti 2-4 edzés mellett minden csapatunk már lejátszotta ze első mérkőzéseit. A KBSC a regionális szervezésű fiú bajnokságokban idén öt korosztályban indított csapatot: U12, U13, U15, U17 és U19, őket hétről-hétre Pál-Kutas József, Varsányi János, Asszony Béla, Balogh József, Harnócz Róbert és Korolovszky György készíti fel. Utóbbi Pro licenszes szakember összefogja a felső szekció szakmai munkáját is. A Képzési Központban zajló szakmai munka eredményeként az 5-8 éves korosztályban szereplő játékosainak Bozsik Fesztiválokon vesznek részt, míg az U11-es korosztály térségi és regionális szervezésű Bozsik tornákon szerepel. A KBSC szervezi kéthetente a környező klubok 9-10 éves tehetségeinek a térségi válogatott edzéseket. Ezen korosztályokban csapatonként legalább 2 edző foglalkozik a fiúkkal és lányokkal
Klubunk a lányok számára minden korosztályban biztosít edzési és versenyzési lehetőséget, biztosítva a folyamatos fejlődését és jó közösséget. A korábbi évekhez hasonlóan U14, U16 és U19-es korosztályokban indított a KBSC leány csapatokat Perjési Zoltán, Kazvinszki Jácint és az NB2-es női együttest vezető Boros László edzők irányításával.
Folyamatosan várjuk a focizni vágyó srácok és lányok jelentkezését, Kerekes Ottó utánpótlás szakágvezetőnél a +36304458202-es telefonszámon. 

A Kolorcity Kazincbarcika SC októberi hazai mérkőzései:

Merkantil Bank Liga 9. forduló
2022. október 02. 17:00 Kolorcity Kazincbarcika SC - ETO FC Győr

Merkantil Bank Liga 11. forduló
2022. október 09. 17:00 Kolorcity Kazincbarcika SC - BFC Siófok

MOL Magyar Kupa 4. forduló
2022. október 19. 17:30 Kolorcity Kazincbarcika SC - ZTE FC

Merkantil Bank Liga 13. forduló
2022. október 22. 17:00 Kolorcity Kazincbarcika SC - Tiszakécskei LC

Forrás: kbsc.hu, Szabó Noémi

További híreink

Szent István-ünnep három napon át

Dátum: 2024. aug 07. 15:00

Az idei Kolorfesztiválon augusztus 18. és 20. között ünnepi programok várják az érdeklődőket a Fő téren. Itt lesz többek között az Első emelet, a Bikini, Horváth Tamás, a Fricska Táncegyüttes, Korda György és Balázs Klári. Az augusztus 20-i ünnepséget tűzijáték zárja.

Útlezárás a Csónakázó-tónál

Dátum: 2024. aug 07. 13:20

A Kolorfesztivál Csónakázó-tavi programjai miatt útlezárásra számítsanak a kiskertekbe közlekedők. A szervezők a kerttulajdonosok türelmét és megértését kérik.

Kolorcountry a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 06. 15:00

Négy agglomerációs település is csatlakozott az idei Kolorfesztiválhoz. Sajóivánkán színházi előadás, az aggteleki Baradla-barlangban életműkoncert, Bánhorvátiban kamarazenei koncert, Szuhakállóban pedig könnyűzenei koncert várja az érdeklődőket.

Muzsikáló templomok a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 05. 15:00

Öt napon át szól muzsikaszó Kazincbarcika öt templomában. Fellépnek a Magyar Állami Operaház és a Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola művészei, valamint koncertet ad Csézy is.

KolorTV élőben

Programajánló

Galéria ’70

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Dr. Czifra János: Fészbukságaim 2.0

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ

Z!enemi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk