https://kolorline.hu/A Kisvárda csapatát fogadta a KKSE

A Kisvárda csapatát fogadta a KKSE

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A férfi kézilabda NB II Észak-keleti csoportjának 4. fordulójában ismét hazai pályán szerepelt a Kazincbarcika együttese. Az október elsején játszott mérkőzésen a házigazdák a Kisvárda ellen vereséget szenvedtek, így továbbra is nyeretlenek a bajnokságban.

Három vereség után abban bíztak a szurkolók, hogy a barcikaiak végre megszerzik első győzelmüket. A Kisvárda elleni meccs előzetesen nem ígérkezett könnyűnek, hiszen a vendéglátóknál több ifjúsági játékos is helyet kapott. A szabolcsiak lendületesen kezdték a mérkőzést és a félidő derekán már 13-6-ra vezettek. Ezután a házigazdák rendezték soraikat és megkezdték a felzárkózást. Az első játékrész hajrájában 3 gólosra csökkent a Kisvárda előnye, viszont a félidő végén szervezett újabb vendég gól 12-16-os állást eredményezett. A második félidő első 10 percében még szoros volt az eredmény, 22-19-re vezetett ekkor a Kisvárda, de a Kazincbarcika már nem tudott felpörögni, így a vendégek egyre inkább elhúztak. Végül 34-25-re győzött a Kisvárda.

Kazincbarcika legközelebb október 8-án, szombaton a DVTK vendégeként lép pályára, majd október 29-én a Mezőkövesd együttesét fogadja a Don Bosco Sportcsarnokban.

 

További híreink

Sokat ér Kazincbarcikán a jeles érettségi — tanulást ösztönző támogatások a várostól

Dátum: 2024. ápr 25. 22:55

A jeles érettségit is díjazza Kazincbarcika Város Önkormányzata, és a nyári, balatoni táborozás költségeibe is beszáll a város. A félévi után idén másodszor, nyáron újra kaphatnak tanulást ösztönző támogatást a bizonyítványukért a kazincbarcikai diákok. Ezek a lehetőségek január óta adottak, az önkormányzat új támogatási formáinak köszönhetően.

Szárazon megúszós civilbejárás az új Vízi komplexumban

Dátum: 2024. ápr 25. 07:12

A várva várt kazincbarcikai Vízi komplexum első ütemének befejezésénél az érdeklődő civilek is lehetőséget kaptak belülről megtekinteni az izgalmas beruházás jelenlegi állását, egyelőre még szárazon. A város sport- és rekreációs életét hamarosan jócskán feldobó vízi létesítmény előre meglesését várakozáson is túli érdeklődés kísérte.

Sajókazinc híres szülötte

Dátum: 2024. ápr 24. 22:13

Egressy Bénire emlékeztek születésének 210. évfordulóján Kazincbarcikán.

Tour de Hongrie Kazincbarcikán

Dátum: 2024. ápr 24. 19:05

Kazincbarcika két állomással: egy cél- és egy rajtállomással lesz helyszíne a 2024-es Tour de Hongrie-nak. A május 9-i és 10-i versenynapok útlezárásokkal járnak városunkban, amelyeket a cikkünk alján látható térképen lehet megtekinteni.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk