https://kolorline.hu/Labdarúgás Diákolimpia körzeti döntő

Labdarúgás Diákolimpia körzeti döntő

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Futball Diákolimpia városi és körzeti döntőt rendeztek október 4-én a KSK műfüves pályáján. A megmérettetésen a II. és a III. korcsoportos általános iskolás diákok vettek részt.

Az október 4-ei körzeti döntőn a Tompa Mihály Református Általános Iskola és a Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola II. és III. korcsoportos csapata vett részt.


Fotók: Bartók Bence

A körzeti döntő előtt városi döntőt játszottak a III. korcsoportos fiúk, hiszen innen kerültek be a legjobb játékosok a következő körbe. Először a Dózsa György Tagiskola csapata játszott az Ádám Jenő Tagiskola csapatával, ahol az eredmény 0-4 lett, majd a Kazinczy Ferenc Tagiskola diákjai mérték össze ügyességüket az Árpád Fejedelem Tagiskolával, ahol végül 6:0-ra győzött a Kazinczy. A körzeti döntőn a II. korcsoportban a Tompa és a Pollack csapata 2:7-es eredménnyel zárta a mérkőzést, a III. korcsoportban pedig 0:5-ös eredmény született.

Az őszi fordulón tehát a Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola bizonyult eredményesebbnek, de tavasszal ismét megrendezik a körzeti döntőt, ahol javítani lehet, hiszen összesített eredmény után kerülnek be a legjobbak a megyei elődöntőbe.

 

További híreink

Kolorcitybe érkezett a Mikulás

Dátum: 2022. dec 06. 21:52

Idén duplázott Kazincbarcikán a Mikulás, aki hétfőn és kedden is várta a gyerekeket a Mezey István Művészeti Központban. Nemcsak az óvodás és iskolás csoportok találkozhattak a Télapóval, hanem a családok is, mégpedig a Mikulás-házban.

Kazincbarcikát is elérte az országos üzemanyaghiány

Dátum: 2022. dec 05. 19:36

A kazincbarcikai kutak nagy részén hétfőn már egyáltalán nem volt üzemanyag, a belvárosban található töltőállomáson pedig több sorban kígyóztak az autók arra várva, hogy eljussanak az oszlopokig. Volt, akinek nem volt szerencséje.

Időszakosan megállítják a forgalmat a Mikulás-kocogás idején

Dátum: 2022. dec 05. 11:10

Néhány perces megállásra kényszerülnek az autósok december 5-én, 17:00 órától Kazincbarcika belvárosában.

II. adventi gyertyagyújtás

Dátum: 2022. dec 04. 20:19

December 4-én, vasárnap felgyúlt az advent koszorún a második gyertya lángja. A kazincbarcikaiak a Mezey István Művészeti Központ udvarán gyűltek össze.

KolorTV élőben

Programajánló

III. adventi gyertyagyújtás

Mezey István Művészeti Központ udvara

IV. adventi gyertyagyújtás

Mezey István Művészeti Központ udvara

A borsodi gyökerek

Don Bosco Sportközpont

Élő betlehem

Szent János görögkatolikus templom

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk