https://kolorline.hu/Zenével, tánccal és verssel köszöntötték a szépkorúakat

Zenével, tánccal és verssel köszöntötték a szépkorúakat

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az idősek hónapja programsorozat keretein belül lepték meg zenével, tánccal és verssel a II. Számú Idősek Otthona lakóit a Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola növendékei és pedagógusai október 6-án.

A szépkorúakat a városvezetés nevében Riespler Pál önkormányzati képviselő köszöntötte, aki elmondta, hogy örömmel látja, hogy az intézményben szeretetben, biztonságban élnek a lakók.
– Önkormányzatunk kiemelt feladatának tekinti, hogy gondoskodjon az itt élő szépkorúak boldog és élményekben gazdag öreg koráról. Mindhárom bentlakásos idősek otthona kiváló lehetőséget biztosít minderre. A II. Számú Idősek Otthona a város szívében, gyönyörű környezetben található, így a hozzátartozók könnyedén, akadályok nélkül látogathatják szeretteiket. Az itt dolgozó munkatársak pedig minden tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy mindenki boldogan, aktívan élje a mindennapjait – árulta el az önkormányzati képviselő.
Az ünnepeltek a Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola növendékeinek színes előadócsokrát kapták ajándékba, melyben szerepelt fuvola- és zongorajáték, vers, ének és tánc is. Az esemény végén pedig örökzöld slágereket énekelhettek együtt a lakók.

Az idősek hónapja további programjaiért kattintson IDE!

További híreink

Kolorcitybe érkezett a Mikulás

Dátum: 2022. dec 06. 21:52

Idén duplázott Kazincbarcikán a Mikulás, aki hétfőn és kedden is várta a gyerekeket a Mezey István Művészeti Központban. Nemcsak az óvodás és iskolás csoportok találkozhattak a Télapóval, hanem a családok is, mégpedig a Mikulás-házban.

Kazincbarcikát is elérte az országos üzemanyaghiány

Dátum: 2022. dec 05. 19:36

A kazincbarcikai kutak nagy részén hétfőn már egyáltalán nem volt üzemanyag, a belvárosban található töltőállomáson pedig több sorban kígyóztak az autók arra várva, hogy eljussanak az oszlopokig. Volt, akinek nem volt szerencséje.

Időszakosan megállítják a forgalmat a Mikulás-kocogás idején

Dátum: 2022. dec 05. 11:10

Néhány perces megállásra kényszerülnek az autósok december 5-én, 17:00 órától Kazincbarcika belvárosában.

II. adventi gyertyagyújtás

Dátum: 2022. dec 04. 20:19

December 4-én, vasárnap felgyúlt az advent koszorún a második gyertya lángja. A kazincbarcikaiak a Mezey István Művészeti Központ udvarán gyűltek össze.

KolorTV élőben

Programajánló

III. adventi gyertyagyújtás

Mezey István Művészeti Központ udvara

IV. adventi gyertyagyújtás

Mezey István Művészeti Központ udvara

A borsodi gyökerek

Don Bosco Sportközpont

Élő betlehem

Szent János görögkatolikus templom

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk