https://kolorline.hu/Futball Diákolimpia – III. és IV. korcsoportos leány városi és körzeti döntő

Futball Diákolimpia – III. és IV. korcsoportos leány városi és körzeti döntő

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Futball Diákolimpia leány városi és körzeti döntőt rendeztek október 6-án a KSK műfüves pályáján. A megmérettetésen a III. és a IV. korcsoportos általános iskolás lányok vettek részt.

Az október 6-ai körzeti döntőn a Tompa Mihály Református Általános Iskola és a Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola III. és IV. korcsoportos leány csapata vett részt.
A körzeti döntő előtt városi döntőt játszottak a III. és IV. korcsoportos lányok, hiszen innen kerültek be a legjobb játékosok a következő körbe. Először a Kazinczy Ferenc Tagiskola csapata játszott az Ádám Jenő Tagiskola csapatával, ahol az eredmény 0-0 lett, majd a Dózsa György Tagiskola diákjai mérték össze ügyességüket a Kazinczy Ferenc Tagiskolával, ahol végül 1-1-es döntetlen született, majd az Ádám JenőTagiskola mérte össze tudását az Dózsa György»Tagiskola csapatával, ahol az Ádámosok nyertek 2-0-ra.

A körzeti döntőn a Tompa és a Pollack csapata 0-1-es eredménnyel zárta a mérkőzést.
Az őszi fordulón tehát a Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola bizonyult eredményesebbnek, de tavasszal ismét megrendezik a körzeti döntőt, ahol javítani lehet, hiszen összesített eredmény után kerülnek be a legjobbak a megyei elődöntőbe.

További híreink

Kolorcitybe érkezett a Mikulás

Dátum: 2022. dec 06. 21:52

Idén duplázott Kazincbarcikán a Mikulás, aki hétfőn és kedden is várta a gyerekeket a Mezey István Művészeti Központban. Nemcsak az óvodás és iskolás csoportok találkozhattak a Télapóval, hanem a családok is, mégpedig a Mikulás-házban.

Kazincbarcikát is elérte az országos üzemanyaghiány

Dátum: 2022. dec 05. 19:36

A kazincbarcikai kutak nagy részén hétfőn már egyáltalán nem volt üzemanyag, a belvárosban található töltőállomáson pedig több sorban kígyóztak az autók arra várva, hogy eljussanak az oszlopokig. Volt, akinek nem volt szerencséje.

Időszakosan megállítják a forgalmat a Mikulás-kocogás idején

Dátum: 2022. dec 05. 11:10

Néhány perces megállásra kényszerülnek az autósok december 5-én, 17:00 órától Kazincbarcika belvárosában.

II. adventi gyertyagyújtás

Dátum: 2022. dec 04. 20:19

December 4-én, vasárnap felgyúlt az advent koszorún a második gyertya lángja. A kazincbarcikaiak a Mezey István Művészeti Központ udvarán gyűltek össze.

KolorTV élőben

Programajánló

III. adventi gyertyagyújtás

Mezey István Művészeti Központ udvara

IV. adventi gyertyagyújtás

Mezey István Művészeti Központ udvara

A borsodi gyökerek

Don Bosco Sportközpont

Élő betlehem

Szent János görögkatolikus templom

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk