https://kolorline.hu/Két győzelemmel indított a VRCK

Két győzelemmel indított a VRCK

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Második mérkőzését is megnyerte a férfi röplabda Extraligában a Vegyész RC Kazincbarcika. A kék-sárgák ezúttal hazai pályán játszottak és a Kistext elleni sikerükkel továbbra is veretlenek a bajnokságban.

A MAFC ellen aratott idegenbeli győzelem után egy újabb fővárosi csapat várt a borsodiakra. Az alaposan megerősödött vendégek jól kezdték a meccset, hiszen alaposan ráijesztve a barcikaiakra elhúztak 6-4-re. A hazaiak ekkor ébredtek és remek nyitásoknak köszönhetően megfordították az állást.  Blázsovicsék folyamatosan növelték előnyüket és 25-19-re hozták az első felvonást. A második szakaszban kezdetben fej-fej mellett haladtak a felek, majd 15-10-re ellépett a Vegyész. Mindenki elkönyvelte már a sima szettsikert, de a hazaiak kényelmeskedni kezdtek, a vendégek nem adták fel és 24-23-nál a Kistext jutott játszmalabdához. A házigazdák 4. szettlabdát hárították, a házigazdák pedig a 2. esélyükkel élve 30-28-ra nyerték a szakaszt. A 3. játszma nem várt fordulatot hozott. A budapesti alakulat már 21-15-re vezetett, ám a Kazincbarcika egy huszáros hajrával 24-23-ra feljött, de a végén Juhász rontott nyitását követően ezt a szakaszt 25-23-ra a vendégek nyerték. A 4. játszmában már csak egy csapat a Kazincbarcika volt a pályán és 25-19-re a meccset 3-1-re nyerték Szabó Dávidék.
A folyatatásban október 15-én a tavalyi bajnok Pénzügyőr vár a Extraligát jelenleg 6 ponttal vezető Kazincbarcika csapatára. 
 

Fotó: vrck.hu

További híreink

Szent István-ünnep három napon át

Dátum: 2024. aug 07. 15:00

Az idei Kolorfesztiválon augusztus 18. és 20. között ünnepi programok várják az érdeklődőket a Fő téren. Itt lesz többek között az Első emelet, a Bikini, Horváth Tamás, a Fricska Táncegyüttes, Korda György és Balázs Klári. Az augusztus 20-i ünnepséget tűzijáték zárja.

Útlezárás a Csónakázó-tónál

Dátum: 2024. aug 07. 13:20

A Kolorfesztivál Csónakázó-tavi programjai miatt útlezárásra számítsanak a kiskertekbe közlekedők. A szervezők a kerttulajdonosok türelmét és megértését kérik.

Kolorcountry a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 06. 15:00

Négy agglomerációs település is csatlakozott az idei Kolorfesztiválhoz. Sajóivánkán színházi előadás, az aggteleki Baradla-barlangban életműkoncert, Bánhorvátiban kamarazenei koncert, Szuhakállóban pedig könnyűzenei koncert várja az érdeklődőket.

Muzsikáló templomok a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 05. 15:00

Öt napon át szól muzsikaszó Kazincbarcika öt templomában. Fellépnek a Magyar Állami Operaház és a Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola művészei, valamint koncertet ad Csézy is.

KolorTV élőben

Programajánló

Galéria ’70

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Dr. Czifra János: Fészbukságaim 2.0

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ

Z!enemi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk