https://kolorline.hu/Vereséggel zártak a kézilabdások

Vereséggel zártak a kézilabdások

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Vereséggel zártak a kazincbarcikai kézilabdázót az NB II észak-keleti csoportjában. A hölgyek hazai pályán a listavezető Hajdúnánástól, a férfiak idegenben a DVTK-tól kaptak ki.

A női együttes jól kezdte a Hajdúnánás elleni csatát, hiszen az első 10 percben rendre 2 góllal vezettek. A félidő derekán egy 2 perces kiállítást használt ki a vendég Hajdúnánás és megfordította az állást. A házigazdák igyekeztek tartani a lépést és Babos 4 gólját követően egyenlítettek. A hajrában azonban beindult a vendég henger és 30 perc játék után már 7 gól volt a nánási előny. A hazai nézők reménykedtek, hogy a 2. játékrészben felzárkózik a KKSE, de nem így történt. A vendéglátók 9 percig nem dobtak gólt, kaptak viszont hetet, mellyel el is dőlt a mérkőzés. Végül a Hajdúnánás 39-23-ra győzött. A Kazincbarcika jelenleg 4 ponttal a 4. helyen áll és legközelebb Hajdúböszörménybe látogat.
A KKSE férfi együttesének sem volt sok esélye a DVTK vendégeként. Novák Tamás együttese csupán 5-5ig tartott a lépést riválisával. A félidőben 15-10 volt a Diósgyőr előnye. A második játékrész 9. percében már 20-11 volt az állás. A vége 37-23 lett a DVTK javára. A Kazincbarcika férfi együttese így továbbra is pont nélkül áll a bajnokságban a 11. helyen és legközelebb október 29-én szombaton este 6 órától a Mezőkövesd együttesét fogadja a Don Bosco Sportcsarnokban.  

További híreink

Szent István-ünnep három napon át

Dátum: 2024. aug 07. 15:00

Az idei Kolorfesztiválon augusztus 18. és 20. között ünnepi programok várják az érdeklődőket a Fő téren. Itt lesz többek között az Első emelet, a Bikini, Horváth Tamás, a Fricska Táncegyüttes, Korda György és Balázs Klári. Az augusztus 20-i ünnepséget tűzijáték zárja.

Útlezárás a Csónakázó-tónál

Dátum: 2024. aug 07. 13:20

A Kolorfesztivál Csónakázó-tavi programjai miatt útlezárásra számítsanak a kiskertekbe közlekedők. A szervezők a kerttulajdonosok türelmét és megértését kérik.

Kolorcountry a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 06. 15:00

Négy agglomerációs település is csatlakozott az idei Kolorfesztiválhoz. Sajóivánkán színházi előadás, az aggteleki Baradla-barlangban életműkoncert, Bánhorvátiban kamarazenei koncert, Szuhakállóban pedig könnyűzenei koncert várja az érdeklődőket.

Muzsikáló templomok a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 05. 15:00

Öt napon át szól muzsikaszó Kazincbarcika öt templomában. Fellépnek a Magyar Állami Operaház és a Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola művészei, valamint koncertet ad Csézy is.

KolorTV élőben

Programajánló

Galéria ’70

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Dr. Czifra János: Fészbukságaim 2.0

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ

Z!enemi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk