https://kolorline.hu/

"Lobogók küzdelme" - Katonai akadályverseny Kazincbarcikán

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A „Lobogók küzdelme” címmel tartott katonai akadályversenyt a Honvédelmi Sportszövetség Kazincbarcikán. Az október 14-ei rendezvényen összesen 7 állomás várta a versenyzőket.

Hét különböző helyszínen, többek között a Don Bosco Sportcsarnok mellett, a Völgy Parkban, a belvárosban, a Csónakázó-tónál, a homokbányában, az íjászpályán és a Fő téren zajlott a katonai akadályverseny. Az eseményen Nagy Géza őrnagy, az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság 4. Hadkiegészítő és Toborzó Iroda irodavezetője mondott nyitóbeszédet.

Ezt követően Kővári László szerzetes, Kolumbán Gábor református lelkész és Janka Gábor görögkatolikus plébános is áldását adta a versenyzőkre. A résztvevő csapatok összetétele rendkívül széleskörű volt. Négy megyei kadétiskola mellett, a debreceni Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium is képviseltette magát. A zászlóalj tartalékosai három csapatban versenyeztek, civil csapatok közül pedig az ORTHOSZ Kutyaiskola tagjai, valamint egy hagyományőrző íjász-vikingcsapat is részt vett a megmérettetésen. A feladatok között volt tesztírás, sebesült szállítása hordágyon, íjászat, airsoft lövészet, a belvárosi kondiparkban fekvőtámasz, felülés és saját testsúlyos karhúzás végrehajtása, majd végezetül alaki foglalkozás és gyakorló gránát dobása.

További híreink

Föld napja a kazincbarcikai ovikban a játékos környezettudatosság szellemében

Dátum: 2024. ápr 29. 19:00

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák környezet munkaközössége újra játékos, környezettudatosságot megalapozó programra hívta a Föld napján városunk óvodásait. Az esemény során a gyerekek játékos állomásokon keresztül tanulhattak a hulladékszelektálásról, a növények és az állatok védelméről, illetve arról, hogy a környezettudatos magatartás nemcsak egy napra szól, hanem egy egész évre, életre.

Új, modern buszmegállókkal és mutatós hulladékgyűjtőkkel szépül tovább Kazincbarcika

Dátum: 2024. ápr 29. 17:00

Kolorcity jól mutató és tiszta városi környezetét legújabban 19 modern buszmegálló és új hulladékgyűjtő edényzetek csinosítják tovább. Az önkormányzat a lakosság igényeinek figyelembevételével törekszik a városon belüli életminőség javítására.

Környezetvédelem és fenntarthatóság – játékosan és színesen

Dátum: 2024. ápr 29. 15:02

A Föld napján interaktív kiállítással lepték meg az iskolás és óvodás korosztályt a Mezey István Művészeti Központban. A tárlat a környezetvédelem fontosságára hívta fel a figyelmet színesen és nagyon sok hasznos információval.

Atrocitás a KBSC-Honvéd mérkőzésen

Dátum: 2024. ápr 28. 20:31

Vendégszurkolók csaptak össze a biztonságiakkal a vasárnapi Kolorcity Kazincbarcika SC — Budapest Honvéd mérkőzésen. A verekedés miatt a játék is leállt, így a 90. perc után 15 perc hosszabbítás következett.

KolorTV élőben

Programajánló

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Fitt Barcika május

Kazincbarcika

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk