https://kolorline.hu/Felhívás ügyfélszolgálat költözéséről

Felhívás ügyfélszolgálat költözéséről

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Tisztelt Ügyfeleink! A Kormány által a vállalkozásokra és intézményekre megállapított új, a korábbiakhoz képest többszörös távhőszolgáltatási díjak miatt költségcsökkentési okokból a Barcika Szolg Kft. Ügyfélszolgálati Irodája 2022. november 14-től (hétfő) határozatlan időre, ideiglenesen átköltözik a Kazincbarcika, Egressy Béni út 19. sz. alatti földszinti ingatlanba (volt Raiffeisen Bank).

Az ügyintézés a költözést követően is változatlan formában, az eddig megszokott módon és időben zajlik. A továbbiakban minden változással kapcsolatban honlapunkon, a www.barcikaszolg.hu címen tájékozódhatnak.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!
 

További híreink

Boldog születésnapot, Kazincbarcika!

Dátum: 2023. febr 01. 20:25

Kerek évforduló közeledik. Kazincbarcikát a Minisztertanács 1954. február 1-jén nyilvánította várossá, 2023-ban pedig már a 69. születésnapját ünnepli városunk.

Kazincbarcikai siker a Grundbirkózó Diákolimpia országos elődöntőjén

Dátum: 2023. jan 30. 16:00

Január második felében Miskolcon rendezték az Országos Grundbirkózó Diákolimpia északkelet-magyarországi elődöntőjét. A versenyen Kazincbarcika 2 első, 1 második és 1 negyedik helyezéssel a legeredményesebb intézmény lett.

Kimaradt a kormányzati rezsitámogatásból Kazincbarcika

Dátum: 2023. jan 29. 16:15

Kazincbarcika nem kapott kormányzati támogatást az elszabadult energiaárak mérséklésére, ellenben az ország több települése pozitív elbírásában részesült: például Debrecennek 3 milliárd Ft-ot ítéltek oda. Nem városunk az egyetlen, amely egyelőre semmit sem kapott. Így járt többek között Hódmezővásárhely, néhány fővárosi kerület, valamint Tiszaújváros is.

A Kazinczy Ferenc Tagiskola csapata nyerte a TV2 Nagy Vagy! sportvetélkedőt

Dátum: 2023. jan 29. 13:54

A Kazinczy Ferenc Tagiskola válogatott sportbrigádja 2022-ben indult az általános iskolák nagy versenyén, a TV2 közkedvelt őszi-téli vetélkedőjén. Városraszóló büszkeség, hogy itt nemcsak a részvétel maradt fontos, hanem győzedelmeskedtek is.

KolorTV élőben

Programajánló

VI. Rejtvényfejtő verseny

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk