https://kolorline.hu/Új helyszínen a Fitt Barcika

Új helyszínen a Fitt Barcika

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Új helyre költöznek a Fitt Barcika Egressy Béni Művelődési Központban tartott órái. November 14-től a sportolni vágyókat a Mezey István Művészeti Központban várják az edzők.

A Kazincbarcika Város Önkormányzatának támogatásával megvalósuló Fitt Barcika menetrendjében változás lép életbe november 14-től. A népszerű programsorozat továbbra is változatlanul várja a kismamákat, a fiatal felnőtteket, a 40 vagy 50 felettieket, vagy éppen a speciális mozgásformát igénylőket, hiszen az órarend számos különböző sportolási lehetőséget kínál.

A pilates, a jóga, a kismama torna, a szülés utáni regeneráló torna, a hastánc, a gerinctorna, illetve a Zumba gold óra változatlan időpontban került át a Mezey István Művészeti Központba. A Kick box és Gymstick azonban maradt az eddigi helyén a Kazinczy Ferenc Tornacsarnokban. A foglalkozások mindegyike továbbra is ingyenes. A programokon való részvételhez előzetes regisztráció szükséges. Regisztrálni a www.kolorcity.hu oldalon lehet.

 

További híreink

A kazincbarcikai idősek vevők az élethosszig tartó tanulásra

Dátum: 2024. febr 27. 12:34

Megkezdődött az Észak-magyarországi Szenior Szabadegyetem tavaszi előadássorozata. Az első rendezvényre február 22-én került sor. A Mezey István Művészeti Központban több, mint száz idős ember gyűlt össze, hogy mindent megtudjon a globalizáció egészséges öregedésre gyakorolt hatásáról.

Lakossági tájékoztató áramszünetről

Dátum: 2024. febr 27. 07:05

Az MVM Émász Áramhálózati Kft. a biztonságosabb villamosenergia-ellátás érdekében hálózatukon felújítási, karbantartási munkát végez márciusban több alkalommal is. A munkavégzés időtartama alatt a villamosenergia-szolgáltatás szünetel.

Lakossági tájékoztató MoLaRi-rendszer hangos üzemű próbájáról

Dátum: 2024. febr 26. 12:56

Kazincbarcikán 2024. március 4-én (hétfőn) hangos szirénapróbára kerül sor. A jelzésekkel kapcsolatban a lakosságnak nincs teendője.

Újabb helyi vállalkozók örvendhettek a KolorFUND eredményének

Dátum: 2024. febr 25. 19:00

Újabb cégek vehették át az önkormányzati támogatásról szóló jelképes táblát Kazincbarcikán. A tavalyi pályázaton 44 helyi vállalkozás összesen 62 millió Ft támogatási forráshoz jutott.

KolorTV élőben

Programajánló

Fitt Barcika

Kazincbarcika

Kézjegyek - az Ózdi SZC Deák Ferenc Technikum és Szakképző Iskola kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Rajtam nem múlt — pódiumbeszélgetés és dedikálás Alföldi Róberttel

Ádám Jenő Tagiskola

Városi ünnepség az 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletére

Kazincbarcika, Fő tér

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk