https://kolorline.hu/Új helyszínen a Fitt Barcika

Új helyszínen a Fitt Barcika

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Új helyre költöznek a Fitt Barcika Egressy Béni Művelődési Központban tartott órái. November 14-től a sportolni vágyókat a Mezey István Művészeti Központban várják az edzők.

A Kazincbarcika Város Önkormányzatának támogatásával megvalósuló Fitt Barcika menetrendjében változás lép életbe november 14-től. A népszerű programsorozat továbbra is változatlanul várja a kismamákat, a fiatal felnőtteket, a 40 vagy 50 felettieket, vagy éppen a speciális mozgásformát igénylőket, hiszen az órarend számos különböző sportolási lehetőséget kínál.

A pilates, a jóga, a kismama torna, a szülés utáni regeneráló torna, a hastánc, a gerinctorna, illetve a Zumba gold óra változatlan időpontban került át a Mezey István Művészeti Központba. A Kick box és Gymstick azonban maradt az eddigi helyén a Kazinczy Ferenc Tornacsarnokban. A foglalkozások mindegyike továbbra is ingyenes. A programokon való részvételhez előzetes regisztráció szükséges. Regisztrálni a www.kolorcity.hu oldalon lehet.

 

További híreink

Boldog születésnapot, Kazincbarcika!

Dátum: 2023. febr 01. 20:25

Kerek évforduló közeledik. Kazincbarcikát a Minisztertanács 1954. február 1-jén nyilvánította várossá, 2023-ban pedig már a 69. születésnapját ünnepli városunk.

Kazincbarcikai siker a Grundbirkózó Diákolimpia országos elődöntőjén

Dátum: 2023. jan 30. 16:00

Január második felében Miskolcon rendezték az Országos Grundbirkózó Diákolimpia északkelet-magyarországi elődöntőjét. A versenyen Kazincbarcika 2 első, 1 második és 1 negyedik helyezéssel a legeredményesebb intézmény lett.

Kimaradt a kormányzati rezsitámogatásból Kazincbarcika

Dátum: 2023. jan 29. 16:15

Kazincbarcika nem kapott kormányzati támogatást az elszabadult energiaárak mérséklésére, ellenben az ország több települése pozitív elbírásában részesült: például Debrecennek 3 milliárd Ft-ot ítéltek oda. Nem városunk az egyetlen, amely egyelőre semmit sem kapott. Így járt többek között Hódmezővásárhely, néhány fővárosi kerület, valamint Tiszaújváros is.

A Kazinczy Ferenc Tagiskola csapata nyerte a TV2 Nagy Vagy! sportvetélkedőt

Dátum: 2023. jan 29. 13:54

A Kazinczy Ferenc Tagiskola válogatott sportbrigádja 2022-ben indult az általános iskolák nagy versenyén, a TV2 közkedvelt őszi-téli vetélkedőjén. Városraszóló büszkeség, hogy itt nemcsak a részvétel maradt fontos, hanem győzedelmeskedtek is.

KolorTV élőben

Programajánló

VI. Rejtvényfejtő verseny

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk