https://kolorline.hu/Magyar Kupa: győzelem a Dunaújváros ellen

Magyar Kupa: győzelem a Dunaújváros ellen

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A férfi röplabda Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika három szettben győzte le az NB I-es Dunaújvárosi KSE-t.

A hazai oldalon Szabó Dávid, a vendégeknél Vladiszlav Pavljuk szerezte a pontokat, 11-6-nál jött az első vendég időkérés. A lelkes dunaújvárosiak innen egyenlítettek, de 18-14-nél Tomanóczy Tibor ismét magához hívta fiait, hiszen könnyelmű hibákat vétettek. Egy szép labdamenet végén Mudo szerezte meg a szettlabdát a Vegyésznek, és két labdamenettel később az első játszma véget ért. A második felvonást 0-3-mal indították a vendégek, és bár 8-8-nál egyenlő volt, 9-12-nél ismét nyeregben érezhették magukat. Nem sokkal később Toronyai Miklós időt is kért, ráadásul két ízben, hiszen egyre nagyobb hátrányban volt együttese. Egészen mélyről, 15-21-ről sikerült felzárkózniuk Blázsovics Péteréknek, és végül behúzták az újabb játékrészt. Koncentráltan álltak bele a folytatásba Péter Mártonék, debütált is a felnőttek között tétmeccsen klubunk saját nevelésű centere, a mindössze 16 esztendős Cziczlavicz Dávid. 17-7-hez érve már mindkét idejüket kikérték a dunaújvárosiak, Cziczlavicz ászt nyitott, Garan Bálint ütésével pedig véget ért az összecsapás.

A kupamérkőzés visszavágójára november 24-én, Dunaújvárosban kerül sor.

Forrás: vrck.hu

 

További híreink

Boldog születésnapot, Kazincbarcika!

Dátum: 2023. febr 01. 20:25

Kerek évforduló közeledik. Kazincbarcikát a Minisztertanács 1954. február 1-jén nyilvánította várossá, 2023-ban pedig már a 69. születésnapját ünnepli városunk.

Kazincbarcikai siker a Grundbirkózó Diákolimpia országos elődöntőjén

Dátum: 2023. jan 30. 16:00

Január második felében Miskolcon rendezték az Országos Grundbirkózó Diákolimpia északkelet-magyarországi elődöntőjét. A versenyen Kazincbarcika 2 első, 1 második és 1 negyedik helyezéssel a legeredményesebb intézmény lett.

Kimaradt a kormányzati rezsitámogatásból Kazincbarcika

Dátum: 2023. jan 29. 16:15

Kazincbarcika nem kapott kormányzati támogatást az elszabadult energiaárak mérséklésére, ellenben az ország több települése pozitív elbírásában részesült: például Debrecennek 3 milliárd Ft-ot ítéltek oda. Nem városunk az egyetlen, amely egyelőre semmit sem kapott. Így járt többek között Hódmezővásárhely, néhány fővárosi kerület, valamint Tiszaújváros is.

A Kazinczy Ferenc Tagiskola csapata nyerte a TV2 Nagy Vagy! sportvetélkedőt

Dátum: 2023. jan 29. 13:54

A Kazinczy Ferenc Tagiskola válogatott sportbrigádja 2022-ben indult az általános iskolák nagy versenyén, a TV2 közkedvelt őszi-téli vetélkedőjén. Városraszóló büszkeség, hogy itt nemcsak a részvétel maradt fontos, hanem győzedelmeskedtek is.

KolorTV élőben

Programajánló

VI. Rejtvényfejtő verseny

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk