https://kolorline.hu/Vereség a Szeged ellen

Vereség a Szeged ellen

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Kolorcity Kazincbarcika SC a Merkantil Bank Liga tizenhatodik fordulójában a Szeged-Csanád Grosics Akadémiát fogadta a Kolorcity Arénában. A november 9-i mérkőzésen a Szeged együttese bizonyult jobbnak.

November 9-én hétközi fordulóval folytatódott az NB2-es bajnokság, ahol a Kolorcity Kazincbarcika SC a Szeged-Csanád Grosics Akadémiát látta vendégül a Kolorcity Arénában. A találkozón a barcika mindenképp bizonyítani akart hazai közönségének, ami az első perctől látható is volt. A hazai csapatnak több komolyabb helyzetet is sikerült kialakítania, azonban hiába a számos próbálkozás a vendégek védői rendre hárítani tudták azokat. Természetesen a Szeged is próbálkozott, ennek az első félidő egy perces hosszabbításában meg is lett az erdménye. Egy kontrát követően a csapatkapitány, Gajdos Zsolt szerzett vezetést.

A szünetben Varga Attila a barcika vezetőedzője  három helyen is változtatott csapatán.  A cserék új lendületet adtak a kék-sárgáknak. Ennek ellenére a találkozó második egyben utolsó gólját is a Szeged szerezte meg, egy újabb kontratámadást követően Gajdos fejelte hálóba a labdát.

A Kolorcity Kazincbarcika SC legközelebb a Gyirmót FC Győr vendégeként lép pályára.

 

További híreink

Boldog születésnapot, Kazincbarcika!

Dátum: 2023. febr 01. 20:25

Kerek évforduló közeledik. Kazincbarcikát a Minisztertanács 1954. február 1-jén nyilvánította várossá, 2023-ban pedig már a 69. születésnapját ünnepli városunk.

Kazincbarcikai siker a Grundbirkózó Diákolimpia országos elődöntőjén

Dátum: 2023. jan 30. 16:00

Január második felében Miskolcon rendezték az Országos Grundbirkózó Diákolimpia északkelet-magyarországi elődöntőjét. A versenyen Kazincbarcika 2 első, 1 második és 1 negyedik helyezéssel a legeredményesebb intézmény lett.

Kimaradt a kormányzati rezsitámogatásból Kazincbarcika

Dátum: 2023. jan 29. 16:15

Kazincbarcika nem kapott kormányzati támogatást az elszabadult energiaárak mérséklésére, ellenben az ország több települése pozitív elbírásában részesült: például Debrecennek 3 milliárd Ft-ot ítéltek oda. Nem városunk az egyetlen, amely egyelőre semmit sem kapott. Így járt többek között Hódmezővásárhely, néhány fővárosi kerület, valamint Tiszaújváros is.

A Kazinczy Ferenc Tagiskola csapata nyerte a TV2 Nagy Vagy! sportvetélkedőt

Dátum: 2023. jan 29. 13:54

A Kazinczy Ferenc Tagiskola válogatott sportbrigádja 2022-ben indult az általános iskolák nagy versenyén, a TV2 közkedvelt őszi-téli vetélkedőjén. Városraszóló büszkeség, hogy itt nemcsak a részvétel maradt fontos, hanem győzedelmeskedtek is.

KolorTV élőben

Programajánló

VI. Rejtvényfejtő verseny

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk