https://kolorline.hu/A KKSE férfi kézilabdacsapata győzött, a lányok pedig döntetlent játszottak hazai pályán (frissítve)

A KKSE férfi kézilabdacsapata győzött, a lányok pedig döntetlent játszottak hazai pályán (frissítve)

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Egy győzelem és egy döntetlen a kazincbarcikai NB II-es kézilabdázók mérlege. A KKSE női együttese hazai pályán 27-27-es döntetlent játszott a hétvégén a Füzesabony ellen, a férfi csapat pedig 29-25 arányban bizonyult jobbnak a Balmazújvárosnál. 

A KKSE női kézilabdacsapatának Füzesabony elleni találkozója igazi rangadónak ígérkezett, ugyanis a házigazdák a 3., a vendégek pedig a 2. helyen álltak a forduló előtt. A találkozót jobban kezdték a vendégek, ám 3 gólos előnyüket hamar ledolgozta a Barcika, és 5-3-nál már ők álltak jobban. Az első félidőben végig szoros volt az állás: hol az egyik, hol a másik csapat vezetett. A hajrában a hevesiek harcoltak ki 15-13-as előnyt. A második játékrészben villámrajtot vett a hazai alakulat, és Ortó gólja után az eredményjelzőn már 18-16 állt. A vendégeknél nem jött jókor az addig 9 találatig jutó Lányi sérülése, akit mentő vitt kórházba. Magabiztosan kézilabdáztak a vendéglátók, és állandósult 2-3 gólos előnyük, a végjáték azonban nem sikerült számukra, így meg kellett elégedniük a 27-27-es döntetlennel.

Ponyi Zoltán, a KKSE vezetőedzője így értékelt a találkozó végén:

Én úgy gondolom, hogy ezt a mérkőzést elkapkodtuk. Természetesen örülünk az egy pontnak, mert gyakorlatilag egy hibátlan csapat érkezett hozzánk. A végjáték a miénk volt, sőt, szinte végig a kezünkben volt a mérkőzés. Kielemezzük és megnézzük, hogy mi történt a végén. 

A Kazincbarcika 11 pontjával így is a 2. helyen áll a bajnokságban, és legközelebb a BSK Miskolc ellen, idegenben játszik bajnokit.


A hölgyek után a kiesés ellen küzdő barcikai férfi együttes a Balmazújváros ellen vette fel a harcot. Novák Tamás tanítványai jól kezdtek, és hamar elhúztak közvetlen riválisuktól. A félidő derekán 10-5-re vezettek a házigazdák, főképp Molnár góljainak és Salamon védéseinek köszönhetően. A hazaiak 4 gólos előnyénél fordultak a felek. Hazai szempontból a második játékrész is jól kezdődött, hiszen a 43. percben már 22-14 volt az állás. Ekkor a vendégek cserekapusának parádés védései, valamint Kapusi góljai hozták vissza a meccsbe a Balmazújvárost, ám 22-20 után magára talált a KKSE, és végül magabiztosan nyert 29-25-re.

Novák Tamás, a KKSE vezetőedzője így értékelte a mérkőzést és a játékosok teljesítményét:

Nem értettem, hogy a fiúk miért csak sétálgatnak a pályán a támadásba. Nekik futniuk kellene, hiszen fiatalok. De érthetetlen módon lassítottak, és mivel elöl a csapat belehibázott a támadásokba, az ellenfél kapusa pedig egyre jobban védett, így magunknak tettük nehézzé a mérkőzést. Természetesen örülök a győzelemnek, de azt gondoltam, hogy nagyobb arányú lesz az eredmény.

A Kazincbarcika férficsapata 4 pontjával így feljött a 9. helyre. A barcikaiak legközelebb Tiszavasváriban küzdenek a bajnoki pontokért.

Fotó: Kazincbarcikai Kézilabda Sport Egyesület

 

További híreink

Röplabdacsapatunk, a VRCK ügyesen legyűrte a vendég Kecskemétet 

Dátum: 2024. ápr 18. 22:00

Újabb győzelem híre röppent fel a kazincbarcikai férfi röplabda világából. Április 17-én, az Extraligában az 5. helyért játszó GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika hazai pályán maga mögé tessékelte a vendégeskedő Kecskeméti RC csapatot a két sikerig tartó küzdelemben.

Visszaszámlálás – kezdődnek az óvodai beiratkozások!

Dátum: 2024. ápr 18. 19:26

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák tagóvodái április 22-én (hétfőn) és 23-án (kedden) várják a beiratkozást intéző szülőket. Előtte azonban érdemes felkeresni az intézmény honlapját, ahol  sok hasznos információt lehet megtudni a részletekről.

Választások — 2024. június 9.

Dátum: 2024. ápr 17. 13:36

Idén június 9-én helyi önkormányzati, nemzetiségi önkormányzati és európai parlamenti választások lesznek. Cikkünk a legfontosabb tudnivalókat folyamatos frissítés mellett tartalmazza. A kazincbarcikai választópolgárok megtudhatják, mik a határidők, és 2024-ben hogyan alakul a városban a választókerületeknek, valamint a szavazóköröknek a listája.

Jövőbe mutató partnernap a 35 éves Humán Kft.-nél

Dátum: 2024. ápr 16. 20:39

Az első nagyszabású partnernapját tartotta április 12-én Kazincbarcika 35 éves informatikai cége, a Humán Kft. Az eseményen résztvevők megismerhették a vállalat régi és új szolgáltatásait, valamint fejlesztéseit.

KolorTV élőben

Programajánló

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

„Kezedben a jövő” — interaktív kiállítás a fenntarthatóságról gyerekeknek

Mezey István Művészeti Központ rendezvényterem

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk