https://kolorline.hu/Részleges nyitás a Lini István téren

Részleges nyitás a Lini István téren

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

November 24-től, csütörtök reggeltől változik a forgalmi rend Kazincbarcikán, a Lini István téren. A barnamezős beruházás keretében elkészült új, aszfaltos út – részlegesen ugyan, de – megnyílik az autósforgalom előtt.

Íme, a legfontosabb tudnivalók a csütörtök reggeli részleges nyitás kapcsán:

►►► az autósok az útburkolati jelek felfestéséig és a közlekedési táblák elhelyezéséig a régi forgalmi rend szerint közlekedhetnek az adott szakaszon

►►► a területen újonnan megépített átkötőút egyelőre nem használható, illetve egyes területek a további munkavégzések miatt szintén lezárva maradnak

►►► az érintett útszakaszon fokozott óvatossággal szükséges közlekedni

A képen látható térképen zölddel jelöltük a csütörtök reggeltől újra használható útszakaszt, míg a pirossal jelölt – munkavégzés miatt – továbbra is zárva lesz.

Lini Istvan ter

 

További híreink

A végéhez közelít a távfűtési szezon

Dátum: 2023. márc 28. 18:29

Kazincbarcikán az országos átlaghoz képest kiemelten sok, körülbelül 8000 távfűtéses ingatlan található. A távhőtörvény szerint a szolgáltatónak szeptember 15. és május 15. között kell rendelkezésre állnia. Hogy mikor induljon és mikor álljon le a fűtés ezen időszakon belül, azt a társasházközösség dönti el. Kazincbarcikán az intézményekben úgynevezett jelleggörbe alapján, míg a távfűtéses lakásokban a külső hőmérséklet alakulásának függvényében fűtenek.

A Deák iskola tanulóinak alkotásaiból nyílt tárlat a Mezeyben

Dátum: 2023. márc 28. 09:00

Az Ózdi SZC Deák Ferenc Technikum és Szakképző Iskola diákjai márciusban kiállították változatos műveiket a Mezey István Művészeti Központban. A MONTÁZS május 4-ig tekinthető meg.

Bemutatkoztak a leendő elsősök tanítói Kazincbarcikán

Dátum: 2023. márc 27. 22:13

Egy igazán kedves és emlékezetes program során ismerhették meg a leendő első osztályos kazincbarcikai óvodások tanítóikat. A Pollack Mihály Általános Iskola és tagiskolái a Don Bosco Sportközpontba hívták a város utolsó éves ovisait, hogy bemutathassák, milyen munka zajlik az érintett oktatási intézményekben.

Legó élményparadicsom Kazincbarcikán április 12-től 15-ig

Dátum: 2023. márc 26. 21:10

A legózás, sőt a legóművészet felsőfokából részesülhet Kazincbarcika és a környék lakossága április 12-től 15-ig. A Mezey István Művészeti Központ két szinten, 500 négyzetméteren ad otthont 4 napig a Kockabarátok közösség kiállításának és játszóházának. A különleges kisvásárral egybekötött esemény kezdőknek és haladóknak egyaránt szól. Nemcsak gyerekeknek lesz nagy élmény, de a 9 és 14 éves kor közöttieknek építőpályázatot is hirdetnek a szervezők.

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk