https://kolorline.hu/Szolgálat közben mentettek életet a barcikai rendőrök

Szolgálat közben mentettek életet a barcikai rendőrök

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A leghősiesebb tettet hajtotta végre két járőr pénteken Kazincbarcikán. Egy üzletben rosszul lett férfit élesztettek sikeresen újra.

A telefonos bejelentés a péntek reggeli órákban érkezett a B.-A.-Z. Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába. Eszerint egy kazincbarcikai üzletben először rosszul lett, majd eszméletét vesztette egy férfi. 

8 perc alatt ott voltak a rendőrök

Két járőr, Lévay Kornél és Karcsai Attila 8 percen belül a helyszínre ért. Megvizsgálták a férfit, akinek ekkor már légzése sem volt. Lévay őrmester azonnal megkezdte az újraélesztést, amit megérkezésüket követően a mentőszolgálat munkatársai vettek át. 

A nap legjobb híre, hogy az újraélesztés sikerrel járt, a férfit pedig a mentők kórházba szállították. Innen is jobbulást kívánunk neki!

További híreink

Tiszta, virágos városszépítő mozgalmat hirdet a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület

Dátum: 2024. aug 09. 19:05

Jubileumi „Tiszta, virágos, városszépítő mozgalom”-ban való részvételre buzdítja az itt élőket a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület. A felhívást az teszi különlegessé, hogy a szervezet, megalakulásának 55. évfordulóját ünnepli 2024 októberében.

Szent István-ünnep három napon át

Dátum: 2024. aug 07. 15:00

Az idei Kolorfesztiválon augusztus 18. és 20. között ünnepi programok várják az érdeklődőket a Fő téren. Itt lesz többek között az Első emelet, a Bikini, Horváth Tamás, a Fricska Táncegyüttes, Korda György és Balázs Klári. Az augusztus 20-i ünnepséget tűzijáték zárja.

Útlezárás a Csónakázó-tónál

Dátum: 2024. aug 07. 13:20

A Kolorfesztivál Csónakázó-tavi programjai miatt útlezárásra számítsanak a kiskertekbe közlekedők. A szervezők a kerttulajdonosok türelmét és megértését kérik.

Kolorcountry a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 06. 15:00

Négy agglomerációs település is csatlakozott az idei Kolorfesztiválhoz. Sajóivánkán színházi előadás, az aggteleki Baradla-barlangban életműkoncert, Bánhorvátiban kamarazenei koncert, Szuhakállóban pedig könnyűzenei koncert várja az érdeklődőket.

KolorTV élőben

Programajánló

Kowalsky meg a Vega

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Kölyöksziget

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Manuel

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

T. Danny

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Gitármuzsika 12 húron

Kazincbarcika, Felső-Barcikai Református Templom

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk