https://kolorline.hu/Téli szünetre mennek a kazincbarcikai óvodák

Téli szünetre mennek a kazincbarcikai óvodák

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Változik Kazincbarcikán az óvodák nyitva tartása a téli szünetben. Ennek oka, hogy az energiaárak drasztikus emelkedése miatt a város önkormányzatának csökkentenie kell megnövekedett működési költségeit.

A hivatalos rend szerint az iskolákban december 21. és január 8. között téli szünet van érvényben. Ezt a dátumot figyelembe véve a Kazincbarcikai Összevont Óvodák és Tagintézményeiben téli szünet lesz, 1 kijelölt ügyeletes intézmény nyitva tartása mellett. Így azon óvodások ellátása is biztosított lesz, akiknek szülei a téli szünetben nem tudják megoldani gyermekük elhelyezését. 

A hosszabb téli szünet egyben azt is jelenti, hogy az óvodák a nyári szünetben nem 4, hanem 3 hétig lesznek zárva.

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák és Tagintézményeiben a téli szünet így alakul:

További híreink

Last chance!

Dátum: 2024. szept 17. 11:43

Az utolsó esély is megadatik a futóknak szombaton! Szeptember 21-én legfeljebb 200 szélsebes versenyző még beszállhat a BorsodChem Kolorfutás idei etapjába.

Így ért véget a 2024-es diákmunkaszezon Kazincbarcikán

Dátum: 2024. szept 16. 11:19

Az idén is aktív diákmunkaprogram keretében, júliusban és augusztusban összesen 120 — 16 és 25 év közötti — fiatal dolgozhatott Kazincbarcika Város Önkormányzatnál és cégeinél, intézményeinél egy-egy hónapot. A szervezők egyértelműen pozitív, sőt fejlődő összképről számoltak be.

Közlekedésbiztonság játékosan – újabb Bike Day a gyerekeknek

Dátum: 2024. szept 15. 22:16

Tanévkezdéskor már hagyományosan közlekedésbiztonsági Bike Dayt tart a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a város általános iskolásai számára. Amikor újra beköszönt a suliidő, különös fontos feleleveníteni és elmélyíteni a szabályok ismeretét. Szeptember 12-én ezt játékos, sőt versenyzős formában tehették meg a diákok. A tét többek között egy vándorkupa volt.

BorsodChem Kolorfutás 2024

Dátum: 2024. szept 15. 12:47

Szeptember 21-én újra elrajtol a BorsodChem Kolorfutás. Cikkünket folyamatosan frissítjük a programmal kapcsolatos tudnivalókkal. Az esemény az útvonal miatt forgalmirend-változásokkal jár, térképen mutatjuk, mire kell számítani. Cikkünk frissült a Volánbusz járatainak közlekedésével és útvonalával, TÉRKÉPPEL!

KolorTV élőben

Programajánló

Értékeink nyomában - kiállítás

Mezey István Művészeti Központ

Kolorfutás 2024

Születésfa-avató ünnepség

Völgy park

Idősek világnapja Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk