https://kolorline.hu/Téli szünetre mennek a kazincbarcikai óvodák

Téli szünetre mennek a kazincbarcikai óvodák

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Változik Kazincbarcikán az óvodák nyitva tartása a téli szünetben. Ennek oka, hogy az energiaárak drasztikus emelkedése miatt a város önkormányzatának csökkentenie kell megnövekedett működési költségeit.

A hivatalos rend szerint az iskolákban december 21. és január 8. között téli szünet van érvényben. Ezt a dátumot figyelembe véve a Kazincbarcikai Összevont Óvodák és Tagintézményeiben téli szünet lesz, 1 kijelölt ügyeletes intézmény nyitva tartása mellett. Így azon óvodások ellátása is biztosított lesz, akiknek szülei a téli szünetben nem tudják megoldani gyermekük elhelyezését. 

A hosszabb téli szünet egyben azt is jelenti, hogy az óvodák a nyári szünetben nem 4, hanem 3 hétig lesznek zárva.

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák és Tagintézményeiben a téli szünet így alakul:

További híreink

Boldog születésnapot, Kazincbarcika!

Dátum: 2023. febr 01. 20:25

Kerek évforduló közeledik. Kazincbarcikát a Minisztertanács 1954. február 1-jén nyilvánította várossá, 2023-ban pedig már a 69. születésnapját ünnepli városunk.

Kazincbarcikai siker a Grundbirkózó Diákolimpia országos elődöntőjén

Dátum: 2023. jan 30. 16:00

Január második felében Miskolcon rendezték az Országos Grundbirkózó Diákolimpia északkelet-magyarországi elődöntőjét. A versenyen Kazincbarcika 2 első, 1 második és 1 negyedik helyezéssel a legeredményesebb intézmény lett.

Kimaradt a kormányzati rezsitámogatásból Kazincbarcika

Dátum: 2023. jan 29. 16:15

Kazincbarcika nem kapott kormányzati támogatást az elszabadult energiaárak mérséklésére, ellenben az ország több települése pozitív elbírásában részesült: például Debrecennek 3 milliárd Ft-ot ítéltek oda. Nem városunk az egyetlen, amely egyelőre semmit sem kapott. Így járt többek között Hódmezővásárhely, néhány fővárosi kerület, valamint Tiszaújváros is.

A Kazinczy Ferenc Tagiskola csapata nyerte a TV2 Nagy Vagy! sportvetélkedőt

Dátum: 2023. jan 29. 13:54

A Kazinczy Ferenc Tagiskola válogatott sportbrigádja 2022-ben indult az általános iskolák nagy versenyén, a TV2 közkedvelt őszi-téli vetélkedőjén. Városraszóló büszkeség, hogy itt nemcsak a részvétel maradt fontos, hanem győzedelmeskedtek is.

KolorTV élőben

Programajánló

VI. Rejtvényfejtő verseny

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk