https://kolorline.hu/Nem sikerült a győzelem a Kazincbarcikai KSE női kézilabdacsapatának (frissítve)

Nem sikerült a győzelem a Kazincbarcikai KSE női kézilabdacsapatának (frissítve)

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A női kézilabda NB II észak-keleti csoportjában az Ungvár együttesét fogadta a Kazincbarcika. A háborús helyzet miatt a Magyar Kézilabda Szövetség engedélyezte a kárpátaljaiak számára, hogy a magyar bajnokság harmadik vonalában szerepelhessenek. Az ukrán együttes a mostani találkozón is magabiztos győzelmet aratott.

A mérkőzésen jól kezdtek a házigazdák, hiszen Babos és Oláh gólja után 2-1-re vezettek, de mint később kiderült: ekkor volt utoljára náluk az előny. Az Ungvár az egyenlítés után gyorsan ellépett 2 góllal, de innen a házigazdák még feljöttek 8-8-ra. A félidő derekán a kárpátaljai együttes legjobbja, Polietaieva megkapta harmadik 2 perces büntetését, mely után a kiállítás sorsára jutott. Hiába játszott többször is emberelőnyben a barcikai alakulat, állandósult a vendégek 3 gólos előnye. A szünetben 14-17 volt az állás.

A második játékrésztől mindenki jobb hazai teljesítményt várt, de az elején 5 perc alatt mindössze 2 találatot szerzett a vendéglátó, amely csak Vittmann remek védéseinek köszönhette, hogy meccsben maradt. Ponyi Zoltán a 43. percben 5 gólos hátránynál kért időt. A sok eladott labda és pontatlan lövés miatt volt dühös a hazai tréner, ám az időkérés után sem változott a helyzet. A házigazdák kapkodtak, és az Ungvár 9 perccel a vége előtt 9 góllal állt jobban. A hajrában már csak az volt kérdés, milyen különbséggel nyernek a vendégek. A kárpátaljai együttes végül 35-28-as győzelmet aratott Kazincbarcikán.

Múlt héten 26 technikai hibánk volt. Egy bajnokságban is sok a 26, nem egy mérkőzésen. Mentálisan nem vagyunk most rendben. Örülök hogy vége a bajnokságnak, mert a fejekben rendet kell tenni. Akik feljönnek játékosok (a fiatal játékosok), azoktól is sokkal, de sokkal több kell. Nyugodtan kell játszani, mert ha egy szoros mérkőzésen cserél az ember, és 3-4 technikai hibát elkövetnek, utána nagyon nehéz egy ukrán I. osztályú csapattal felvenni a harcot.

- nyilatkozta a mérkőzést követően Ponyi Zoltán, a KKSE vezetőedzője.

A barcikaiak a vereség ellenére 11 ponttal még a 3. helyen állnak, de a mögöttük tanyázó Ungvárnak és Mátészalkának 3 mérkőzése még hátra van az őszi szezonból, így minden bizonnyal KKSE a 4. vagy az 5. helyről várhatja a tavaszi folytatást.

 

További híreink

Boldog születésnapot, Kazincbarcika!

Dátum: 2023. febr 01. 20:25

Kerek évforduló közeledik. Kazincbarcikát a Minisztertanács 1954. február 1-jén nyilvánította várossá, 2023-ban pedig már a 69. születésnapját ünnepli városunk.

Kazincbarcikai siker a Grundbirkózó Diákolimpia országos elődöntőjén

Dátum: 2023. jan 30. 16:00

Január második felében Miskolcon rendezték az Országos Grundbirkózó Diákolimpia északkelet-magyarországi elődöntőjét. A versenyen Kazincbarcika 2 első, 1 második és 1 negyedik helyezéssel a legeredményesebb intézmény lett.

Kimaradt a kormányzati rezsitámogatásból Kazincbarcika

Dátum: 2023. jan 29. 16:15

Kazincbarcika nem kapott kormányzati támogatást az elszabadult energiaárak mérséklésére, ellenben az ország több települése pozitív elbírásában részesült: például Debrecennek 3 milliárd Ft-ot ítéltek oda. Nem városunk az egyetlen, amely egyelőre semmit sem kapott. Így járt többek között Hódmezővásárhely, néhány fővárosi kerület, valamint Tiszaújváros is.

A Kazinczy Ferenc Tagiskola csapata nyerte a TV2 Nagy Vagy! sportvetélkedőt

Dátum: 2023. jan 29. 13:54

A Kazinczy Ferenc Tagiskola válogatott sportbrigádja 2022-ben indult az általános iskolák nagy versenyén, a TV2 közkedvelt őszi-téli vetélkedőjén. Városraszóló büszkeség, hogy itt nemcsak a részvétel maradt fontos, hanem győzedelmeskedtek is.

KolorTV élőben

Programajánló

VI. Rejtvényfejtő verseny

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk