https://kolorline.hu/Nem sikerült a győzelem a Kazincbarcikai KSE női kézilabdacsapatának (frissítve)

Nem sikerült a győzelem a Kazincbarcikai KSE női kézilabdacsapatának (frissítve)

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A női kézilabda NB II észak-keleti csoportjában az Ungvár együttesét fogadta a Kazincbarcika. A háborús helyzet miatt a Magyar Kézilabda Szövetség engedélyezte a kárpátaljaiak számára, hogy a magyar bajnokság harmadik vonalában szerepelhessenek. Az ukrán együttes a mostani találkozón is magabiztos győzelmet aratott.

A mérkőzésen jól kezdtek a házigazdák, hiszen Babos és Oláh gólja után 2-1-re vezettek, de mint később kiderült: ekkor volt utoljára náluk az előny. Az Ungvár az egyenlítés után gyorsan ellépett 2 góllal, de innen a házigazdák még feljöttek 8-8-ra. A félidő derekán a kárpátaljai együttes legjobbja, Polietaieva megkapta harmadik 2 perces büntetését, mely után a kiállítás sorsára jutott. Hiába játszott többször is emberelőnyben a barcikai alakulat, állandósult a vendégek 3 gólos előnye. A szünetben 14-17 volt az állás.

A második játékrésztől mindenki jobb hazai teljesítményt várt, de az elején 5 perc alatt mindössze 2 találatot szerzett a vendéglátó, amely csak Vittmann remek védéseinek köszönhette, hogy meccsben maradt. Ponyi Zoltán a 43. percben 5 gólos hátránynál kért időt. A sok eladott labda és pontatlan lövés miatt volt dühös a hazai tréner, ám az időkérés után sem változott a helyzet. A házigazdák kapkodtak, és az Ungvár 9 perccel a vége előtt 9 góllal állt jobban. A hajrában már csak az volt kérdés, milyen különbséggel nyernek a vendégek. A kárpátaljai együttes végül 35-28-as győzelmet aratott Kazincbarcikán.

Múlt héten 26 technikai hibánk volt. Egy bajnokságban is sok a 26, nem egy mérkőzésen. Mentálisan nem vagyunk most rendben. Örülök hogy vége a bajnokságnak, mert a fejekben rendet kell tenni. Akik feljönnek játékosok (a fiatal játékosok), azoktól is sokkal, de sokkal több kell. Nyugodtan kell játszani, mert ha egy szoros mérkőzésen cserél az ember, és 3-4 technikai hibát elkövetnek, utána nagyon nehéz egy ukrán I. osztályú csapattal felvenni a harcot.

- nyilatkozta a mérkőzést követően Ponyi Zoltán, a KKSE vezetőedzője.

A barcikaiak a vereség ellenére 11 ponttal még a 3. helyen állnak, de a mögöttük tanyázó Ungvárnak és Mátészalkának 3 mérkőzése még hátra van az őszi szezonból, így minden bizonnyal KKSE a 4. vagy az 5. helyről várhatja a tavaszi folytatást.

 

További híreink

Bejárás a Vízi komplexumban — a város vezetői látogatták meg az épülő létesítményt

Dátum: 2024. ápr 19. 23:31

Az elmúlt héten Kazincbarcika Város Önkormányzatának képviselő-testülete, a térség országgyűlési képviselője és a hivatal vezetői kaptak meghívást, hogy bejárják az épülő Vízi komplexumot, miután zárul a beruházás első üteme és kezdődik a második. A látogatást követően most szombaton a lakosság számára is megnyílik a lehetőség egy hasonló programon való részvételre. Az érdeklődés akkora, hogy az első nap nyilvános túráira a helyek pillanatok alatt beteltek.

Ideiglenes költözés a Rózsa úti rendelő felújítása miatt

Dátum: 2024. ápr 19. 21:11

Megújul a kazincbarcikai Rózsa úti rendelő. A munkálatok idejére — április 24-től — a Május 1. út 13. szám alatt található egykori Központi Ügyelet helyén fogadja az 5. számú felnőtt háziorvosi körzet betegeit Dr. Perjési Zsolt.

Röplabdacsapatunk, a VRCK ügyesen legyűrte a vendég Kecskemétet 

Dátum: 2024. ápr 18. 22:00

Újabb győzelem híre röppent fel a kazincbarcikai férfi röplabda világából. Április 17-én, az Extraligában az 5. helyért játszó GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika hazai pályán maga mögé tessékelte a vendégeskedő Kecskeméti RC csapatot a két sikerig tartó küzdelemben.

Visszaszámlálás – kezdődnek az óvodai beiratkozások!

Dátum: 2024. ápr 18. 19:26

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák tagóvodái április 22-én (hétfőn) és 23-án (kedden) várják a beiratkozást intéző szülőket. Előtte azonban érdemes felkeresni az intézmény honlapját, ahol  sok hasznos információt lehet megtudni a részletekről.

KolorTV élőben

Programajánló

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

„Kezedben a jövő” — interaktív kiállítás a fenntarthatóságról gyerekeknek

Mezey István Művészeti Központ rendezvényterem

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk