https://kolorline.hu/Jegyezzetek elő a barcikai Mikulás-látogatás és vonatozás két napjára! (frissítve)

Jegyezzetek elő a barcikai Mikulás-látogatás és vonatozás két napjára! (frissítve)

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Jegyezzetek elő a barcikai Mikulás-látogatás és vonatozás két napjára!

A szán már klisés, mi masinisztára cseréltük Rudolfot! December 5-én és 6-án is elindul a Kolorcity Mikulás-vonat, a jó öreg Mikulás pedig mindkét napon fogadóórát tart a városban. Barcika Artos kolléganőnk, Orsolya, a kisfilmen bemutatja a lehetőségeket.

FRISSÍTÉS: Figyelem, a kisfilm óta már tudjuk, a Mikulás-vonatozás milyen kiegészítő extra élményekkel, ajándékokkal és akár nyereménnyel jár együtt:

 
A mesemondás és az ajándékok: A félórás vonatozás az elejétől a végéig mesemondással telik, Neszádeli Gyula mesés hangján. A délutáni családi vonatozás résztvevői felszállásnál külön csoki- és édességosztást élvezhetnek, a leszállásnál pedig ajándék Kolorcity-kulcstartót kapnak.
 
 
A műsor: Visszaérkezéskor a célállomáson a Flash Táncstudió és Jancsó Dóra színművésznő meglepetésműsora várja az utasokat.
 
A nyereménysorsolás: A Mikulás-vonat jegyvásárlói között 10 darab belépőt sorsolnak ki a szervezők Aranyosi Péter és Vida Péter "A borsodi gyökerek" című stand up előadására (december 19., hétfő, 18:00 - Don Bosco Sportközpont)
 

 

Mikulás-vonat jegyek kaphatóak a Mezey István Művészeti Központban, valamint online ITT.

 

A megnyerhető stand up előadás információk ITT bonthatóak ki.

 

További programokat ITT, online jegyértékesítést pedig ITT találtok.

 

 

További híreink

Tiszta, virágos városszépítő mozgalmat hirdet a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület

Dátum: 2024. aug 09. 19:05

Jubileumi „Tiszta, virágos, városszépítő mozgalom”-ban való részvételre buzdítja az itt élőket a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület. A felhívást az teszi különlegessé, hogy a szervezet, megalakulásának 55. évfordulóját ünnepli 2024 októberében.

Szent István-ünnep három napon át

Dátum: 2024. aug 07. 15:00

Az idei Kolorfesztiválon augusztus 18. és 20. között ünnepi programok várják az érdeklődőket a Fő téren. Itt lesz többek között az Első emelet, a Bikini, Horváth Tamás, a Fricska Táncegyüttes, Korda György és Balázs Klári. Az augusztus 20-i ünnepséget tűzijáték zárja.

Útlezárás a Csónakázó-tónál

Dátum: 2024. aug 07. 13:20

A Kolorfesztivál Csónakázó-tavi programjai miatt útlezárásra számítsanak a kiskertekbe közlekedők. A szervezők a kerttulajdonosok türelmét és megértését kérik.

Kolorcountry a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 06. 15:00

Négy agglomerációs település is csatlakozott az idei Kolorfesztiválhoz. Sajóivánkán színházi előadás, az aggteleki Baradla-barlangban életműkoncert, Bánhorvátiban kamarazenei koncert, Szuhakállóban pedig könnyűzenei koncert várja az érdeklődőket.

KolorTV élőben

Programajánló

Kowalsky meg a Vega

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Kölyöksziget

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Manuel

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

T. Danny

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Gitármuzsika 12 húron

Kazincbarcika, Felső-Barcikai Református Templom

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk