https://kolorline.hu/Hanász Vanda Kazincbarcika jó tanulója, jó sportolója 2022-ben

Hanász Vanda Kazincbarcika jó tanulója, jó sportolója 2022-ben

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Hanász Vanda kapta idén a Kazincbarcika Város Jó tanulója — Jó sportolója díjat. Az elismerést 2017 óta minden évben egy olyan diák veheti át, aki legalább jeles tanulmányi és kiemelkedő sporteredményt ért el országos vagy nemzetközi versenyen. Vanda több alkalommal is dicsőséget szerzett a sportban a Pollack Mihály Általános Iskolának.

Focizik, atletizál, floorballozik, úszik és mindemellett jól tanul Hanász Vanda, aki idén megkapta a Kazincbarcika Város Jó tanulója – Jó sportolója díjat.

A javaslatok alapján a szakmai kuratórium, a képviselő-testület bizottsági elnökei és 3 elismert szaktekintély döntött úgy, hogy a jelöltek közül Hanász Vanda kapja idén a rangos elismerést. A díjat ünnepélyes keretek között adták át a képviselő-testület ülésén.

Nagyon örülök ennek a kitüntetésnek, és nagyon meglepődtem mikor ezt megkaptam.

— fejezte ki örömét az újdonsült díjazott.

Vanda jelenleg igazolt versenyzője az FTC U15 lány csapatának, amely a bajnokságot a 2. helyen zárta. Természetesen a Hanász szülők mindig támogatták gyermeküket.

Szerintem minden szülő nagyon büszke lehet a gyerekére, ha ilyet kap. Mi is nagyon büszkék vagyunk rá, illetve rengeteg munka áll mögötte. Kell hozzá kitartás, akaraterő, szorgalom, mindennek a helyén kell lennie, hogy ezt a szép címet megkapja.

— büszkélkedett Hanász Gusztáv, Vanda édesapja. 

Vanda már számos alkalommal képviselte általános iskoláját atlétika, floorball, úszás és asztalitenisz-versenyeken. A különböző sportágakban pedig a Diákolimpia országos döntőin is többször végzett dobogós, illetve pontszerző helyen.


 

Összintézményi szinten szokták eldönteni, hogy az iskolákból jelölést kapnak az ott tanuló diákok, és úgy döntöttünk, hogy mivel Vanda nyolcadikos és gyönyörű eredményeket produkált eddig, így ő lesz az, akit érdemesnek tartunk, és akit mindenképpen támogatunk ebben, hogy a jelöltek közt legyen.

— fogalmazott Farkas Emese, a Pollack Mihály Általános Iskola testnevelő tanára.

A 2022-es év Jó tanulója — jó sportolója nemcsak a sportban, a tanulásban is élen jár: magatartásával, szorgalmával kiemelkedik osztálytársai közül. Ahogyan méltatásában is olvasható: személyisége remek példa csapattársai számára, hiszen meg tudja mutatni, hogyan lehet összeegyeztetni az élsportot a tanulással.

További híreink

Földi szúnyoggyérítés Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 03. 08:25

Május 7-én (kedden) szúnyoggyérítés lesz Kazincbarcikán. A Barcika Park Nonprofit Kft. megbízásából nem ez az első lépés idén a szúnyoginvázió megfékezésére: a szezonban már háromszor történt földi-biológiai gyérítés.

Leáll a távfűtés Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 02. 22:33

A jó idő érkeztével május 6-tól leáll a távfűtés Kazincbarcikán. A társasházak képviselői természetesen egyedi igényeket is benyújthatnak a szolgáltató felé, amennyiben eltérő időpontban szeretnék a fűtést leállíttatni.

Így látják az ovisok Kolorcityt – Óvodai kiállítás nyílt a Don Bosco Sportközpontban

Dátum: 2024. máj 02. 07:00

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák szervezésében „70 éves a mi városunk!” címmel nyílt kiállítás április 25-én, a Don Bosco Sportközpontban. A megjelent családtagok és érdeklődők Kolorcity ovisainak szemével láthatták Kolorcityt, a kiállított „művek” pedig nagy sikert arattak.

Kolorcity szülinapját ünnepelték a kicsik az Ovis gálán

Dátum: 2024. máj 01. 18:00

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák valamennyi tagóvodája megmutatta magát az Ovis gálán, amely évek óta hagyománynak számít Kazincbarcikán. A Don Bosco Sportközpont csarnokában megtartott gála témája idén a város 70. születésnapja volt.

KolorTV élőben

Programajánló

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

KolorPlatz-avató

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk