https://kolorline.hu/Kolorcitybe érkezett a Mikulás

Kolorcitybe érkezett a Mikulás

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Idén duplázott Kazincbarcikán a Mikulás, aki hétfőn és kedden is várta a gyerekeket a Mezey István Művészeti Központban. Nemcsak az óvodás és iskolás csoportok találkozhattak a Télapóval, hanem a családok is, mégpedig a Mikulás-házban.

Ünnepi díszbe öltözött a Mezey István Művészeti Központ épülete. A hideg, téli idő sokakat becsalogatott a Mikuláshoz. A gyerekek dallal, verssel, mondókákkal, félve vagy éppen bátran várták, hogy találkozhassanak a nagyszakállúval.

A Télapó ezúttal különösen szívén viselte Kazincbarcika sorsát. Egy gyors látogatás helyett két napon át fogadta a gyerekeket a Mezeyben felépített Mikulás-házban. Itt nemcsak a mikuláscsomagok jutottak el tulajdonosaikhoz, hanem még egy-egy fotó készítésére is lehetőségük nyílt a gyerekeknek és szüleiknek. A programot a Barcika Art Nonprofit Kft. szervezte, hogy még varázslatosabbá tegye a kicsik ünnepi pillanatait.

Amíg a Télapó odabent várta a gyerekeket, addig azok, akik jól felöltöztek, utazhattak is egyet. A hangulatosan feldíszített Mikulás-vonat egy emlékezetes kört tett utasaival Kazincbarcikán. A menetrend szerint induló járaton Neszádeli Gyula — igaz csak felvételről, de — mondókákkal és mesével lepte meg a legkisebbeket.

A programról készült képeinket a galériában tekinthetik meg.

 

További híreink

Boldog születésnapot, Kazincbarcika!

Dátum: 2023. febr 01. 20:25

Kerek évforduló közeledik. Kazincbarcikát a Minisztertanács 1954. február 1-jén nyilvánította várossá, 2023-ban pedig már a 69. születésnapját ünnepli városunk.

Kazincbarcikai siker a Grundbirkózó Diákolimpia országos elődöntőjén

Dátum: 2023. jan 30. 16:00

Január második felében Miskolcon rendezték az Országos Grundbirkózó Diákolimpia északkelet-magyarországi elődöntőjét. A versenyen Kazincbarcika 2 első, 1 második és 1 negyedik helyezéssel a legeredményesebb intézmény lett.

Kimaradt a kormányzati rezsitámogatásból Kazincbarcika

Dátum: 2023. jan 29. 16:15

Kazincbarcika nem kapott kormányzati támogatást az elszabadult energiaárak mérséklésére, ellenben az ország több települése pozitív elbírásában részesült: például Debrecennek 3 milliárd Ft-ot ítéltek oda. Nem városunk az egyetlen, amely egyelőre semmit sem kapott. Így járt többek között Hódmezővásárhely, néhány fővárosi kerület, valamint Tiszaújváros is.

A Kazinczy Ferenc Tagiskola csapata nyerte a TV2 Nagy Vagy! sportvetélkedőt

Dátum: 2023. jan 29. 13:54

A Kazinczy Ferenc Tagiskola válogatott sportbrigádja 2022-ben indult az általános iskolák nagy versenyén, a TV2 közkedvelt őszi-téli vetélkedőjén. Városraszóló büszkeség, hogy itt nemcsak a részvétel maradt fontos, hanem győzedelmeskedtek is.

KolorTV élőben

Programajánló

VI. Rejtvényfejtő verseny

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk