https://kolorline.hu/A kazincbarcikai bölcsődékben járt a Mikulás

A kazincbarcikai bölcsődékben járt a Mikulás

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Idén egyik bölcsődébe sem hozott virgácsot a Mikulás. A nagyszakállú december 5-én és 6-án látogatta meg a legkisebbeket a Varázskert és a Mosolysziget bölcsődékben.

Örömmel, izgalommal és dallal várták a Mikulást a legkisebbek. A Télapó idén is ellátogatott a kazincbarcikai bölcsődékbe.

A gyerekek nagy szeretettel fogadták, énekkel köszöntötték a Mikulást, mikor belépett a csoportba. Bár az ő korosztályuknak ez még idegen, de mégis ügyesek voltak.

— mondta Kormos Istvánné, a Mosolysziget Bölcsőde csoportvezetője.

A Mikulás először a Varázskert, majd a Mosolysziget Bölcsődébe látogatott el, és osztotta szét a jó gyerekek között az ajándékokat. Volt aki bátrabban, volt aki félénkebben, de akadt olyan kisgyermek is, aki kitörő örömmel fogadta érkezését.

A Mikulást nemcsak a gyerekek várták, hiszen az ünnepségre szüleik és nagyszüleik is ellátogattak, együtt töltve ezt a különleges napot.

A bölcsődék családbarát szolgáltató helyként törekszenek arra, hogy ezeket az ünnepeket a családok közösen, együtt ünnepeljék. Azt szeretnénk, hogy a családok a programok aktív részesei lehessenek ebben a közösségben.

— fogalmazott Ronyeczné Dobronyi Márta, a Varázskert és a Mosolysziget Bölcsőde intézményegység-vezetője.

A mikuláscsomagok kiosztása után a gyerekek és a szüleik közös képet is készíthettek a Télapóval.

A gyerekek életében mindig is fontos a Mikulás, nagyon várják. Én azért szeretem a bölcsődében a rendezvényeket, mert ilyenkor ez látszik, hogy ez családi rendezvény is. Tehát az apukák, az anyukák, a nagyszülők is el szoktak jönni, és így még jobban rá tudnak hangolódni az ünnepekre.

— hangsúlyozta Szabóné Zsuponyó Ágnes, a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ igazgatóhelyettese.

A Mikulás megígérte a gyerekeknek, hogyha jövőre is olyan jól viselkednek, mint az idén, akkor a következő évben is meglátogatja őket, és sok finomsággal fog készülni számukra.

További híreink

Tiszta, virágos városszépítő mozgalmat hirdet a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület

Dátum: 2024. aug 09. 19:05

Jubileumi „Tiszta, virágos, városszépítő mozgalom”-ban való részvételre buzdítja az itt élőket a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület. A felhívást az teszi különlegessé, hogy a szervezet, megalakulásának 55. évfordulóját ünnepli 2024 októberében.

Szent István-ünnep három napon át

Dátum: 2024. aug 07. 15:00

Az idei Kolorfesztiválon augusztus 18. és 20. között ünnepi programok várják az érdeklődőket a Fő téren. Itt lesz többek között az Első emelet, a Bikini, Horváth Tamás, a Fricska Táncegyüttes, Korda György és Balázs Klári. Az augusztus 20-i ünnepséget tűzijáték zárja.

Útlezárás a Csónakázó-tónál

Dátum: 2024. aug 07. 13:20

A Kolorfesztivál Csónakázó-tavi programjai miatt útlezárásra számítsanak a kiskertekbe közlekedők. A szervezők a kerttulajdonosok türelmét és megértését kérik.

Kolorcountry a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 06. 15:00

Négy agglomerációs település is csatlakozott az idei Kolorfesztiválhoz. Sajóivánkán színházi előadás, az aggteleki Baradla-barlangban életműkoncert, Bánhorvátiban kamarazenei koncert, Szuhakállóban pedig könnyűzenei koncert várja az érdeklődőket.

KolorTV élőben

Programajánló

Kölyöksziget

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Manuel

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

T. Danny

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Gitármuzsika 12 húron

Kazincbarcika, Felső-Barcikai Református Templom

Kölyöksziget

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk