https://kolorline.hu/A kazincbarcikai bölcsődékben járt a Mikulás

A kazincbarcikai bölcsődékben járt a Mikulás

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Idén egyik bölcsődébe sem hozott virgácsot a Mikulás. A nagyszakállú december 5-én és 6-án látogatta meg a legkisebbeket a Varázskert és a Mosolysziget bölcsődékben.

Örömmel, izgalommal és dallal várták a Mikulást a legkisebbek. A Télapó idén is ellátogatott a kazincbarcikai bölcsődékbe.

A gyerekek nagy szeretettel fogadták, énekkel köszöntötték a Mikulást, mikor belépett a csoportba. Bár az ő korosztályuknak ez még idegen, de mégis ügyesek voltak.

— mondta Kormos Istvánné, a Mosolysziget Bölcsőde csoportvezetője.

A Mikulás először a Varázskert, majd a Mosolysziget Bölcsődébe látogatott el, és osztotta szét a jó gyerekek között az ajándékokat. Volt aki bátrabban, volt aki félénkebben, de akadt olyan kisgyermek is, aki kitörő örömmel fogadta érkezését.

A Mikulást nemcsak a gyerekek várták, hiszen az ünnepségre szüleik és nagyszüleik is ellátogattak, együtt töltve ezt a különleges napot.

A bölcsődék családbarát szolgáltató helyként törekszenek arra, hogy ezeket az ünnepeket a családok közösen, együtt ünnepeljék. Azt szeretnénk, hogy a családok a programok aktív részesei lehessenek ebben a közösségben.

— fogalmazott Ronyeczné Dobronyi Márta, a Varázskert és a Mosolysziget Bölcsőde intézményegység-vezetője.

A mikuláscsomagok kiosztása után a gyerekek és a szüleik közös képet is készíthettek a Télapóval.

A gyerekek életében mindig is fontos a Mikulás, nagyon várják. Én azért szeretem a bölcsődében a rendezvényeket, mert ilyenkor ez látszik, hogy ez családi rendezvény is. Tehát az apukák, az anyukák, a nagyszülők is el szoktak jönni, és így még jobban rá tudnak hangolódni az ünnepekre.

— hangsúlyozta Szabóné Zsuponyó Ágnes, a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ igazgatóhelyettese.

A Mikulás megígérte a gyerekeknek, hogyha jövőre is olyan jól viselkednek, mint az idén, akkor a következő évben is meglátogatja őket, és sok finomsággal fog készülni számukra.

További híreink

Megszaporodtak az internetes és telefonos csalások

Dátum: 2024. ápr 26. 10:38

Az utóbbi időben megugrott az online csalások száma. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság arra hívja fel a figyelmet, hogy telefonon és számítógépen keresztül is veszélyt jelenthetnek a lakosság pénzére a csalók akciói.

Sokat ér Kazincbarcikán a jeles érettségi — tanulást ösztönző támogatások a várostól

Dátum: 2024. ápr 25. 22:55

A jeles érettségit is díjazza Kazincbarcika Város Önkormányzata, és a nyári, balatoni táborozás költségeibe is beszáll a város. A félévi után idén másodszor, nyáron újra kaphatnak tanulást ösztönző támogatást a bizonyítványukért a kazincbarcikai diákok. Ezek a lehetőségek január óta adottak, az önkormányzat új támogatási formáinak köszönhetően.

Szárazon megúszós civilbejárás az új Vízi komplexumban

Dátum: 2024. ápr 25. 07:12

A várva várt kazincbarcikai Vízi komplexum első ütemének befejezésénél az érdeklődő civilek is lehetőséget kaptak belülről megtekinteni az izgalmas beruházás jelenlegi állását, egyelőre még szárazon. A város sport- és rekreációs életét hamarosan jócskán feldobó vízi létesítmény előre meglesését várakozáson is túli érdeklődés kísérte.

Sajókazinc híres szülötte

Dátum: 2024. ápr 24. 22:13

Egressy Bénire emlékeztek születésének 210. évfordulóján Kazincbarcikán.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk