https://kolorline.hu/A kazincbarcikai bölcsődékben járt a Mikulás

A kazincbarcikai bölcsődékben járt a Mikulás

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Idén egyik bölcsődébe sem hozott virgácsot a Mikulás. A nagyszakállú december 5-én és 6-án látogatta meg a legkisebbeket a Varázskert és a Mosolysziget bölcsődékben.

Örömmel, izgalommal és dallal várták a Mikulást a legkisebbek. A Télapó idén is ellátogatott a kazincbarcikai bölcsődékbe.

A gyerekek nagy szeretettel fogadták, énekkel köszöntötték a Mikulást, mikor belépett a csoportba. Bár az ő korosztályuknak ez még idegen, de mégis ügyesek voltak.

— mondta Kormos Istvánné, a Mosolysziget Bölcsőde csoportvezetője.

A Mikulás először a Varázskert, majd a Mosolysziget Bölcsődébe látogatott el, és osztotta szét a jó gyerekek között az ajándékokat. Volt aki bátrabban, volt aki félénkebben, de akadt olyan kisgyermek is, aki kitörő örömmel fogadta érkezését.

A Mikulást nemcsak a gyerekek várták, hiszen az ünnepségre szüleik és nagyszüleik is ellátogattak, együtt töltve ezt a különleges napot.

A bölcsődék családbarát szolgáltató helyként törekszenek arra, hogy ezeket az ünnepeket a családok közösen, együtt ünnepeljék. Azt szeretnénk, hogy a családok a programok aktív részesei lehessenek ebben a közösségben.

— fogalmazott Ronyeczné Dobronyi Márta, a Varázskert és a Mosolysziget Bölcsőde intézményegység-vezetője.

A mikuláscsomagok kiosztása után a gyerekek és a szüleik közös képet is készíthettek a Télapóval.

A gyerekek életében mindig is fontos a Mikulás, nagyon várják. Én azért szeretem a bölcsődében a rendezvényeket, mert ilyenkor ez látszik, hogy ez családi rendezvény is. Tehát az apukák, az anyukák, a nagyszülők is el szoktak jönni, és így még jobban rá tudnak hangolódni az ünnepekre.

— hangsúlyozta Szabóné Zsuponyó Ágnes, a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ igazgatóhelyettese.

A Mikulás megígérte a gyerekeknek, hogyha jövőre is olyan jól viselkednek, mint az idén, akkor a következő évben is meglátogatja őket, és sok finomsággal fog készülni számukra.

További híreink

Legó élményparadicsom Kazincbarcikán április 12-től 15-ig

Dátum: 2023. márc 26. 21:10

A legózás, sőt a legóművészet felsőfokából részesülhet Kazincbarcika és a környék lakossága április 12-től 15-ig. A Mezey István Művészeti Központ két szinten, 500 négyzetméteren ad otthont 4 napig a Kockabarátok közösség kiállításának és játszóházának. A különleges kisvásárral egybekötött esemény kezdőknek és haladóknak egyaránt szól. Nemcsak gyerekeknek lesz nagy élmény, de a 9 és 14 éves kor közöttieknek építőpályázatot is hirdetnek a szervezők.

Jól halad a 26-os elkerülő út építése

Dátum: 2023. márc 25. 20:06

Jó ütemben halad a Kazincbarcika-Múcsony összekötő út korszerűsítése és korrekciója. A kivitelező a mintegy 2 kilométeres útszakasz nyomvonalát építi át, annak burkolatát erősíti meg, kapcsolódva a 26-os elkerülő út északi végpontjához. A beruházás elemeként körforgalmi csomópont is épül, a felújítás a nyár végére készül el.

Ismét Kerékpárosbarát Település címet nyert Kazincbarcika

Dátum: 2023. márc 24. 21:17

A Magyar Közlekedéstudományi és Logisztikai Intézet, valamint a Technológiai és Ipari Minisztérium 2022-ben is kiírta a Kerékpárosbarát Település és Kerékpáros Munkahely pályázatot, amelyen Kazincbarcika harmadik éve vesz részt, és azóta minden esztendőben meg is kapja a címet. Az oklevelet és a nyerteseknek járó táblát Ágh Péter, az állami beruházások társadalmi koordinációjáért felelős államtitkára adta át ma Budapesten.

Szépkiejtési, vers- és prózamondó verseny Kazincbarcikán

Dátum: 2023. márc 23. 15:39

Mintegy 3 évtizedes múltra tekint vissza Kazincbarcikán a Szabó Zoltán szépkiejtési és a Petőfi Sándor vers- és prózamondó verseny. A COVID-időszak után idén ismét megrendezték az általános iskolás diákok megmérettetését, amelynek a Dózsa György Tagiskola adott otthont.

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk