https://kolorline.hu/Adventi varázslat a székhelyóvodában

Adventi varázslat a székhelyóvodában

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Adventi varázslat várta a gyerekeket, a kistestvéreket és a szülőket Kazincbarcikán, a székhelyóvodában. Az óvónők kézműves foglalkozásokkal és Luca napi programokkal készültek erre az alkalomra, miközben a legkisebbek játékosan tanultak az ünnepváró hagyományokról.

Bár az óvodákban mindig zajlik az élet, és folyton gyerekzsivajtól hangosak a csoportszobák, ám közeledve a karácsonyhoz, egy kicsit megváltozik a hangulat ilyenkor.

Ezúttal ünnepi díszek, dekorációk és képeslapok készültek a kis asztalokon, amik egészen biztosan az otthoni karácsonyfák legszebb ékjei lesznek az idei esztendőben.

Az adventi varázslat címet viselő délutánon a kis óvodások bemutatták szüleiknek a Luca búzát, amit ők maguk ültettek, és felelevenítették a naphoz kapcsolódó régmúlt idők szokásait. 

Mivel nagyon játékosan tanulnak a gyerekek, ezért jól vették az akadályokat és élvezték a tanulását ennek a műsornak. 

— mesélte a programra való készülődés kapcsán Tarné Venczel Ágnes, a székhelyóvoda intézményvezető-helyettese.

Igazi téli hangulatban énekeltek, táncoltak, játszottak az óvodások a székhelyóvoda udvarán. A programra még az óvónők is műsorral készültek, kedves dallal köszöntötték a jelenlévőket, majd közös énekléssel zárult a barátságos és családias hangulatú ünnepség.

 

További híreink

Tiszta, virágos városszépítő mozgalmat hirdet a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület

Dátum: 2024. aug 09. 19:05

Jubileumi „Tiszta, virágos, városszépítő mozgalom”-ban való részvételre buzdítja az itt élőket a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület. A felhívást az teszi különlegessé, hogy a szervezet, megalakulásának 55. évfordulóját ünnepli 2024 októberében.

Szent István-ünnep három napon át

Dátum: 2024. aug 07. 15:00

Az idei Kolorfesztiválon augusztus 18. és 20. között ünnepi programok várják az érdeklődőket a Fő téren. Itt lesz többek között az Első emelet, a Bikini, Horváth Tamás, a Fricska Táncegyüttes, Korda György és Balázs Klári. Az augusztus 20-i ünnepséget tűzijáték zárja.

Útlezárás a Csónakázó-tónál

Dátum: 2024. aug 07. 13:20

A Kolorfesztivál Csónakázó-tavi programjai miatt útlezárásra számítsanak a kiskertekbe közlekedők. A szervezők a kerttulajdonosok türelmét és megértését kérik.

Kolorcountry a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 06. 15:00

Négy agglomerációs település is csatlakozott az idei Kolorfesztiválhoz. Sajóivánkán színházi előadás, az aggteleki Baradla-barlangban életműkoncert, Bánhorvátiban kamarazenei koncert, Szuhakállóban pedig könnyűzenei koncert várja az érdeklődőket.

KolorTV élőben

Programajánló

Kölyöksziget

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Manuel

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

T. Danny

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Gitármuzsika 12 húron

Kazincbarcika, Felső-Barcikai Református Templom

Kölyöksziget

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk