https://kolorline.hu/Karácsony az I. Számú Idősek Otthonában

Karácsony az I. Számú Idősek Otthonában

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Karácsonyi ünnepség várta az I. Számú Idősek Otthona lakóit december 14-én. A már hagyománynak számító eseményen két generáció találkozott egymással: a Napsugár Tagóvoda Csigabiga csoportja adott ünnepi műsort a szépkorúak számára.

Igazi karácsonyi hangulat költözött az I. Számú Idősek Otthonába, ahol óvodások produkciói tették még ünnepibbé az adventi időszakot. 

Nagyon boldogok vagyunk, és mindenki nevében kijelenthetem, hogy már nagyon régen kaptunk ilyen szép műsort. A COVID idején sajnos nem lehetett jönni, és már nagyon vártuk, hogy ilyen aranyos gyerekekkel találkozhassunk.

— fogalmazott az egyik ott lakó, Csonka Menyhértné.

Az idősek otthona munkatársai mindig igyekeznek szebbé varázsolni az ünnepeket a lakók számára. Karácsony közeledtével feldíszítik a házat, de a gyermekműsoron túl számos egyéb program is vár a lakókra, ami segíti a ráhangolódást. 

Ebben az időszakban fontos a karácsonyi hagyományok ápolása, amely elengedhetetlen az idősek számára. A programokon túl ünnepi menü és persze bejgli is kerül az asztalra.

Most karácsonyi műsort adnak elő nekünk az ovisok, aminek azért örülünk, mert az elmúlt két évben nem volt rá lehetőség, hogy személyesen eljöjjenek a gyerekek. Az idősek pedig nagyon szeretik a gyerekprogramokat.

— mondta Szabóné Zsuponyó Ágnes, a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ igazgatóhelyettese.

Az idősek otthonában a karácsony után természetesen az új év köszöntése sem maradhat el. A munkatársak és a bentlakók együtt búcsúztatják az óévet, illetve köszöntik a újat.

További híreink

Tiszta, virágos városszépítő mozgalmat hirdet a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület

Dátum: 2024. aug 09. 19:05

Jubileumi „Tiszta, virágos, városszépítő mozgalom”-ban való részvételre buzdítja az itt élőket a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület. A felhívást az teszi különlegessé, hogy a szervezet, megalakulásának 55. évfordulóját ünnepli 2024 októberében.

Szent István-ünnep három napon át

Dátum: 2024. aug 07. 15:00

Az idei Kolorfesztiválon augusztus 18. és 20. között ünnepi programok várják az érdeklődőket a Fő téren. Itt lesz többek között az Első emelet, a Bikini, Horváth Tamás, a Fricska Táncegyüttes, Korda György és Balázs Klári. Az augusztus 20-i ünnepséget tűzijáték zárja.

Útlezárás a Csónakázó-tónál

Dátum: 2024. aug 07. 13:20

A Kolorfesztivál Csónakázó-tavi programjai miatt útlezárásra számítsanak a kiskertekbe közlekedők. A szervezők a kerttulajdonosok türelmét és megértését kérik.

Kolorcountry a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 06. 15:00

Négy agglomerációs település is csatlakozott az idei Kolorfesztiválhoz. Sajóivánkán színházi előadás, az aggteleki Baradla-barlangban életműkoncert, Bánhorvátiban kamarazenei koncert, Szuhakállóban pedig könnyűzenei koncert várja az érdeklődőket.

KolorTV élőben

Programajánló

Kölyöksziget

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Manuel

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

T. Danny

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Gitármuzsika 12 húron

Kazincbarcika, Felső-Barcikai Református Templom

Kölyöksziget

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk