https://kolorline.hu/Diákolimpia: az Irinyi és a Szalézi is döntős!

Diákolimpia: az Irinyi és a Szalézi is döntős!

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Remek sikert ért el a Röplabda V-VI. „A” korcsoportos Diákolimpián az Irinyi János Református Oktatási Központ és Kollégium, valamint a Szalézi Szent Ferenc Gimnázium, hiszen mindkét együttes bejutott a januári, nyolccsapatos országos döntőbe.

A két kazincbarcikai iskola novemberben a megyei döntőben találkozott egymással az Irinyiben, a finálé a Szalézi sikerével zárult. Így papíron a gimnazisták a könnyebb országos elődöntős csoportba kerültek, míg az irinyisekre a nehezebb feladat várt.

Debrecenben a helyi megyei bajnok, a Fazekas Gimnázium, a nyíregyházi Széchenyi és a szolnoki Jendrassik várt az Irinyire, de Tóth Máté testnevelő csapata nem talált legyőzőre, így több mint 20 év után az intézmény ismét országos döntőbe jutott.

Miután a Szalézi megnyerte a megyei döntőt, Budapest, Jász-Nagykun-Szolnok megye és Hajdú-Bihar megye második helyezettjeivel találkozott az elődöntőben. Pásztor Péter gárdája nem botlott, esélyeshez méltón játszott végig, és szintén kvalifikálta magát a nyolcas döntőbe, amelynek Békéscsaba ad otthont 2023. január 20-22. között.

Egy játékos kivételével az Irinyi teljes keretét a Vegyész Röplabda Club Kazincbarcika U20-as és U17-es röplabdázói alkotják, míg a Szalézi csapatát mindössze kettő, nem igazolt játékos egészíti ki.

Legutóbb 2007-ben nyert VI. korcsoportos Diákolimpiát kazincbarcikai iskola, nevezetesen a Surányi.

Fotó: vrck.hu

További híreink

Visszaszámlálás – kezdődnek az óvodai beiratkozások!

Dátum: 2024. ápr 18. 19:26

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák tagóvodái április 22-én (hétfőn) és 23-án (kedden) várják a beiratkozást intéző szülőket. Előtte azonban érdemes felkeresni az intézmény honlapját, ahol  sok hasznos információt lehet megtudni a részletekről.

Választások — 2024. június 9.

Dátum: 2024. ápr 17. 13:36

Idén június 9-én helyi önkormányzati, nemzetiségi önkormányzati és európai parlamenti választások lesznek. Cikkünk a legfontosabb tudnivalókat folyamatos frissítés mellett tartalmazza. A kazincbarcikai választópolgárok megtudhatják, mik a határidők, és 2024-ben hogyan alakul a városban a választókerületeknek, valamint a szavazóköröknek a listája.

Jövőbe mutató partnernap a 35 éves Humán Kft.-nél

Dátum: 2024. ápr 16. 20:39

Az első nagyszabású partnernapját tartotta április 12-én Kazincbarcika 35 éves informatikai cége, a Humán Kft. Az eseményen résztvevők megismerhették a vállalat régi és új szolgáltatásait, valamint fejlesztéseit.

Vármegyei Diákolimpia elődöntőn mérkőztek Borsod ifjú labdarúgói

Dátum: 2024. ápr 16. 15:24

A Diákolimpia labdarúgás vármegyei elődöntőjének adott otthont városunk a napokban. Kazincbarcika, Ózd és Edelény legtehetségesebb fiatal sportolói versenyezhettek, összesen 120-an, 12 csapatban. A cél a legjobbak kiválasztása volt a vármegyei döntőre. A kazincbarcikaiak most is bravúrosan teljesítettek.

KolorTV élőben

Programajánló

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

„Kezedben a jövő” — interaktív kiállítás a fenntarthatóságról gyerekeknek

Mezey István Művészeti Központ rendezvényterem

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk