https://kolorline.hu/Napi egyszeri meleg étkezés a rászoruló gyerekeknek

Napi egyszeri meleg étkezés a rászoruló gyerekeknek

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Kazincbarcika Város Önkormányzata az idei téli szünetben is biztosítja a kiskorú hátrányos, halmozottan hátrányos helyzetű és rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő gyermekek részére a napi egy meleg ebédet.

A téli szünet idején, december 22. és január 6. között 11 munkanap időtartamra meleg ebédet kapnak a hátrányos, halmozottan hátrányos helyzetű és rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő 18 év alatti iskolások Kazincbarcikán. Az óvodásoknak és a bölcsődéseknek is ugyanez a támogatás jár, de azt csak az intézményeik zárvatartási idején vehetik igénybe. 

Kazincbarcika Város Önkormányzatának jegyzője írásban már tájékoztatta a szülőket a szünidői gyermekétkeztetés igénybevételének lehetőségéről, az igénybevétel módjáról, valamint a szünidői gyermekétkeztetés biztosításának időtartamáról és helyszínéről.

A meleg ebéd a Pollack Mihály Általános Iskolában készül, és a szülők kérelmére, igénye alapján edényzetben lehet majd azt elvinni munkanapokon 11:00 és 13:00 óra között.

További híreink

Legó élményparadicsom Kazincbarcikán április 12-től 15-ig

Dátum: 2023. márc 26. 21:10

A legózás, sőt a legóművészet felsőfokából részesülhet Kazincbarcika és a környék lakossága április 12-től 15-ig. A Mezey István Művészeti Központ két szinten, 500 négyzetméteren ad otthont 4 napig a Kockabarátok közösség kiállításának és játszóházának. A különleges kisvásárral egybekötött esemény kezdőknek és haladóknak egyaránt szól. Nemcsak gyerekeknek lesz nagy élmény, de a 9 és 14 éves kor közöttieknek építőpályázatot is hirdetnek a szervezők.

Jól halad a 26-os elkerülő út építése

Dátum: 2023. márc 25. 20:06

Jó ütemben halad a Kazincbarcika-Múcsony összekötő út korszerűsítése és korrekciója. A kivitelező a mintegy 2 kilométeres útszakasz nyomvonalát építi át, annak burkolatát erősíti meg, kapcsolódva a 26-os elkerülő út északi végpontjához. A beruházás elemeként körforgalmi csomópont is épül, a felújítás a nyár végére készül el.

Ismét Kerékpárosbarát Település címet nyert Kazincbarcika

Dátum: 2023. márc 24. 21:17

A Magyar Közlekedéstudományi és Logisztikai Intézet, valamint a Technológiai és Ipari Minisztérium 2022-ben is kiírta a Kerékpárosbarát Település és Kerékpáros Munkahely pályázatot, amelyen Kazincbarcika harmadik éve vesz részt, és azóta minden esztendőben meg is kapja a címet. Az oklevelet és a nyerteseknek járó táblát Ágh Péter, az állami beruházások társadalmi koordinációjáért felelős államtitkára adta át ma Budapesten.

Szépkiejtési, vers- és prózamondó verseny Kazincbarcikán

Dátum: 2023. márc 23. 15:39

Mintegy 3 évtizedes múltra tekint vissza Kazincbarcikán a Szabó Zoltán szépkiejtési és a Petőfi Sándor vers- és prózamondó verseny. A COVID-időszak után idén ismét megrendezték az általános iskolás diákok megmérettetését, amelynek a Dózsa György Tagiskola adott otthont.

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk