https://kolorline.hu/Újra edzésben a labdarúgók

Újra edzésben a labdarúgók

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Kéthetes pihenőt követően szerdán újra munkába állt a Kolorcity Kazincbarcika NB2-es labdarúgócsapata.

Varga Attila tanítványai az őszt egy bravúros győzelemnek köszönhetően a 13. helyen zárták. Mivel rendkívül szoros a mezőny, illetve korai a tavaszi kezdés, így a két ünnep között újra edzenek a srácok. 3 nap alatt összesen 5 edzést vezényel a mester, illetve több kiegészítő ellenőrzésen is átesik a csapat.

Az év vége és az újesztendő első napja pihenőnap lesz, majd január 2-tól már napi 2 edzéssel folytatódik a szűk egy hónapos felkészülés. A programtervben több edzőmérkőzés is szerepel: a KBSC magyar és szlovák első, illetve másodosztályú csapatok ellen lép majd pályára. Az első bajnoki mérkőzés 2023. január 29-én, vasárnap lesz, ekkor a kék-sárgák a Békéscsabát fogadják hazai pályán, a Kolorcity Arénában.

Fotó: Kolorcity Kazincbarcika

További híreink

Tiszta, virágos városszépítő mozgalmat hirdet a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület

Dátum: 2024. aug 09. 19:05

Jubileumi „Tiszta, virágos, városszépítő mozgalom”-ban való részvételre buzdítja az itt élőket a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület. A felhívást az teszi különlegessé, hogy a szervezet, megalakulásának 55. évfordulóját ünnepli 2024 októberében.

Szent István-ünnep három napon át

Dátum: 2024. aug 07. 15:00

Az idei Kolorfesztiválon augusztus 18. és 20. között ünnepi programok várják az érdeklődőket a Fő téren. Itt lesz többek között az Első emelet, a Bikini, Horváth Tamás, a Fricska Táncegyüttes, Korda György és Balázs Klári. Az augusztus 20-i ünnepséget tűzijáték zárja.

Útlezárás a Csónakázó-tónál

Dátum: 2024. aug 07. 13:20

A Kolorfesztivál Csónakázó-tavi programjai miatt útlezárásra számítsanak a kiskertekbe közlekedők. A szervezők a kerttulajdonosok türelmét és megértését kérik.

Kolorcountry a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 06. 15:00

Négy agglomerációs település is csatlakozott az idei Kolorfesztiválhoz. Sajóivánkán színházi előadás, az aggteleki Baradla-barlangban életműkoncert, Bánhorvátiban kamarazenei koncert, Szuhakállóban pedig könnyűzenei koncert várja az érdeklődőket.

KolorTV élőben

Programajánló

Kölyöksziget

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Manuel

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

T. Danny

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Gitármuzsika 12 húron

Kazincbarcika, Felső-Barcikai Református Templom

Kölyöksziget

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk