https://kolorline.hu/Szekszárdi Milán a Kolorcity Kazincbarcika első téli igazolása

Szekszárdi Milán a Kolorcity Kazincbarcika első téli igazolása

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A 21 éves játékos a Paksi FC együttesétől érkezett fél évre kölcsönbe Kazincbarcikára, és január 4-én csatlakozott a kék-sárgákhoz.

A jobblábas — belső védő bátyjához, a szintén Kazincbarcikán játszó Szekszárdi Tamáshoz hasonlóan — a Paks korosztályos csapataiban nevelkedett. Ezt követően a harmadosztályú csapat alapemberévé vált, a tavalyi bajnokságban pedig 36 meccsen 5 gólt szerzett védőként. A 2022/2023-as bajnokságban eddig 14 alkalommal NB3-as mérkőzésen játszott, 9-szer pedig a Waltner Róbert által irányított NB1-es csapat keretének tagja volt.

"Örülök, hogy itt lehetek, ez egy jó lehetőség számomra."

— nyilatkozta érkezésekor Szekszárdi Milán. 

"Mindent meg fogok tenni, hogy a csapat és én is sikeresek legyünk a tavasz folyamán. Csak jókat hallottam a klubról, úgyhogy a beilleszkedéssel sem lesz gond szerintem. Jó felkészüléssel egy sikeres és eredményes tavasznak nézhetünk elébe. HAJRÁ BARCIKA!"

— osztotta meg első gondolatait Szekszárdi Milán a Kolorcity Kazincbarcika oldalán.

További híreink

Az anyák nemcsak szülnek, de újjá is születnek – anyák napja van ma!

Dátum: 2024. máj 05. 05:00

Május első vasárnapja van, hagyományosan ekkor köszöntjük az édesanyákat. Az első anyák napi ünnepségre 1925-ben került sor, 1928 óta pedig minden évben ilyenkor köszönjük meg nekik, hogy vannak, hogy megszültek, felneveltek minket. De mit is kaptunk tőlük?

Elballagtak a kazincbarcikai vén diákok

Dátum: 2024. máj 04. 17:56

Kazincbarcika négy középiskolájából: a Szaléziből, az Irinyiből, a Deákból és a Surányiból május 3-án, pénteken elballagtak a végzősök. Idén 320 diák búcsúzik szeretett iskolájától, társaitól és tanáraitól Kolorcityben. A Don Bosco Szakképzőben később tartják a diákok búcsúztatását.

Fergeteges retró majális Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 04. 14:21

Pihenéssel és szórakozással ünnepelte Kazincbarcika május 1-jét. A program a retró jegyében zajlott: volt mazsorettfelvonulás, veteránautó-bemutató, a Fő téren felállított színpadon fellépett többek között Zoltán Erika, Csonka András, az LGT sztárjai pedig Falusi Mariannal adtak közös koncertet.

Földi szúnyoggyérítés Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 03. 08:25

Május 7-én (kedden) szúnyoggyérítés lesz Kazincbarcikán. A Barcika Park Nonprofit Kft. megbízásából nem ez az első lépés idén a szúnyoginvázió megfékezésére: a szezonban már háromszor történt földi-biológiai gyérítés.

KolorTV élőben

Programajánló

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

KolorPlatz-avató

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk