https://kolorline.hu/Szlovák utánpótlás-válogatott középpályás érkezett Kazincbarcikára

Szlovák utánpótlás-válogatott középpályás érkezett Kazincbarcikára

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Csütörtökön még a MOL Fehérvár horvátországi edzőtáborában a szerbek ellen játszott, pénteken viszont már Kazincbarcikán mutatkozott be Kovács Bence, a KOLORCITY Kazincbarcika FC legújabb igazolása.

A 19 éves, felvidéki születésű szlovák utánpótlás-válogatott a MOL Fehérvár FC-től érkezett kölcsönbe Kazincbarcikára a szezon végéig.


Eddigi pályafutás

Kovács Bence 2017-ben került Magyarországra, az ETO FC Győr, majd a MOL Fehérvár korosztályos csapataiban nevelkedett. 2021-ben kapott profi szerződést Székesfehérváron, majd hamar a második csapat alapemberévé vált. A 2021/2022-es szezonban 3 ízben volt az élvonalbeli csapat tagja, illetve a Magyar Kupa sorozatban is szerepelt 2 alkalommal. A jelenlegi bajnoki évadban az NB 1-es keret tagjaként pallérozódott; végig játszott és 5 gólt rúgott a második csapatban, emellett pedig 4 ízben az élvonalbeli csapatba nevezték a soros bajnoki fordulóra. 2022 novemberében mutatkozott be az NB 1-ben, miközben iskolai tanulmányait is kiváló eredménnyel zárta. A MOL Fehérvár FC első csapatával végigdolgozta a téli alapozást, az összes felkészülési mérkőzésen játszott, és jó teljesítményt nyújtott. A 2 klub azért döntött a kölcsönadás mellett, hogy a fiatal, elsősorban belső középpályásként bevethető, tehetséges és szorgalmas játékos minél több és folyamatos játéklehetőséget kapjon. 


Koszta Péter, a KOLORCITY Kazincbarcika sportigazgatója bízik benne, hogy az agilis, fiatal játékos hamar be tud majd illeszkedni, és a klub NB 2-es felnőtt csapata kamatoztatni tudja Kovács Bence tehetségét és tudását. 

A játékos várhatóan vasárnap már be is mutatkozik a Mezőkövesd elleni felkészülési mérkőzésen.

Forrás és fotó: Kolorcity Kazincbarcika

További híreink

Bike Day

Dátum: 2023. szept 23. 08:00

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság idén is megrendezte a Bike Day elnevezésű balesetmegelőzési programját. A Don Bosco Sportközpont parkolójában több mint 100 helyi óvodás és általános iskolás mutatta meg, mennyire jártas a KRESZ-ben, és mennyire veszi jól a gyakorlatban a közlekedési akadályokat.

Feloldották az útzárat a Lidl-körforgalomnál

Dátum: 2023. szept 22. 19:25

Nem készült el még teljesen, ám szeptember 22-én feloldották a Mátyás király út-Pollack Mihály utca kereszteződésében az útzárat. Azok a munkálatok, amelyek még hátravannak, már nem járnak teljes korlátozással.

ERASMUS+ BARCELONA – 2023

Dátum: 2023. szept 20. 20:38

Az Ózdi SZC Deák Ferenc Technikum és Szakképző Iskola megnyerte az Erasmus+ rövidtávú szakmai gyakorlatának lehetőségét. 2023. június 25. és július 16. között Barcelonában bővült 12 grafikus tanuló szakmai tapasztalata, kulturális műveltsége.

Kertünk felkészítése a szélsőséges időjárásra — a kertben alkalmazható alkalmazkodási válaszlépések

Dátum: 2023. szept 19. 09:00

Kertünk fokozottan ki van téve az éghajlati elemeknek, a globális szintű klímaváltozás okozta extrém időjárás súlyosan károsíthatja a növényeket, kerti eszközöket és melléképületeket, ezzel akár jelentős anyagi károkat és terméskiesést okozva. Az ilyen jellegű károk egy része megelőzhető, ha tudatosan felkészítjük kertünket és – ha kert hiányában is kertészkednénk, akkor – erkélyünket az extrém időjárási események okozta kihívásokra. Ehhez fontos átgondolnunk, hogy a kertünknek vagy erkélyünknek milyen adottságai vannak, és a várható jövőbeli éghajlati változásokat figyelembe véve, tudatosan célszerű megtervezni a változtatásokat, beavatkozásokat.

KolorTV élőben

Programajánló

Mezey-workshop II.

Mezey István Művészeti Központ

Idősek világnapja 2023

Don Bosco Sportközpont

Alakreform-edzés Rubint Rékával

Kazinczy Ferenc Tornacsarnok

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk