https://kolorline.hu/Szlovák utánpótlás-válogatott középpályás érkezett Kazincbarcikára

Szlovák utánpótlás-válogatott középpályás érkezett Kazincbarcikára

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Csütörtökön még a MOL Fehérvár horvátországi edzőtáborában a szerbek ellen játszott, pénteken viszont már Kazincbarcikán mutatkozott be Kovács Bence, a KOLORCITY Kazincbarcika FC legújabb igazolása.

A 19 éves, felvidéki születésű szlovák utánpótlás-válogatott a MOL Fehérvár FC-től érkezett kölcsönbe Kazincbarcikára a szezon végéig.


Eddigi pályafutás

Kovács Bence 2017-ben került Magyarországra, az ETO FC Győr, majd a MOL Fehérvár korosztályos csapataiban nevelkedett. 2021-ben kapott profi szerződést Székesfehérváron, majd hamar a második csapat alapemberévé vált. A 2021/2022-es szezonban 3 ízben volt az élvonalbeli csapat tagja, illetve a Magyar Kupa sorozatban is szerepelt 2 alkalommal. A jelenlegi bajnoki évadban az NB 1-es keret tagjaként pallérozódott; végig játszott és 5 gólt rúgott a második csapatban, emellett pedig 4 ízben az élvonalbeli csapatba nevezték a soros bajnoki fordulóra. 2022 novemberében mutatkozott be az NB 1-ben, miközben iskolai tanulmányait is kiváló eredménnyel zárta. A MOL Fehérvár FC első csapatával végigdolgozta a téli alapozást, az összes felkészülési mérkőzésen játszott, és jó teljesítményt nyújtott. A 2 klub azért döntött a kölcsönadás mellett, hogy a fiatal, elsősorban belső középpályásként bevethető, tehetséges és szorgalmas játékos minél több és folyamatos játéklehetőséget kapjon. 


Koszta Péter, a KOLORCITY Kazincbarcika sportigazgatója bízik benne, hogy az agilis, fiatal játékos hamar be tud majd illeszkedni, és a klub NB 2-es felnőtt csapata kamatoztatni tudja Kovács Bence tehetségét és tudását. 

A játékos várhatóan vasárnap már be is mutatkozik a Mezőkövesd elleni felkészülési mérkőzésen.

Forrás és fotó: Kolorcity Kazincbarcika

További híreink

Boldog születésnapot, Kazincbarcika!

Dátum: 2023. febr 01. 20:25

Kerek évforduló közeledik. Kazincbarcikát a Minisztertanács 1954. február 1-jén nyilvánította várossá, 2023-ban pedig már a 69. születésnapját ünnepli városunk.

Kazincbarcikai siker a Grundbirkózó Diákolimpia országos elődöntőjén

Dátum: 2023. jan 30. 16:00

Január második felében Miskolcon rendezték az Országos Grundbirkózó Diákolimpia északkelet-magyarországi elődöntőjét. A versenyen Kazincbarcika 2 első, 1 második és 1 negyedik helyezéssel a legeredményesebb intézmény lett.

Kimaradt a kormányzati rezsitámogatásból Kazincbarcika

Dátum: 2023. jan 29. 16:15

Kazincbarcika nem kapott kormányzati támogatást az elszabadult energiaárak mérséklésére, ellenben az ország több települése pozitív elbírásában részesült: például Debrecennek 3 milliárd Ft-ot ítéltek oda. Nem városunk az egyetlen, amely egyelőre semmit sem kapott. Így járt többek között Hódmezővásárhely, néhány fővárosi kerület, valamint Tiszaújváros is.

A Kazinczy Ferenc Tagiskola csapata nyerte a TV2 Nagy Vagy! sportvetélkedőt

Dátum: 2023. jan 29. 13:54

A Kazinczy Ferenc Tagiskola válogatott sportbrigádja 2022-ben indult az általános iskolák nagy versenyén, a TV2 közkedvelt őszi-téli vetélkedőjén. Városraszóló büszkeség, hogy itt nemcsak a részvétel maradt fontos, hanem győzedelmeskedtek is.

KolorTV élőben

Programajánló

VI. Rejtvényfejtő verseny

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk