https://kolorline.hu/Január 25-től rágcsálóirtás kezdődik Kazincbarcikán

Január 25-től rágcsálóirtás kezdődik Kazincbarcikán

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Kazincbarcika közterületein rágcsálóirtás kezdődik január 25-től. A városon belül kihelyezésre kerülő rágcsálóirtó dobozokhoz, irtószerekhez hozzányúlni tilos és veszélyes.

A rágcsálóirtó dobozok, irtószerek véralvadásgátló készítményt tartalmaznak, amely emberre és háziállatra veszélyes lehet.  

A véralvadásgátló készítmény ellenanyaga a K-1 vitamin.

A rágcsálóirtást a Bogármérnökség Kft. végzi. A városlakók a vállalkozó részéről a 06-30/955-4196-os, a Polgármesteri Hivatal részéről pedig a 06-48/514-749-es számon, Fekete Sándortól kaphatnak felvilágosítást az irtásról, és a használt készítmények biztonsági adatlapjairól.

További híreink

Boldog születésnapot, Kazincbarcika!

Dátum: 2023. febr 01. 20:25

Kerek évforduló közeledik. Kazincbarcikát a Minisztertanács 1954. február 1-jén nyilvánította várossá, 2023-ban pedig már a 69. születésnapját ünnepli városunk.

Kazincbarcikai siker a Grundbirkózó Diákolimpia országos elődöntőjén

Dátum: 2023. jan 30. 16:00

Január második felében Miskolcon rendezték az Országos Grundbirkózó Diákolimpia északkelet-magyarországi elődöntőjét. A versenyen Kazincbarcika 2 első, 1 második és 1 negyedik helyezéssel a legeredményesebb intézmény lett.

Kimaradt a kormányzati rezsitámogatásból Kazincbarcika

Dátum: 2023. jan 29. 16:15

Kazincbarcika nem kapott kormányzati támogatást az elszabadult energiaárak mérséklésére, ellenben az ország több települése pozitív elbírásában részesült: például Debrecennek 3 milliárd Ft-ot ítéltek oda. Nem városunk az egyetlen, amely egyelőre semmit sem kapott. Így járt többek között Hódmezővásárhely, néhány fővárosi kerület, valamint Tiszaújváros is.

A Kazinczy Ferenc Tagiskola csapata nyerte a TV2 Nagy Vagy! sportvetélkedőt

Dátum: 2023. jan 29. 13:54

A Kazinczy Ferenc Tagiskola válogatott sportbrigádja 2022-ben indult az általános iskolák nagy versenyén, a TV2 közkedvelt őszi-téli vetélkedőjén. Városraszóló büszkeség, hogy itt nemcsak a részvétel maradt fontos, hanem győzedelmeskedtek is.

KolorTV élőben

Programajánló

VI. Rejtvényfejtő verseny

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk