https://kolorline.hu/Kazincbarcikai siker a Grundbirkózó Diákolimpia országos elődöntőjén

Kazincbarcikai siker a Grundbirkózó Diákolimpia országos elődöntőjén

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Január második felében Miskolcon rendezték az Országos Grundbirkózó Diákolimpia északkelet-magyarországi elődöntőjét. A versenyen Kazincbarcika 2 első, 1 második és 1 negyedik helyezéssel a legeredményesebb intézmény lett.

Az országos döntőbe jutás volt a cél a Miskolci Egyetem Sportcsarnokában, ahol a 2022/23-as tanév Grundbirkózó Diákolimpia országos elődöntőjét rendezték. A versenyen 24 csapat küzdött egymással, hogy kiderüljön, korcsoportonként melyik az a két legjobb csapat, amely az országos döntőbe kerülhet.

A Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola hatalmas fölénnyel lett a legeredményesebb intézmény az északkelet-magyarországi régióban. Az országos döntőt február 11-12-én rendezik Dunakeszin, ahol 3 kazincbarcikai csapat is megméretteti magát.


Kazincbarcikai eredmények:

♦ Lány I. korcsoport 1. hely ♦

♦ Lány II. korcsoport 1. hely ♦

♦ Fiú I. korcsoport 2. hely ♦

♦ Fiú II. korcsoport 4. hely ♦


Felkészítő testnevelők: Tóthné Szepesi Éva csapatvezető, Béres Csaba, Siskó Bence, Máté Zsolt, Forgács Éva, Barna Imre
valamint Szőgyőr Mihály, Kónya Lajos birkózóedzők

Közreműködött: Kiss Bence Máté, bíró

További híreink

Legó élményparadicsom Kazincbarcikán április 12-től 15-ig

Dátum: 2023. márc 26. 21:10

A legózás, sőt a legóművészet felsőfokából részesülhet Kazincbarcika és a környék lakossága április 12-től 15-ig. A Mezey István Művészeti Központ két szinten, 500 négyzetméteren ad otthont 4 napig a Kockabarátok közösség kiállításának és játszóházának. A különleges kisvásárral egybekötött esemény kezdőknek és haladóknak egyaránt szól. Nemcsak gyerekeknek lesz nagy élmény, de a 9 és 14 éves kor közöttieknek építőpályázatot is hirdetnek a szervezők.

Jól halad a 26-os elkerülő út építése

Dátum: 2023. márc 25. 20:06

Jó ütemben halad a Kazincbarcika-Múcsony összekötő út korszerűsítése és korrekciója. A kivitelező a mintegy 2 kilométeres útszakasz nyomvonalát építi át, annak burkolatát erősíti meg, kapcsolódva a 26-os elkerülő út északi végpontjához. A beruházás elemeként körforgalmi csomópont is épül, a felújítás a nyár végére készül el.

Ismét Kerékpárosbarát Település címet nyert Kazincbarcika

Dátum: 2023. márc 24. 21:17

A Magyar Közlekedéstudományi és Logisztikai Intézet, valamint a Technológiai és Ipari Minisztérium 2022-ben is kiírta a Kerékpárosbarát Település és Kerékpáros Munkahely pályázatot, amelyen Kazincbarcika harmadik éve vesz részt, és azóta minden esztendőben meg is kapja a címet. Az oklevelet és a nyerteseknek járó táblát Ágh Péter, az állami beruházások társadalmi koordinációjáért felelős államtitkára adta át ma Budapesten.

Szépkiejtési, vers- és prózamondó verseny Kazincbarcikán

Dátum: 2023. márc 23. 15:39

Mintegy 3 évtizedes múltra tekint vissza Kazincbarcikán a Szabó Zoltán szépkiejtési és a Petőfi Sándor vers- és prózamondó verseny. A COVID-időszak után idén ismét megrendezték az általános iskolás diákok megmérettetését, amelynek a Dózsa György Tagiskola adott otthont.

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk