https://kolorline.hu/Nyitva marad a Don Bosco Sportközpont

Nyitva marad a Don Bosco Sportközpont

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Sok-sok számolás és egyeztetés után megszületett a döntés: nem kell bezárni a Don Bosco Sportközpontot Kazincbarcikán. A létesítményben minden eddigi program marad, igaz, ez némi áldozattal jár. Emelni kellett az árakon és valamivel alacsonyabb lesz a hőmérséklet is.

Kora délutánig testnevelésórák, utána edzések, hétvégén pedig meccsek és utánpótlástornák — tovább működhet a Don Bosco Sportközpont, nem kell bezárni az intézményt az elszállt energiaárak miatt. A létesítményben továbbra is elérhetőek lesznek a közösségi terek szolgáltatásai, a rendezvénytermekben pedig az alkalmi programok.A Sportközpont vezetése egyesével tekintette át, hol és hogyan lehet megtakarítást elérni, a nemrég átadott, korszerű technológiával felszerelt épület pedig építészetileg is alkalmas a költségcsökkentésre. Bár a hőmérséklet alacsonyabb lesz az eddig megszokottnál, de a nyitva maradás ténye mindenki számára a legmegnyugtatóbb döntés.

A gépészetünkön tudtunk olyan nagy fogásokat is találni, amit mi sem gondoltunk előtte. Ez a sok kis pici apró részlet összeállt egy egésszé, kiegészülve az áremeléseinkkel, így ennek az az örömhír lett a vége, hogy tovább tudunk működni.

— osztotta meg a részleteket a Kolorline-nal Szabó Zsolt, a Don Bosco Sportközpont igazgatója.

További híreink

Legó élményparadicsom Kazincbarcikán április 12-től 15-ig

Dátum: 2023. márc 26. 21:10

A legózás, sőt a legóművészet felsőfokából részesülhet Kazincbarcika és a környék lakossága április 12-től 15-ig. A Mezey István Művészeti Központ két szinten, 500 négyzetméteren ad otthont 4 napig a Kockabarátok közösség kiállításának és játszóházának. A különleges kisvásárral egybekötött esemény kezdőknek és haladóknak egyaránt szól. Nemcsak gyerekeknek lesz nagy élmény, de a 9 és 14 éves kor közöttieknek építőpályázatot is hirdetnek a szervezők.

Jól halad a 26-os elkerülő út építése

Dátum: 2023. márc 25. 20:06

Jó ütemben halad a Kazincbarcika-Múcsony összekötő út korszerűsítése és korrekciója. A kivitelező a mintegy 2 kilométeres útszakasz nyomvonalát építi át, annak burkolatát erősíti meg, kapcsolódva a 26-os elkerülő út északi végpontjához. A beruházás elemeként körforgalmi csomópont is épül, a felújítás a nyár végére készül el.

Ismét Kerékpárosbarát Település címet nyert Kazincbarcika

Dátum: 2023. márc 24. 21:17

A Magyar Közlekedéstudományi és Logisztikai Intézet, valamint a Technológiai és Ipari Minisztérium 2022-ben is kiírta a Kerékpárosbarát Település és Kerékpáros Munkahely pályázatot, amelyen Kazincbarcika harmadik éve vesz részt, és azóta minden esztendőben meg is kapja a címet. Az oklevelet és a nyerteseknek járó táblát Ágh Péter, az állami beruházások társadalmi koordinációjáért felelős államtitkára adta át ma Budapesten.

Szépkiejtési, vers- és prózamondó verseny Kazincbarcikán

Dátum: 2023. márc 23. 15:39

Mintegy 3 évtizedes múltra tekint vissza Kazincbarcikán a Szabó Zoltán szépkiejtési és a Petőfi Sándor vers- és prózamondó verseny. A COVID-időszak után idén ismét megrendezték az általános iskolás diákok megmérettetését, amelynek a Dózsa György Tagiskola adott otthont.

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk