https://kolorline.hu/Itt az új Rendőrjárat-sorozat első része, az életmentő „látni és látszani” jegyében

Itt az új Rendőrjárat-sorozat első része, az életmentő „látni és látszani” jegyében

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Új fontos és hasznos havi magazinműsor indul a KolorTV-n, Rendőrjárat címmel, a Kazincbarcikai Rendőrkapitánysággal együttműködésben. A fő cél a biztonságosabb közlekedésre nevelés és a balesetmegelőzés. Kazincbarcika sajnos második megyénkben a balesetek számát tekintve, így helyben különösen lényeges a téma. Az első rész a téli időszámításnál kiemelten hangsúlyosan, a „látni és látszani” elvet érinti.

A gyalogosbalesetek viszonyrendszerében az élni és élni hagyni egyet jelent azzal, hogy látni és látszani. A korán sötétedés, a fekete kabátok és a befagyott szélvédők időszakában a balesetek sajnos nemcsak elméletben fordulhatnak elő. Nem lehet túl sokat ismételni a tanulságokat, és sosem felesleges új balesetmegelőzési praktikákról tudomást szerezni, ha az emberélet a tét. Éppen ezért ebben a tematikában érkeznek havonta a KolorTV stúdiójába a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság kollégái: az első adásban rögtön Dr. Rácz Tamás közlekedésrendészeti osztályvezető, hasznos, sőt akár életmentő tanácsokkal nemcsak autósoknak, de gyalogosoknak is.



 

 

További híreink

Tiszta, virágos városszépítő mozgalmat hirdet a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület

Dátum: 2024. aug 09. 19:05

Jubileumi „Tiszta, virágos, városszépítő mozgalom”-ban való részvételre buzdítja az itt élőket a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület. A felhívást az teszi különlegessé, hogy a szervezet, megalakulásának 55. évfordulóját ünnepli 2024 októberében.

Szent István-ünnep három napon át

Dátum: 2024. aug 07. 15:00

Az idei Kolorfesztiválon augusztus 18. és 20. között ünnepi programok várják az érdeklődőket a Fő téren. Itt lesz többek között az Első emelet, a Bikini, Horváth Tamás, a Fricska Táncegyüttes, Korda György és Balázs Klári. Az augusztus 20-i ünnepséget tűzijáték zárja.

Útlezárás a Csónakázó-tónál

Dátum: 2024. aug 07. 13:20

A Kolorfesztivál Csónakázó-tavi programjai miatt útlezárásra számítsanak a kiskertekbe közlekedők. A szervezők a kerttulajdonosok türelmét és megértését kérik.

Kolorcountry a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 06. 15:00

Négy agglomerációs település is csatlakozott az idei Kolorfesztiválhoz. Sajóivánkán színházi előadás, az aggteleki Baradla-barlangban életműkoncert, Bánhorvátiban kamarazenei koncert, Szuhakállóban pedig könnyűzenei koncert várja az érdeklődőket.

KolorTV élőben

Programajánló

Kölyöksziget

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Manuel

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

T. Danny

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Gitármuzsika 12 húron

Kazincbarcika, Felső-Barcikai Református Templom

Kölyöksziget

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk