https://kolorline.hu/Kívánjuk, hogy főzzön még sokáig a 90 éves Erzsike néni!

Kívánjuk, hogy főzzön még sokáig a 90 éves Erzsike néni!

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

90. születésnapján otthonában köszöntötte a város nevében Kis Jánosné, Erzsikét Klimon István alpolgármester és Bukó Géza önkormányzati képviselő. A gratuláció mellett mindketten betekinthettek az ünnepelt mindennapjaiba és meghallgatták történetét, valamint üzenetét is.

Családja, barátnői és szomszédai körében ünnepelte 90. születésnapját Kis Jánosné. Erzsike néni jókedvűen és korát meghazudtoló szellemi frissességgel fogadta Klimon István alpolgármestert és Bukó Géza önkormányzati képviselőt, akik virággal és miniszterelnöki emléklappal lepték meg.



Erzsike, menye féltő gondoskodása mellett éli mindennapjait. Bár fia és férje elvesztését nehezen dolgozta fel, Pesten élő unokája és szomszédaival való kiváló kapcsolata enyhíti hiányukat.

„Majdnem minden nap főzök valamit. Van egy jó szomszédasszonyom, akivel egymásnak viszünk ebédet. Hol ő hoz, hol én. Nagyon aranyos szomszédaim vannak, tényleg jóban vagyunk. Nem is tudom mi lenne velem nélkülük, hiszen sokat segítenek a hétköznapokban. A menyem távolabb, Edelényben lakik, az unokám pedig Pesten, így ők nem tudnak mindennap jönni. — mesélte Erzsike néni.”

A hosszú élet titka kérdésre Erzsike néni a szerencsés gének mellett a sok munkát és a szerető emberi kapcsolatokat említette. Második férjével 44 évet éltek együtt tökéletes összhangban. Az alpolgármester és a képviselő jó egészséget és hosszú életet kívánt Erzsike néninek azzal a reménnyel, hogy 5 év múlva újra találkoznak.


 

További híreink

Tiszta, virágos városszépítő mozgalmat hirdet a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület

Dátum: 2024. aug 09. 19:05

Jubileumi „Tiszta, virágos, városszépítő mozgalom”-ban való részvételre buzdítja az itt élőket a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület. A felhívást az teszi különlegessé, hogy a szervezet, megalakulásának 55. évfordulóját ünnepli 2024 októberében.

Szent István-ünnep három napon át

Dátum: 2024. aug 07. 15:00

Az idei Kolorfesztiválon augusztus 18. és 20. között ünnepi programok várják az érdeklődőket a Fő téren. Itt lesz többek között az Első emelet, a Bikini, Horváth Tamás, a Fricska Táncegyüttes, Korda György és Balázs Klári. Az augusztus 20-i ünnepséget tűzijáték zárja.

Útlezárás a Csónakázó-tónál

Dátum: 2024. aug 07. 13:20

A Kolorfesztivál Csónakázó-tavi programjai miatt útlezárásra számítsanak a kiskertekbe közlekedők. A szervezők a kerttulajdonosok türelmét és megértését kérik.

Kolorcountry a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 06. 15:00

Négy agglomerációs település is csatlakozott az idei Kolorfesztiválhoz. Sajóivánkán színházi előadás, az aggteleki Baradla-barlangban életműkoncert, Bánhorvátiban kamarazenei koncert, Szuhakállóban pedig könnyűzenei koncert várja az érdeklődőket.

KolorTV élőben

Programajánló

Kölyöksziget

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Manuel

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

T. Danny

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Gitármuzsika 12 húron

Kazincbarcika, Felső-Barcikai Református Templom

Kölyöksziget

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk