https://kolorline.hu/Elhunyt az elgázolt gyalogos, szemtanúkat keres a rendőrség

Elhunyt az elgázolt gyalogos, szemtanúkat keres a rendőrség

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Január 23-án Kazincbarcikán egy tehergépkocsi gázolt el egy gyalogos nőt, aki súlyos sérülései miatt, a gondos kórházi ellátás ellenére életét vesztette. A rendőrség most szemtanúk jelentkezését várja.


A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály halálos közúti közlekedési baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást.

Az eljárás adatai alapján egy tehergépkocsi vezetője január 23-án 6 óra 40 perckor Kazincbarcikán, a Mátyás király út 53. szám előtt lévő kijelölt gyalogosátkelőhelyen nem biztosított elsőbbséget egy gyalogos részére. A jármű elsodorta a nőt, akit súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba. A gyalogos február 16-án, kórházi ellátása közben elhunyt.

Az esettel kapcsolatban felmerült információ szerint egy szürkeszínű, Opel Corsát vezető sofőr, illetve annak utasai láthatták a balesetet, továbbá a rendőrök várják minden olyan szemtanú jelentkezését, aki információval rendelkezik az eset körülményeiről.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a balesettel kapcsolatban hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá a bejelentők rendelkezésére áll a nap 24 órájában elérhető
06-80/555-111-es Telefontanú zöldszáma, vagy a díjmentes 112-es központi segélyhívó szám.

További híreink

Önkormányzati tárgyi ajándék a Kazincbarcikai Mentőállomásnak

Dátum: 2024. aug 10. 06:40

Éves hagyomány, hogy Kazincbarcika Város Önkormányzata mindnyájunk egészségügyi védőhálójának, a Kazincbarcikai Mentőállomásnak hálát mond, és ezt egy hasznos ajándékkal is kifejezi. Idénre leginkább egy csapatösszetartó étkezőgarnitúra vált számukra szükségessé, így ezt ünnepélyesen át is vehették.

Tiszta, virágos városszépítő mozgalmat hirdet a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület

Dátum: 2024. aug 09. 19:05

Jubileumi „Tiszta, virágos, városszépítő mozgalom”-ban való részvételre buzdítja az itt élőket a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület. A felhívást az teszi különlegessé, hogy a szervezet, megalakulásának 55. évfordulóját ünnepli 2024 októberében.

Szent István-ünnep három napon át

Dátum: 2024. aug 07. 15:00

Az idei Kolorfesztiválon augusztus 18. és 20. között ünnepi programok várják az érdeklődőket a Fő téren. Itt lesz többek között az Első emelet, a Bikini, Horváth Tamás, a Fricska Táncegyüttes, Korda György és Balázs Klári. Az augusztus 20-i ünnepséget tűzijáték zárja.

Útlezárás a Csónakázó-tónál

Dátum: 2024. aug 07. 13:20

A Kolorfesztivál Csónakázó-tavi programjai miatt útlezárásra számítsanak a kiskertekbe közlekedők. A szervezők a kerttulajdonosok türelmét és megértését kérik.

KolorTV élőben

Programajánló

Kölyöksziget

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Manuel

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

T. Danny

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Gitármuzsika 12 húron

Kazincbarcika, Felső-Barcikai Református Templom

Kölyöksziget

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk