https://kolorline.hu/16:00 órától bronzmeccset játszik a GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika röplabdacsapata

16:00 órától bronzmeccset játszik a GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika röplabdacsapata

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A budapesti Riz Levente Sport- és Rendezvényközpontban a Magyar Kupa bronzmeccsén lép pályára a GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika csapata, méghozzá a Kecskemét ellen. 16:00 órától legyen a lokálpatrióták szeme a városunk csapatán, az m4sport.hu élő közvetítésén!

Toronyai Miklós vezetőedző és csapata eltökélten szeretné a bronzérmet megszerezni, de ahogyan fogalmazott: a bajnokságon nem lehet biztosra menni.

„Olyan csapatok néznek szembe, akik bármikor, bárhol, bárkit meg tudnak verni, ezért nagy szükség lesz a koncentrációnkra. Sok meccset játszottunk már minden csapattal, így sok újat már nem tudunk egymásnak mutatni. Itt az dönt majd, hogy ki, milyen formában lesz, hogyan készül fel, és fejben mennyire tud a saját játékára koncentrálni. Úgy gondolom, hogy jó a csapategységünk. A tavaly csatlakozó William Reffatti da Costa érkezése külön megnyugvást jelentett a srácoknak, és csak még jobban összekovácsolódtak azóta - összegezte a vezetőedző.

A Vegyész várhatóan teljes kerettel érkezik a bronzmeccsre. A képernyőn keresztüli drukkereknek mentsvár, hogyha az élő szurkolásról lemaradtak, akkor az M4 Sport csatorna oldalán végigkövethetik a mérkőzést.

Fotó: vrck.hu

További híreink

Legó élményparadicsom Kazincbarcikán április 12-től 15-ig

Dátum: 2023. márc 26. 21:10

A legózás, sőt a legóművészet felsőfokából részesülhet Kazincbarcika és a környék lakossága április 12-től 15-ig. A Mezey István Művészeti Központ két szinten, 500 négyzetméteren ad otthont 4 napig a Kockabarátok közösség kiállításának és játszóházának. A különleges kisvásárral egybekötött esemény kezdőknek és haladóknak egyaránt szól. Nemcsak gyerekeknek lesz nagy élmény, de a 9 és 14 éves kor közöttieknek építőpályázatot is hirdetnek a szervezők.

Jól halad a 26-os elkerülő út építése

Dátum: 2023. márc 25. 20:06

Jó ütemben halad a Kazincbarcika-Múcsony összekötő út korszerűsítése és korrekciója. A kivitelező a mintegy 2 kilométeres útszakasz nyomvonalát építi át, annak burkolatát erősíti meg, kapcsolódva a 26-os elkerülő út északi végpontjához. A beruházás elemeként körforgalmi csomópont is épül, a felújítás a nyár végére készül el.

Ismét Kerékpárosbarát Település címet nyert Kazincbarcika

Dátum: 2023. márc 24. 21:17

A Magyar Közlekedéstudományi és Logisztikai Intézet, valamint a Technológiai és Ipari Minisztérium 2022-ben is kiírta a Kerékpárosbarát Település és Kerékpáros Munkahely pályázatot, amelyen Kazincbarcika harmadik éve vesz részt, és azóta minden esztendőben meg is kapja a címet. Az oklevelet és a nyerteseknek járó táblát Ágh Péter, az állami beruházások társadalmi koordinációjáért felelős államtitkára adta át ma Budapesten.

Szépkiejtési, vers- és prózamondó verseny Kazincbarcikán

Dátum: 2023. márc 23. 15:39

Mintegy 3 évtizedes múltra tekint vissza Kazincbarcikán a Szabó Zoltán szépkiejtési és a Petőfi Sándor vers- és prózamondó verseny. A COVID-időszak után idén ismét megrendezték az általános iskolás diákok megmérettetését, amelynek a Dózsa György Tagiskola adott otthont.

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk