https://kolorline.hu/Bemutatkoztak a leendő elsősök tanítói Kazincbarcikán

Bemutatkoztak a leendő elsősök tanítói Kazincbarcikán

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Egy igazán kedves és emlékezetes program során ismerhették meg a leendő első osztályos kazincbarcikai óvodások tanítóikat. A Pollack Mihály Általános Iskola és tagiskolái a Don Bosco Sportközpontba hívták a város utolsó éves ovisait, hogy bemutathassák, milyen munka zajlik az érintett oktatási intézményekben.

Egységesség és különbözőség. E két ellentét igenis megfér, ha gyerekekről van szó. Ennek szellemében várta a szervező Pollack Mihály Általános Iskola a Kazincbarcikai Összevont Óvodák ballagóit és szüleiket, hogy játékos program keretében ismerhessék meg leendő tanítóikat.

A program különlegessége az, hogy a Pollack Mihály Általános Iskola és összes tagiskolája bemutatkozott, így a szülők, gyerekek egyszerre szembesülhettek az intézmények különbözőségeivel is a Don Bosco Sportközpontban.

A közös program ezen a héten részletekbe menően is folytatódik, hiszen a következő napokban a szülők és a leendő elsősök iskolai bejáráson vehetnek részt a Pollackban és tagiskoláiban. A beiratkozásokat idén április 20-21. között tartják.

A rendezvényen a város polgármestere köszöntötte a leendő diákokat. Szitka Péter megnyugtatta a szülőket: ismerve a pedagógusokat és a helyi oktatási rendszert, nagyon jó kezekben lesznek a gyerekek.


A résztvevők igazi színes kavalkádba csöppentek, a Víz világnapján tartott napon pedig minden a víz körül forgott. Egy igazán szerethető mese született a programokból, amelyek részeként állomásokon keresztül minden tagiskola tevékenységét megismerhették a szülők és a gyerekek.

Kondorné Sztojka Ágnes, a Pollack Mihály Általános Iskola vezetője a Kolorline-nak elmondta, hogy az iskoláknak intenzív a kapcsolatuk a város óvodáival, így minden intézmény kapott meghívót az eseményre.

A saját ötlet alapján megvalósult rendezvényt második alkalommal rendezték meg Kazincbarcikán.


 

További híreink

Kolorfesztivál 2023 — zöld és zenés zendülés

Dátum: 2023. máj 29. 16:00

A 10. Kolorfesztivál sok zenei stílus ikonjainak koncertjeivel, és az eddigi legzöldebb környezettudatossággal várja az érdeklődőket. Idén, augusztus 1. és 20. között újra Kolorcity-színpaddá alakul Kazincbarcika belvárosa.

Kihívás napja 2023

Dátum: 2023. máj 29. 11:28

Kazincbarcika idén is csatlakozott a Kihívás napja országos programhoz. Városunk május 31-én napközben arra buzdít minden intézményt, céget és csoportot, hogy legalább 15 percet intenzíven sportoljanak. A csatlakozók azért mozognak majd, hogy Kolorcity idén saját kategóriájában elhozza az első helyet.

Újraindul a gyógyúszás az uszodában

Dátum: 2023. máj 28. 18:00

A nyári szünetben ismét gyógyúszáson lehet részt venni a Kazincbarcikai Fedett Uszodában.

Szalézi-nap

Dátum: 2023. máj 27. 18:00

Számos program várta az érdeklődőket a héten a Don Bosco Sportközpontban. Szerdán a Szalézi-gálának adott otthont az intézmény. A Szalézi Szent Ferenc Gimnázium diákjai és pedagógusai a reggeli ünnepi szentmise után a sportközpontban emlékeztek az iskola névadójára.

KolorTV élőben

Programajánló

Pedagógusnapi ünnepség Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

A Barcika Art 2023-as sokszínű gyerektáborai

Kazincbarcika

Sportlegendák relikviái II.

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ

Kul-túr kocsmatúra

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ

Kul-túr kocsmatúra

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk