https://kolorline.hu/A Deák iskola tanulóinak alkotásaiból nyílt tárlat a Mezeyben

A Deák iskola tanulóinak alkotásaiból nyílt tárlat a Mezeyben

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az Ózdi SZC Deák Ferenc Technikum és Szakképző Iskola diákjai márciusban kiállították változatos műveiket a Mezey István Művészeti Központban. A MONTÁZS május 4-ig tekinthető meg.

Kazincbarcika Város Önkormányzata és a Barcika Art Nonprofit Kft. szervezésében március 23-án nyílt meg a Mezey István Művészeti Központban az Ózdi SZC Deák Ferenc Technikum és Szakképző Iskola diákjainak sokrétű alkotásait bemutató tárlat, MONTÁZS néven. A kiállítás több elkülöníthető részből áll: rajzokból, festői művekből, alkalmazott grafikai munkákból, installációkból, valamint a szobrászat és a grafika világából. 

A kiállítást Telekes Balázs művésztanár nyitotta meg. Nyitóbeszédében megemlékezett arról, hogy az iskolában már 25 éve képeznek művésztanulókat, közöttük grafikusokat, különös kreativitási hangsúllyal. Telekes Balázs ünnepelte, hogy ez az alkalom nyilvános bemutatkozást kínál a művészdiákok ismereteiről és belső világáról is. 

A kiállításmegnyitón a végzős diákok egy úgynevezett happening performance-ot adtak elő, közösségi festéssel. A MONTÁZS a Mezey Művészeti Központ első emeletén tekinthető meg hétköznaponként, 9:00 és 18:00 óra között.

További híreink

Durva hőség közelít

Dátum: 2024. jún 18. 14:30

Harmadfokú hőségriasztást rendelt el az ország egész területére szerda nulla órától szombat éjfélig az országos tisztifőorvos a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. előrejelzése alapján. A hőség az egészséges szervezetet is megviseli, de a kisgyermekek, az idősek, a várandósok, valamint a szív- és érrendszeri betegséggel élők különösen veszélyeztetettek.

Díjeső a Borsod Sport Klub évzáró ünnepségén

Dátum: 2024. jún 18. 14:00

A Borsod Sport Klub (BSK) a Don Bosco Sportközpontban tartotta az évzáró ünnepségét június 12-én. Itt értékelték az elmúlt időszakot, sportolóik kiemelkedő teljesítményeit, és átadták a díjakat, dicséreteket.

A KVSE atlétái Székesfehérváron szerepeltek

Dátum: 2024. jún 18. 08:00

A KVSE atlétika szakosztálya részt vett a Kölyökből Atléta Program Országos Fesztiválján. A fiatal versenyzők az eredmények tükrében büszkén térhettek haza.

Előretekintő és -gondolkodó klímakonferencia Kazincbarcikán

Dátum: 2024. jún 17. 20:20

A klímaváltozás okozta kihívásokra kerestek és kínáltak válaszokat és megoldásokat a LIFE-CLIMCOOP projekt legutóbbi interaktív rendezvényén. A Mezey István Művészeti Központban tartott eseményen téma volt a helyi környezeti kockázatok kezelése, a vízgazdálkodás, sőt a vízgyűjtőszintű közösségépítés.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolorkölyök napközis táborok Kazincbarcikán

Mezey István Művészeti Központ

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Z!enemi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Kowalsky meg a Vega

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Manuel

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk