https://kolorline.hu/Elrajtolt a nevezés és a jegyárusítás a 2023-as Kolorfutásra

Elrajtolt a nevezés és a jegyárusítás a 2023-as Kolorfutásra

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Már előjegyezhetitek és megválthatjátok jegyeiteket az önálló életet kezdő BorsodChem Kolorfutás Kazincbarcika eseményre. Ezt idén először a hűsebb szeptember 23-án tartják a szervezők, de olyan komplexitással, hogy a Kolorfesztivál egy hónappal későbbi afterpartyjaként is nagy szám legyen: egy kultikus fellépővel zárul a nap. Mutatjuk a nevezési lehetőségeket korcsoportok és távok szerint.

Az első Kolorfesztiváltól független éves nagy Kolorfutás 2023. szeptember 23-án, 14:00 órakor a felnőtt negyed- és félmaraton futamokkal indul, a 4-14 éves gyerekek pedig 17:30-kor rajtolnak. Mind a gyerekek, mind felnőtteknek körében női és férfi abszolút első három helyezettet avatnak, ám további korcsoportok nem lesznek. 

Nagyobb díjak, különdíjak és gyermekkedvezmények a 2023-as Kolorfutáson
 

Az eltökélt indulóknak jó hír lehet, hogy idén a szervezők kiemelt figyelmet fordítanak a díjazásra, vonzó, értékes ajándékokkal. Zwillinger Fannitól, a Barcika Art sportszervezőjétől megtudtuk: a legidősebb és a legfiatalabb indulónak különdíj jár. 

„2022-ben a legfiatalabb nevezőnk a szülinapos Ovimaraton-induló, Bujdos Molly volt, aki éppen betöltötte a 4. évét, így ő üvegplakettet és iskolai ajándékcsomagot kapott. A legidősebb rajthoz állónk, Nagymarczi István pedig tavaly ünnepelte 74. születésnapját, és a negyedmaraton lefutása után üvegplakettel és borral jutalmaztuk.”

További buzdító erő az ifjabbaknak, hogy az óvodások és a verseny napján 14. évüket még be nem töltött iskolások ezúttal nagyon kedvezményes, 1000 Ft-os jeggyel tudnak nevezni. Mivel a futam szeptemberben, már iskolaidőben lesz, akár egész iskolai- vagy óvodáscsoportok is tudnak közösen jelentkezni.

A jótékonysági futam tudnivalói


Idén is újra társul jótékonysági futam a Kolorfutáshoz, méghozzá a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ Egyesületének javára. A jótékonysági futáson nem osztanak díjat a szervezők, ott a díj maga a jó cselekedet.

A BorsodChem Kolorfutás Kazincbarcika pontos programja:

» 13:45 — Bemelegítés «
» 14:00 — Negyedmaraton és félmaraton «
» 14:15 — Minimaraton és jótékonysági futam «
» 17:15 — Bemelegítés «
» 17:30 — Ovifutam «
» 17:45 — Sulifutam «
» 18:30 — Eredményhirdetés «


Ezeket tetőzi 19:00 órakor egy nagyszabású koncert a Fő téren. Az művész személyét még titok övezi, de annyit elárulhatunk, hogy országunk egyik legkultikusabb OTL előadójáról van szó.

Jegyek és gyakorlati részletek a Kolorfutáshoz
 

A választott BorsodChem Kolorfutás Kazincbarcika jegyeket EZEN a linken vásárolhatjátok meg, ITT pedig a hivatalos versenykiírást találjátok.

Zwillinger Fanni sportszervező buzdítja a még habozó érdeklődőket gazdag rajtcsomaggal, egyedi futópólóval, vízzel, müzliszelettel, teával, nagy és gazdag frissítőpontokkal az útvonal mentén, illetve a befutást követően is.

További híreink

Önkormányzati tárgyi ajándék a Kazincbarcikai Mentőállomásnak

Dátum: 2024. aug 10. 06:40

Éves hagyomány, hogy Kazincbarcika Város Önkormányzata mindnyájunk egészségügyi védőhálójának, a Kazincbarcikai Mentőállomásnak hálát mond, és ezt egy hasznos ajándékkal is kifejezi. Idénre leginkább egy csapatösszetartó étkezőgarnitúra vált számukra szükségessé, így ezt ünnepélyesen át is vehették.

Tiszta, virágos városszépítő mozgalmat hirdet a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület

Dátum: 2024. aug 09. 19:05

Jubileumi „Tiszta, virágos, városszépítő mozgalom”-ban való részvételre buzdítja az itt élőket a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület. A felhívást az teszi különlegessé, hogy a szervezet, megalakulásának 55. évfordulóját ünnepli 2024 októberében.

Szent István-ünnep három napon át

Dátum: 2024. aug 07. 15:00

Az idei Kolorfesztiválon augusztus 18. és 20. között ünnepi programok várják az érdeklődőket a Fő téren. Itt lesz többek között az Első emelet, a Bikini, Horváth Tamás, a Fricska Táncegyüttes, Korda György és Balázs Klári. Az augusztus 20-i ünnepséget tűzijáték zárja.

Útlezárás a Csónakázó-tónál

Dátum: 2024. aug 07. 13:20

A Kolorfesztivál Csónakázó-tavi programjai miatt útlezárásra számítsanak a kiskertekbe közlekedők. A szervezők a kerttulajdonosok türelmét és megértését kérik.

KolorTV élőben

Programajánló

Kölyöksziget

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Manuel

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

T. Danny

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Gitármuzsika 12 húron

Kazincbarcika, Felső-Barcikai Református Templom

Kölyöksziget

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk