https://kolorline.hu/Játékos családi sportvetélkedő mutatta a jó irányt az Irinyi Tornacsarnokban

Játékos családi sportvetélkedő mutatta a jó irányt az Irinyi Tornacsarnokban

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

9 óvoda gyermekei és szüleik mérték össze vidáman az ügyességüket és a mozgáskészségüket az Irinyi Tornacsarnokban. Nemcsak jó hangulatú, de különösen hasznos és előremutató program kerekedett ki belőle az óvodai nevelők és a családok együttműködésének egyenletében.

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák szervezésében 8 tagóvoda és egy vendég, az Irinyi János Református Oktatási Központ Eszterlánc Óvodája részvételével indult a mókás családi sportverseny. Az Irinyi Tornacsarnokban tartott esemény célja az aktív életmód népszerűsítése, az egészséges versenyszellem erősítése, valamint a családok közösségi életének gazdagítása volt.

Ügyes sport-kisemberek és gyermekszurkolók nevelése
 

Minden nevező intézményből 5 család lépett pályára: anyukával, apukával, óvodás gyermekükkel. A többiek a lelátón már a program kezdetétől gyakorolhatták, hogyan szurkoljanak társaiknak az Irinyi Tornacsarnokban. A vetélkedő a hagyományokhoz híven idén is sor- és váltóversenyből, valamint játékos ügyességi feladatokból állt. A főszerepet ezúttal a labdajátékok kapták, hiszen ezek nagyszerűen fejlesztik a mozgáskoordinációt.

A családi nap az óvodapedagógusok szemével
 

A résztvevőket Liptákné Gergely Valéria, a Kazincbarcikai Összevont Óvodák vezetője köszöntötte. Pedagógusi körük azt vallja, hogy a hatékony nevelőmunka csak a családok együttműködésével valósulhat meg.

Lászlóné Nagy Ágnes, a Százszorszép Tagóvoda óvodapedagógusa szerint nagyon fontos az óvoda életében, hogy családtagok és óvónénik együtt játszanak.

"Minél többször találkozzunk a családokkal, minél több közös örömteli percet élünk át, annál nagyon élmény az a gyermekeink számára. A családi délután minden évben óriási siker. A rendezvény ezúttal is bizonyította: itt nem a győzelem, hanem a részvétel a fontos. A közös élmény és nevetés pedig hatalmas összetartó erő."

További híreink

Önkormányzati tárgyi ajándék a Kazincbarcikai Mentőállomásnak

Dátum: 2024. aug 10. 06:40

Éves hagyomány, hogy Kazincbarcika Város Önkormányzata mindnyájunk egészségügyi védőhálójának, a Kazincbarcikai Mentőállomásnak hálát mond, és ezt egy hasznos ajándékkal is kifejezi. Idénre leginkább egy csapatösszetartó étkezőgarnitúra vált számukra szükségessé, így ezt ünnepélyesen át is vehették.

Tiszta, virágos városszépítő mozgalmat hirdet a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület

Dátum: 2024. aug 09. 19:05

Jubileumi „Tiszta, virágos, városszépítő mozgalom”-ban való részvételre buzdítja az itt élőket a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület. A felhívást az teszi különlegessé, hogy a szervezet, megalakulásának 55. évfordulóját ünnepli 2024 októberében.

Szent István-ünnep három napon át

Dátum: 2024. aug 07. 15:00

Az idei Kolorfesztiválon augusztus 18. és 20. között ünnepi programok várják az érdeklődőket a Fő téren. Itt lesz többek között az Első emelet, a Bikini, Horváth Tamás, a Fricska Táncegyüttes, Korda György és Balázs Klári. Az augusztus 20-i ünnepséget tűzijáték zárja.

Útlezárás a Csónakázó-tónál

Dátum: 2024. aug 07. 13:20

A Kolorfesztivál Csónakázó-tavi programjai miatt útlezárásra számítsanak a kiskertekbe közlekedők. A szervezők a kerttulajdonosok türelmét és megértését kérik.

KolorTV élőben

Programajánló

Kölyöksziget

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Manuel

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

T. Danny

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Gitármuzsika 12 húron

Kazincbarcika, Felső-Barcikai Református Templom

Kölyöksziget

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk