https://kolorline.hu/Kolorfesztivál 2023

Kolorfesztivál 2023

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Debütál a Kolorfesztivál 2023-as programja. Idén augusztus 1. és 20. között a felhőtlen szórakozásé lesz a főszerep Kolorcityben. Íme az élménykategóriák, naptárba töltve.

A Kolorcity társoldalunkon idejében debütált a 2023 augusztusában ránk váró 20 napos tömény programsorozat menetrendje. ITT vagy ITT találjátok a fesztivál keretében választható élmények listáját, és rájuk kattintva a programok részleteit, akár kedvezményes "early bird" jegyeket is.

És hogy mivel készül 2023-ban Kazincbarcika Város Önkormányzata, hogy feledhetetlen emlékeket, élményeket gyűjtsetek augusztusban? Lesznek kiállítások, kocsmatúra, koncertek, tánc, musical, gyermekműsorok és az elmaradhatatlan tűzijáték.

Többek között fellép Majka, a Punnany Massif, a Tankcsapda (ezekre 3 napos fesztiválbérlet is vásárolható a Csónakázó-tó helyszínre), valamint a díjtalan programok részeként Falusi Mariann & a Sárik Péter Trió, a P-Mobil, Kollányi Zsuzsi, a Magna Cum Laude és a Csík zenekar

A jegyértékesítés május 1-jén indul, jegyek és bérletek pedig ITT vásárolhatóak online, de a pénztárakban is beszerezhetőek a Mezey István Művészeti Központban, a 3700 Kazincbarcika, Rákóczi tér 9. szám alatt hétfőtől péntekig 10:00 és 18:00 óra között.

Lehetséges fizetési módok:

készpénz, bankkártya, Erzsébet-kártya, OTP, MKB és K&H, Szép-kártya, Edenred-utalvány.

Elővételben váltott jegyek:

Az elővételes (kedvezményes) jegyár az adott eseményt vagy koncertet megelőző utolsó nap pénztárzárásig, online értékesítésnél előző nap éjfélig történő jegyvásárlás esetén érvényes!

Kedvezményes diák és nyugdíjas jegyár:

⇒ 0-3 éves kor között a rendezvények látogatása ingyenes.

⇒ 4-6 éves kor között elővételben, a kazincbarcikai pénztárban váltott jegyek 500 Ft kedvezménnyel vásárolhatók meg.

⇒ Iskoláskorú gyermek esetében érvényes diákigazolvány felmutatásával az elővételben, kazincbarcikai pénztárban váltott jegyek 500 Ft kedvezménnyel vásárolhatóak meg.

A Kolorfesztiválról bővebb információ a +36 48 310 116  telefonszámon vagy az info@kolorcity.hu e-mail-címen kapható.

A programok folyamatosan bővülnek a www.kolorcity.hu oldalon és a KolorAppon!

További híreink

Önkormányzati tárgyi ajándék a Kazincbarcikai Mentőállomásnak

Dátum: 2024. aug 10. 06:40

Éves hagyomány, hogy Kazincbarcika Város Önkormányzata mindnyájunk egészségügyi védőhálójának, a Kazincbarcikai Mentőállomásnak hálát mond, és ezt egy hasznos ajándékkal is kifejezi. Idénre leginkább egy csapatösszetartó étkezőgarnitúra vált számukra szükségessé, így ezt ünnepélyesen át is vehették.

Tiszta, virágos városszépítő mozgalmat hirdet a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület

Dátum: 2024. aug 09. 19:05

Jubileumi „Tiszta, virágos, városszépítő mozgalom”-ban való részvételre buzdítja az itt élőket a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület. A felhívást az teszi különlegessé, hogy a szervezet, megalakulásának 55. évfordulóját ünnepli 2024 októberében.

Szent István-ünnep három napon át

Dátum: 2024. aug 07. 15:00

Az idei Kolorfesztiválon augusztus 18. és 20. között ünnepi programok várják az érdeklődőket a Fő téren. Itt lesz többek között az Első emelet, a Bikini, Horváth Tamás, a Fricska Táncegyüttes, Korda György és Balázs Klári. Az augusztus 20-i ünnepséget tűzijáték zárja.

Útlezárás a Csónakázó-tónál

Dátum: 2024. aug 07. 13:20

A Kolorfesztivál Csónakázó-tavi programjai miatt útlezárásra számítsanak a kiskertekbe közlekedők. A szervezők a kerttulajdonosok türelmét és megértését kérik.

KolorTV élőben

Programajánló

Manuel

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

T. Danny

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Gitármuzsika 12 húron

Kazincbarcika, Felső-Barcikai Református Templom

Kölyöksziget

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Alma Együttes

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk