https://kolorline.hu/Így ünnepeltük a munka napját Kazincbarcikán

Így ünnepeltük a munka napját Kazincbarcikán

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Retró Majálissal várta a munka ünnepén Kazincbarcika Város Önkormányzata az itt élőket. Ezúttal a Fő téri nagyszínpadról szóltak a régi, feledhetetlen slágerek, de a főutcai felvonulás sem maradt el. A múltidéző program — nevéhez hűen — a retró korszakot idézte meg.

Hamisítatlan retró hangulatú felvonulással kezdődött az idei majális Kazincbarcikán. Mazsorettcsoportok és fúvószenekarok töltötték meg élettel az Egressy utat. Az itt élők telefonjaikkal fényképezték a felvonulást, sokan pedig csak anekdotázva nézték és hallgatták a produkciót.

Kazincbarcika Város Önkormányzata ezúttal a Fő térre invitálta a városlakókat. Gyerekeket, felnőtteket, időseket egyaránt megmozgató programsorozat vette kezdetét veterán autósbemutatóval, koncertekkel, dj-vel, táncműsorral, kézműves foglalkozásokkal és feldíszített májusfákkal.

Sokakat csalt a nagyszínpad előtti térre a legendás Dévényi Tibi bácsi, aki hozott magával pontos labdákat is, megidézve azt a 37 évvel ezelőtti napot, amikor a Három kívánság című országos műsort a Jégpályáról közvetítették.

A retró majális ezúttal hangulatában is próbálta megidézni a 70-es, 80-as évek május 1-jei programját. Volt például tombolasorsolás is, ahol a sok-sok nyeremény mellett a főnyeremény Csepel kerékpár is gazdára talált

Az idei majálistól a Miskolci Illés Emlékzenekar búcsúztatta a kazincbarcikai közönséget.

 

További híreink

Önkormányzati tárgyi ajándék a Kazincbarcikai Mentőállomásnak

Dátum: 2024. aug 10. 06:40

Éves hagyomány, hogy Kazincbarcika Város Önkormányzata mindnyájunk egészségügyi védőhálójának, a Kazincbarcikai Mentőállomásnak hálát mond, és ezt egy hasznos ajándékkal is kifejezi. Idénre leginkább egy csapatösszetartó étkezőgarnitúra vált számukra szükségessé, így ezt ünnepélyesen át is vehették.

Tiszta, virágos városszépítő mozgalmat hirdet a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület

Dátum: 2024. aug 09. 19:05

Jubileumi „Tiszta, virágos, városszépítő mozgalom”-ban való részvételre buzdítja az itt élőket a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület. A felhívást az teszi különlegessé, hogy a szervezet, megalakulásának 55. évfordulóját ünnepli 2024 októberében.

Szent István-ünnep három napon át

Dátum: 2024. aug 07. 15:00

Az idei Kolorfesztiválon augusztus 18. és 20. között ünnepi programok várják az érdeklődőket a Fő téren. Itt lesz többek között az Első emelet, a Bikini, Horváth Tamás, a Fricska Táncegyüttes, Korda György és Balázs Klári. Az augusztus 20-i ünnepséget tűzijáték zárja.

Útlezárás a Csónakázó-tónál

Dátum: 2024. aug 07. 13:20

A Kolorfesztivál Csónakázó-tavi programjai miatt útlezárásra számítsanak a kiskertekbe közlekedők. A szervezők a kerttulajdonosok türelmét és megértését kérik.

KolorTV élőben

Programajánló

Manuel

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

T. Danny

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Gitármuzsika 12 húron

Kazincbarcika, Felső-Barcikai Református Templom

Kölyöksziget

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Alma Együttes

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk