https://kolorline.hu/Vasárnap Futókörök napja a Csónakázó-tónál

Vasárnap Futókörök napja a Csónakázó-tónál

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Kazincbarcika is csatlakozott 25. városként a Futókörök napjához. A május 21-én rendezendő országos programban a települések egymással is versenyeznek a legtöbb kilométert futó város címéért.

Most vasárnap ünnepnap is lesz, hiszen ekkor adják át ünnepélyesen a Csónakázó-tó köré épült rekortán futópályát, amely kereken 1 km hosszúságú, így akár az amatőr, akár a versenyszerűen sportolók is könnyen ki tudják számolni, hány kilométert tettek meg egy-egy futás alkalmával. A vasárnapi Futókörök napjára reggel 8 órakor indul a regisztráció, és délelőtt 9-től délután 5 óráig lehet gyűjteni a kilométereket, nyereményekért cserébe.

„Ez a Futókörök napja nemcsak a futás népszerűsítéséről, hanem egy kicsit a versenyről is szól. Városok mérkőznek meg egymással, és természetesen jutalomban részesülnek a legjobb futók: 25.000, 15.000 és 10.000 forintos értékben. Várunk mindenkit, nemcsak az aktív futókat, hanem a kocogni vágyókat is, akik azt tervezik, hogy szabadban szeretnének futni, zöldövezeti környezetben — ismertette a részleteket Kovács László, önkormányzati tanácsadó.”

A Futókörök napjának részletes programja ITT olvasható.

További híreink

Kolorfesztivál 2023 — zöld és zenés zendülés

Dátum: 2023. máj 29. 16:00

A 10. Kolorfesztivál sok zenei stílus ikonjainak koncertjeivel, és az eddigi legzöldebb környezettudatossággal várja az érdeklődőket. Idén, augusztus 1. és 20. között újra Kolorcity-színpaddá alakul Kazincbarcika belvárosa.

Kihívás napja 2023

Dátum: 2023. máj 29. 11:28

Kazincbarcika idén is csatlakozott a Kihívás napja országos programhoz. Városunk május 31-én napközben arra buzdít minden intézményt, céget és csoportot, hogy legalább 15 percet intenzíven sportoljanak. A csatlakozók azért mozognak majd, hogy Kolorcity idén saját kategóriájában elhozza az első helyet.

Újraindul a gyógyúszás az uszodában

Dátum: 2023. máj 28. 18:00

A nyári szünetben ismét gyógyúszáson lehet részt venni a Kazincbarcikai Fedett Uszodában.

Szalézi-nap

Dátum: 2023. máj 27. 18:00

Számos program várta az érdeklődőket a héten a Don Bosco Sportközpontban. Szerdán a Szalézi-gálának adott otthont az intézmény. A Szalézi Szent Ferenc Gimnázium diákjai és pedagógusai a reggeli ünnepi szentmise után a sportközpontban emlékeztek az iskola névadójára.

KolorTV élőben

Programajánló

Pedagógusnapi ünnepség Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

A Barcika Art 2023-as sokszínű gyerektáborai

Kazincbarcika

Sportlegendák relikviái II.

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ

Kul-túr kocsmatúra

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ

Kul-túr kocsmatúra

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk