https://kolorline.hu/Vasárnap Futókörök napja a Csónakázó-tónál

Vasárnap Futókörök napja a Csónakázó-tónál

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Kazincbarcika is csatlakozott 25. városként a Futókörök napjához. A május 21-én rendezendő országos programban a települések egymással is versenyeznek a legtöbb kilométert futó város címéért.

Most vasárnap ünnepnap is lesz, hiszen ekkor adják át ünnepélyesen a Csónakázó-tó köré épült rekortán futópályát, amely kereken 1 km hosszúságú, így akár az amatőr, akár a versenyszerűen sportolók is könnyen ki tudják számolni, hány kilométert tettek meg egy-egy futás alkalmával. A vasárnapi Futókörök napjára reggel 8 órakor indul a regisztráció, és délelőtt 9-től délután 5 óráig lehet gyűjteni a kilométereket, nyereményekért cserébe.

„Ez a Futókörök napja nemcsak a futás népszerűsítéséről, hanem egy kicsit a versenyről is szól. Városok mérkőznek meg egymással, és természetesen jutalomban részesülnek a legjobb futók: 25.000, 15.000 és 10.000 forintos értékben. Várunk mindenkit, nemcsak az aktív futókat, hanem a kocogni vágyókat is, akik azt tervezik, hogy szabadban szeretnének futni, zöldövezeti környezetben — ismertette a részleteket Kovács László, önkormányzati tanácsadó.”

A Futókörök napjának részletes programja ITT olvasható.

További híreink

Már 2024 januárjában elindulhat az Egressy Művelődési Központ felújítása

Dátum: 2023. nov 30. 19:00

Hamarosan több ütemben és lépésben megkezdődik Kazincbarcika egyik legfontosabb kulturális intézményének, az Egressy Béni Művelődési Központnak az energetikai korszerűsítése. A fejlesztés további célja az épület külső megjelenésének megújulása és új tartalommal felruházása is. A beruházás illeszkedik Kazincbarcika dinamikus és fenntartható fejlődéséhez.

December 3-tól újra fényárban úszik Kazincbarcika

Dátum: 2023. nov 30. 13:00

Hosszú napok óta serényen folynak a munkálatok a Barcika Parknál, hogy a karácsonyi időszakban egy év kényszerkimaradás után újra pompás díszkivilágítás gyönyörködtesse a városlakókat. Természetesen a visszatérő „fényes fogadtatáson” kívül más ütős programok is várják azokat, akik december 3-án ellátogatnak a Fő térre.

Eggyel több szelet kenyér, eggyel kevesebb pofon – Komárominé Nagy Mária, a gyermekek segítője

Dátum: 2023. nov 29. 19:00

Városunk önkormányzatától a szociális munka napján, 2023. november 12-én Kazincbarcika Város Szociális Ellátásáért kitüntető díjat kapott Komárominé Nagy Mária, a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ Család- és Gyermekjóléti Központ intézményegység-vezetője 1990 óta ügyködik elszántan a szociális szférában. Évtizedeken keresztül számos gondviselő feladatkör felelős ellátásával érdemelte ki elismerését.

Újabb Arany Rózsa díjjal büszkélkedhet Kazincbarcika

Dátum: 2023. nov 29. 10:30

Arany Rózsa díjat nyert Kazincbarcika a Virágos Magyarországért környezetszépítő versenyben; a város Váccal, Siklóssal, Pápával, Egerrel, Balatongyörökkel és Bajával együtt vehette át az elismerő címet az idén. A környezetszépítő verseny legmagasabb díját régiónként egy település kaphatja meg, az, amelyik évek óta kiemelkedő teljesítményt nyújt a virágosításban, külön figyelemmel a fenntarthatóságra. Klimon István alpolgármester megköszönte a Barcika Park kertészeinek áldozatos munkáját, akik napról napra azon dolgoznak, hogy a város tiszta, zöld és virágos legyen.

KolorTV élőben

Programajánló

Fitt Barcika decemberi órarend

Irinyi János Tornacsarnok, Kazinczy Ferenc Tornacsarnok, Kazincbarcikai Fedett Uszoda

Adventtől újévig Kazincbarcikán 2023

Kazincbarcika, változó helyszínek

Gyertyagyújtás és karácsonyi gasztroterasz Kazincbarcikán

Kazincbarcika, Fő tér

Gyermekkönyvtári napok Kazincbarcikán

Egressy Béni Városi Könyvtár

Mesés kalandozás a Mikulás-kisvonatával

Mezey István Művészeti Központ udvara

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk