https://kolorline.hu/95 éves Démuth Lászlóné

95 éves Démuth Lászlóné

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Stefi néni kazincbarcikai otthonában, családi körben ünnepelte 95. születésnapját. Őt a város nevében Klimon István alpolgármester és Riespler Pál önkormányzati képviselő köszöntötte fel.

Stefi néni mosolygós, sokszor ő a felelős a jó hangulatért, már puszta jelenlétével is vidámságot hoz a társaságba. 38 éves koráig néptáncolt, amit tanított is. Királdon élt férjével, ahol ő irányította népművelőként a helyi kultúrházat, de programokat és egyéb eseményeket is szervezet a faluban. Később, 1971-ben költözött Kazincbarcikára, a jelenlegi otthonába. 

Démuth Lászlóné nagyon szereti a várost, és mint mondta, soha nem élne máshol. Nyugdíjba vonulásáig Kazincbarcikán, a mai Egressy úti (Királysas) gyógyszertárban dolgozott. Stefi néninek két fia, hat unokája és hat dédunokája van, családja ma is Kazincbarcikán és környékén él.

Az ünnepeltet telefonon keresztül felköszöntötte Szitka Péter polgármester is, aki sok boldogságot és egészséget kívánt az ünnepeltnek.

További híreink

Önkormányzati tárgyi ajándék a Kazincbarcikai Mentőállomásnak

Dátum: 2024. aug 10. 06:40

Éves hagyomány, hogy Kazincbarcika Város Önkormányzata mindnyájunk egészségügyi védőhálójának, a Kazincbarcikai Mentőállomásnak hálát mond, és ezt egy hasznos ajándékkal is kifejezi. Idénre leginkább egy csapatösszetartó étkezőgarnitúra vált számukra szükségessé, így ezt ünnepélyesen át is vehették.

Tiszta, virágos városszépítő mozgalmat hirdet a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület

Dátum: 2024. aug 09. 19:05

Jubileumi „Tiszta, virágos, városszépítő mozgalom”-ban való részvételre buzdítja az itt élőket a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület. A felhívást az teszi különlegessé, hogy a szervezet, megalakulásának 55. évfordulóját ünnepli 2024 októberében.

Szent István-ünnep három napon át

Dátum: 2024. aug 07. 15:00

Az idei Kolorfesztiválon augusztus 18. és 20. között ünnepi programok várják az érdeklődőket a Fő téren. Itt lesz többek között az Első emelet, a Bikini, Horváth Tamás, a Fricska Táncegyüttes, Korda György és Balázs Klári. Az augusztus 20-i ünnepséget tűzijáték zárja.

Útlezárás a Csónakázó-tónál

Dátum: 2024. aug 07. 13:20

A Kolorfesztivál Csónakázó-tavi programjai miatt útlezárásra számítsanak a kiskertekbe közlekedők. A szervezők a kerttulajdonosok türelmét és megértését kérik.

KolorTV élőben

Programajánló

T. Danny

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Gitármuzsika 12 húron

Kazincbarcika, Felső-Barcikai Református Templom

Kölyöksziget

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Alma Együttes

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Barokk templomi szonáták, és görögkatolikus liturgikus énekek

Kazincbarcika, Szent János Görögkatolikus Templom

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk