https://kolorline.hu/Ismét zenével és szépséggel játszik a víz a városban

Ismét zenével és szépséggel játszik a víz a városban

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Újra eljött az év jobbik fele a szökőkút-hódolók számára is. Megeredtek Kazincbarcika bombázó vízi szépségei, élükön a főattrakciót jelentő Fő téri zenés vízijáték-show-val, hogy beindítsák a tekintetet és a nyári hangulatot is.

Kazincbarcika — sok más mellett — a szökőkutak városa is, de csak az év melegebb felében. Ősszel téli álomra szenderülve elhagyják szemeinket a fényes csobogók, és fél évre kicsit bánatosan kevesebb látványossága marad a városnak. Tavasszal sokan várjuk a pillanatot, amikor a természeti szirompompa — mondhatni csúcspontjaként — a víz is virágozni kezd a belvárosban. Ez nemcsak a Fő téri, Magyarország második legtöbb vízkép-variációjára képes zenés csodára vonatkozik. 

A városlakók tudják, hogy jó időben a szemekbe is szökő színjátszó szépség az egész főutcai sétát végigkíséri. A sűrű kis szökőkutak meg-megállásra késztetik a hétköznapokon magába feledkezett gyalogost is. Gyönyörködésre, a kis terek felé kitérésre, padra ülésre csábítanak. Ha van a világon ártalmatlan kísértés (aminek bátran javasoljuk nem ellenállni), akkor ez az! Egyik főbűn veszélyét sem rejti. Gyönyörével nem vesztünk mennybemeneteli pontokat. Büszkék lehetünk idén is a belvárosi szökőkút-állományunkra, amely egy fesztiválnélküli parádé, másképp nappal, másképp este. Nem csoda, hogy az idelátogatóknak is azonnal feltűnnek, és távozáskor Kazincbarcika legleglegjei között végeznek. Javasoljuk, hogy akinek eddig nem volt szokása, iktassa be a Kolorcity szökőkútjainál töltött meditatív perceket.

A vezérlátványosság, az európai szinten is kiugró Fő téri zenés vízijáték-show pénteken, szombaton és vasárnap, 19:00 és 21:30 között tekinthető és hallgatható meg. Jó hír lehet, hogy idén új slágerek is kerülnek majd a zenei repertoárba.

Kérjük az időjárást is, hogy innentől ne próbálja ellopni a show-t az égi vízijátékkal, és hagyja ezt meg a profiknak. Kazincbarcika ezt jobban csinálja.

További híreink

Ebzárlat és legeltetési tilalom


Dátum: 2023. szept 29. 12:02

Kazincbarcika közigazgatási területére október 2. és október 23. közötti időszakra legeltetési tilalom és ebzárlat lép életbe.

KolorFund — a szerződések megköttettek

Dátum: 2023. szept 28. 15:34

Pontosan 10 évvel ezelőtt támogatta először Kazincbarcika Város Önkormányzata a helyi vállalkozásokat országosan egyedülálló módon. A KolorFund keretében idén is pályázhattak a kazincbarcikai székhelyű vagy telephelyű vállalkozások, és mintegy félszázan vettek rajta részt. A KolorFund Bíráló Bizottság minden beérkezett anyagot támogatásra méltónak értékelt, amely megfelelt a pályázati feltételnek. Összesen 44 vállalkozás jutott mintegy 62 millió Ft-os fejlesztési forráshoz az önkormányzat támogatásával.

Városmarketing Gyémánt Díjas Kazincbarcika

Dátum: 2023. szept 27. 19:08

Újabb Városmarketing Gyémánt Díjat kapott Kazincbarcika. A Magyar Marketing Szövetség független szakmai zsűrije számára az év végén megjelent Úti cél: Kolorcity című könyv, valamint a bemutatójához kapcsolódó marketingkommunikációs megoldások és tartalom jelentett elismerést. Az erről szóló oklevelet ünnepélyes keretek között adták át Budapesten.

Megvan az új időpontja az Azahriah-koncertnek!

Dátum: 2023. szept 27. 08:18

Az elmúlt héten vihart jelzett előre az Országos Meteorológiai Szolgálat a BorsodChem Kolorfutás napjára, így a szervezők — a résztvevők biztonságára való tekintettel — elhalasztották a mindenki által várt Azahriah-koncertet. Na, de megvan az új időpont, és ugye Nektek sem Mind1, mit csináltok pénteken este Barcikán?

KolorTV élőben

Programajánló

Idősek világnapja 2023

Don Bosco Sportközpont

Alakreform-edzés Rubint Rékával

Kazinczy Ferenc Tornacsarnok

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk